facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marion's Pingouin

Adres: Stadhuisplein 263 , Tilburg 5038 TG, NL
Telefoonnummer: 013 536 4486
Stad: Tilburg
Route: Stadhuisplein 263
Postcode: 5038 TG


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00

Recensies
Bij Marion's Pinqouin kwam ik al jaren met enige regelmaat. Ik kocht er garen om te haken, patronen en boekjes maar ook van alles om te borduren. Enkele weken geleden ging ik naar de winkel om uitleg te vragen over een haakpatroon uit een boekje dat ik cadeau kreeg. De eerste dame zei 'dat boekje is niet van ons' waarna ik uitlegde dat ik het cadeau kreeg en niet weet waar het vandaan komt. Ik werd doorverwezen naar de eigenaresse die mij kort en bondig duidelijk maakte dat ze me niet kon helpen omdat het boekje niet van haar kwam. Er zouden wel fouten in staan zoals zovaak het geval was. Ik legde nogmaals uit dat het boekje een cadeau was maar dat maakte geen verschil. Ze wilde me niet helpen. Ik vroeg haar waarom dat zo was. Ze zei dat iedereen dan wel gratis bij haar om uitleg kon komen nadat ze hun spullen op internet kochten. Dat gebeurde zovaak volgens deze dame. Ik was erg teleurgesteld en boos en ben weggegaan. Jaren koop ik mijn materialen bij haar maar nu kan ze me niet helpen? Ik heb haar verondestelling ter harte genomen en koop tegenwoordig alles op internet. Garens, boekjes en patronen. Bij vragen kan ik in de meeste gevallen gewoon opbellen en anders moet ik op zoek naar een andere oplossing. Ik heb de houding van de dames bij Marion's Pingouin als heel vervelend en klantonvriendelijk ervaren en zal er niet meer komen.
Marions Pingouin is een mooie en goed gesorteerde handwerkwinkel. De eigenaresse is vriendelijk en hulpvaardig. Ik heb een prachtige kwaliteit garen, een goed patroonboek, en veel advies! Hier kom ik graag weer terug! Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen.
Vriendelijke mensen, gaan helaas stoppen met de winkel. Nu hebben ze uit verkoop.
Kwaliteit is goed, alleen duur ik denk dat in deze tijd minder mensen jan permiteren
Fijne mensen, prima winkel, zeeer jammer. Wat nu!???
Een heerlijke winkel voor een liefhebber van handwerken.
Zeer leuk personeel klantgericht
Ruime collectie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid