facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marketing & Communicatie Vacatures

Marketing & Communicatie Vacatures

Info

Zoek je een baan in de marketing en communicatie branche? Of ben je juist op zoek naar die ene specialist? Vraag en aanbod komen hier samen.

Geschiedenis

Marketing & Communicatie vacatures is gestart als LinkedIn groep bedoeld voor werkgevers en werknemers in de marketing & communicatie branche. Inmiddels is er ook een Twitter account en deze Facebook pagina. Alles om het voor iedereen zo makkelijk mogelijk te maken.

Marketing & Communicaties Vacatures is dé plek waar vraag en aanbod van marketing & communicatie vacatures bij elkaar komen. Het is een groep bedoeld om werkgevers- en nemers met elkaar in contact te brengen. Hier kun je eenvoudig je vacature kenbaar maken voor de juiste doelgroep of vind je misschien wel je nieuwe uitdaging!

Daarnaast zijn er continu interessante en actieve discussies gaande op het gebied van solliciteren en de arbeidsmarkt waar je zowel als werkzoekende alsook als werkgever of recruiter interessante ideeën en informatie kunt opdoen. En ook jij wordt van harte uitgenodigd om je eigen kennis en ervaringen te delen! Je kunt eenvoudig reageren en elkaar op de hoogte brengen van het laatste nieuws.

Het netwerk succesvol maken is iets wat we samen doen en waar jij dus ook een rol in kunt spelen. Uiteraard door het plaatsen van jobs, het starten van en participeren in discussies en het attenderen van je netwerk op deze groep, maar ook door het geven van feedback op zaken die je opvallen of het aandragen van nieuwe ideeën.

De groep Marketing & Communicatie Vacatures is een initiatief van Kittyhawk. Bekijk onze website > www.kittyhawk.nl of LinkedIn > http://linkd.in/9je8bK

Adres: Tilburg (gemeente)
Stad: Tilburg


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitgeverij Zwijsen Uitgeverij Zwijsen 1 km Leuk bedrijf om mee in samenwerking te zijn op een toffe locatie!
Wobby Wobby 2 km Wobby is a Dutch Risograph printed, quarterly magazine for illustration, comic, art a...
Tillywood Tillywood 3 km Kunt er altijd fijn slapen
Camperwereld.eu Camperwereld.eu 3 km Nederlandstalig Platform voor campergebruikers
Aftersales Magazine Aftersales Magazine 16 km Onafhankelijk ? Lijkt meer op censuur bij mijn reactie op de deeltjes teller zijn mij...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid