facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mariet Catering & Partyservice

Mariet Catering & Partyservice

Info

Mariet Catering biedt catering en partyservice met onbegrensde mogelijkheden. Daarbij staat kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Nieuwsgierig? Bel ons!



"Al meer dan 30 jaar omlijst Mariet Party's & Events feestelijke momenten, zowel voor particulieren en bedrijven. Een trouwdag, huwelijksjubileum, open huis of personeelsfeest, ons team zorgt voor culinaire catering. Of uw gezelschap nu bestaat uit 5 of 5.000 gasten, we kunnen uw feest volledig organiseren. Desgewenst inclusief tenten en aankleding. Wat Mariet bijzonder maakt? We beginnen bij het begin en dat is de vraag: wat zijn uw wensen? Zijn die helder, dan maken we een creatief culinair voorstel met bijbehorende begroting."
Adres: Industrieweg 5a, 3286 BW Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0186-571622
Stad: Klaaswaal
Route: Industrieweg 5a
Postcode: 3286 BW



op zoek naar gerelateerd: Facebook Mariet, Mariet weekmenu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ho-May Klaaswaal Ho-May Klaaswaal 732 meter Overheerlijke spareribs in drie smaken, de sweet king do is om je vingers bij af te l...
Recensies
Jaap van Mariet Cartering maakt van jouw feest een onvergetelijke ervaring. Wij hebben ons bedrijfsfeest laten organiseren door Jaap. Zowel de voorbereiding van het feest, de decoratie, de bediening en het eten/drinken waren top geregeld en voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hadden meerdere partijen uitgenodigd en Jaap sprong eruit door al onze wensen te realiseren. De volgende dag na het feest was alles al netjes opgeruimd. Ben je op zoek naar een partij voor je bedrijfsfeest, bruiloft of andere gelegenheid, Mariet zal je niet teleurstellen! Voor ons absoluut de 5 sterren waard. De volgende keer dat wij een feest organiseren is Mariet weer onze partij!
Mijn kinderen hebben mij voor mijn 80e verjaardag verrast met een fantastisch diner en avondprogramma. Alles in eigen tuin en zeer professioneel verzorgd door Mariet... Het was tot in de puntjes geregeld met uitermate vriendelijk en deskundig personeel. Zij verzorgden alles, ideaal!!!! Leverden al de benodigde huisraad, consumpties, drankjes, koeling etc. Een aanrader voor een mooie gebeurtenis!!!
Wat Mariet maakt is altijd super lekker en verzorgd. Heb je een feestje Mariet wil erbij zijn
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid