facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mark's Eethuys

Mark's Eethuys

Info

Een cafetaria openen waar kwaliteit, beleving en genieten centraal staan!

Adres: Esweg 27a, 9311 PR Nieuw-Roden
Telefoonnummer: 050 - 501 60 90
Stad: Nieuw-Roden
Route: Esweg 27a
Postcode: 9311 PR


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Henry burgers Nieuw-Roden, Lunch Roden, Burgers en zo Roden, Cafetaria de Berk, Smulpaleis, Alida's Menu, Burger en Zo, Afhalen Roden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lunchroom Drents Kwartiertje Lunchroom Drents Kwartiertje 460 meter Top zaak met leuk personeel! Vooral Henri's burgers zijn heerlijk. Naar mijn mening d...
Recensies
Hier kan je heerlijk lunchen en eten. Voor nog normale prijzen!
Fijne en snelle service, speciaal voor glutenvrij is het geweldig dat friet altijd glutenvrij gebakken wordt. Jammer dat er een kleine vergissing in de glutenvrije snack gemaakt is. Geen ramp, maar igv afhaal niet handig om terug te gaan. Anders echt wel 5 sterren!
Heerlijk vanmiddag patat gegeten en een kroket met voldoende mayonaise . We komen vast en zeker daar weer terug
Super lekker patat en snacks. Fijne en vriendelijke bediening. Klantvriendelijk, bescheiden en eerlijke prijs. Bourgondische kroketten zijn fantastisch.
Ik heb geregeld trek, deze man verkoopt eten: Gouden match. Fijne snackbar, goed eten en Mark en z'n mensen zijn prettig om bij af te halen. Zoals mijn kleine neefje zegt; "Gezellie Frikandellie!"
Lekker eten voor een nette prijs . Kom zeker nog een keer weer
Als ik in Nieuw-Roden ben dan is Mark, 's eethuis de snackbar van m'n keuze. Niet dat de andere Snackbar slecht is... Absoluut niet. Maar Nieuw-Roden kent simpel weg twee erg goede snackbars. En Marks eethuis is dichterbij. Heeft een net gasten wc. Genoeg zit plek. En terras. Zit mooi op de wandel en fiets route. En schijn tegenover een dierenweide met herten en geiten plus nog vele andere dieren. Dus leuk uitje voor de kinderen. Het eten en drinken is lekker. De Saté saus is niet iedereen z'n favoriete keuze. Maar is wel zelf gemaakt. Prijzen zijn redelijk normaal.
Softijs was de beste die ik gehad qua smaak heb tot nu toe!
Je wordt echt vriendelijke gegroet en geholpen ik kom er voor de vriendelijkheid al met plezier
11,50 betaald voor 5 stukjes stoofvlees en een hele kleine salade met harde patat. Werd ook niet vriendelijk geholpen. Ga er niet meer heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid