facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom Drents Kwartiertje

Lunchroom Drents Kwartiertje

Geschiedenis

Cafetaria

Adres: Roderweg 92, 9311 PB Nieuw-Roden
Telefoonnummer: 0505014777
Stad: Nieuw-Roden
Route: Roderweg 92
Postcode: 9311 PB



op zoek naar gerelateerd: Drents kwartiertje betekenis, Drents Kwartiertje Hooghalen, De Berk Roden, Smulpaap Roden, Snackbar Leek, Eten bestellen Roden, Burgers Roden, Lunch Roden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mark's Eethuys Mark's Eethuys 460 meter Hier kan je heerlijk lunchen en eten. Voor nog normale prijzen!
Recensies
Top zaak met leuk personeel! Vooral Henri's burgers zijn heerlijk. Naar mijn mening de beste burgers die ik ooit gehad heb en ik heb er veel geproefd. Lekker vers, groot, sappig en perfect op smaak. Aanrader!
Grote bestelling online besteld. Overzichtelijke site. Op de afgesproken tijd stond alles keurig klaar. Iedereen was heel tevreden over het eten, vooral de friet speciale en Henry's burgers zijn een aanrader.
Kwalitatief hoogwaardige cafetaria. Uitstekende bereiding en presentatie van de Nederlandse en Europese Snackkunst. Heb genoten. Was het omrijden waard. Tot snel weer.Eten: 5/5
Patat is altijd goed en er is altijd vriendelijk personeel! Eten is altijd op tijd klaar en je wordt altijd begroet met een lach. Om daar even te eten is ook leuk, maar het is toch meer een afhaalrestaurant moet ik zeggen. Eten is normaal geprijsd en tegenwoordig hebben ze ook heerlijke burgers beschikbaar!
Heerlijk lunchpauze en vriendelijk personeel en mooie gebouw heeft ook buiten terras.
Super lekker gegeten en heel vriendelijke bediening. Aanrader!
Tijdens de piekuren erg druk. We moesten meer dan 20 minuten wachten op onze bestelling twee patatjes en twee kroketten. Mij zien ze niet weer.
Drie keer is scheepsrecht. We halen vaker bij het Drents Kwartiertje. Echter, na gisteren, de laatste keer. Een keer was de bestelling niet kompleet, na contact konden we het ontbrekende ophalen. Een andere keer was het patat niet goed doorbakken. Terug gegaan en bij thuiskomst bleek de nieuwe zak patat nog steeds niet goed doorbakken te zijn. Gisteren was het patat weer niet goed doorbakken. Dat was voor ons de druppel. Geen patat meer bestellen bij het Drents Kwartiertje.
Heerlijk eten voor eerlijke prijs Parkeren: Prima
Vrijdag j.l geweest was erg slecht. Raspatat was keihard en donkerbruin. Broodje met kaas en ananas was koud. Niet krokant terwijl er wel om was gevraagd. Hamburger speciaal was lekker . Graag volgende keer beter daar we ons hebben geërgerd. Misschien kunnen we dit opnieuw goed krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid