facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ik ben ZutFan

Ik ben ZutFan

Info

"Ik ben ZutFan!" en de Zutphense E-Bus zijn een ongesubsidieerd particulier initiatief.

Geschiedenis

De monumentale Hanzestad Zutphen en het groene dorp Warnsveld zijn samen opgegaan in de gemeente Zutphen. Iedereen die de stad Zutphen vanuit het westen nadert raakt onder de indruk van haar fraaie ligging aan het water. De rivier de IJssel en de imposante koopmanshuizen aan de kade nodigen van verre uit tot een bezoek. Iets, wat dan ook jaarlijks door honderdduizenden wordt gedaan.



"Zutfan! is een ongesubsidieerd particulier initiatief ter promotie van Zutphen. Ontstaan in 2005 vanwege een groot gebrek aan marketing en promotionele activiteiten vanuit de overheid gemeente, de inter- lokale media en tevens de weerstand tegen het grote graaien van marktpartijen als VVV en MKB-vereniging.Hiervoor zijn onder meer regionaal verspreide magazines ZO!Zutphen, 6x 65.000 ex., ruim 100.000 stadswandelingen op papier vervaardigd, werd het TIP Toerisme Informatie Punt opgericht n.a.v. het faillissement van de VVV, lokale projecten ondersteund als KadoTIP lokaal betaalmiddel, de Zutphen App en tweejaarlijkse uitgave van de gemeenteplattegrond. Sinds 2015 rijdt de ZutFan! E-Bus voor toeristen van deze mooie Hanzestad."
Adres: Nieuwstad 20, 7201NP Zutphen
Telefoonnummer: 0575542299
Stad: Zutphen
Route: Nieuwstad 20
Postcode: 7201NP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MarketingFX MarketingFX 3 km Sinds 2006 zijn wij actief in de marketing automatisering voor de automotive branche....
Recensies
Vertaald door Google Interessante bezienswaardigheden met de iconische blauwe shuttle van Zutphen. Een must als je daar bent. Zeer betaalbare prijs per persoon. Origineel Interesting sightseeing with the iconic blue shuttle of Zutphen. A must do when you are there. Very affordable price per person.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid