facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ho-May Klaaswaal

Ho-May Klaaswaal

Info

Chinese specialiteiten afhaalcentrum en catering in Klaaswaal, omgeving Mijnsheerenland, Westmaas en Numansdorp (Hoeksche Waard).

Adres: Henry Dunantplein 17, 3286XG Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0186 - 574 313
Stad: Klaaswaal
Route: Henry Dunantplein 17
Postcode: 3286XG



op zoek naar gerelateerd: Chinees Klaaswaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Good Luck Good Luck 0 meter Altijd lekker eten en vaste plek. Luisteren goed naar allergieën. Enige nadeel als je...
Mariet Catering & Partyservice Mariet Catering & Partyservice 732 meter Jaap van Mariet Cartering maakt van jouw feest een onvergetelijke ervaring. Wij hebbe...
Recensies
Overheerlijke spareribs in drie smaken, de sweet king do is om je vingers bij af te likken. Ze zijn zo mals dat het bot er tussenuit valt!
Voor de 1x eten hier gehaald. 1x gewone portie en 1x klein. Klein is voldoende voor 1 persoon. Alles gaat op. Vond de smaak goed. Dan merk je pas wat een smaak versterkers er bij andere restaurants worden toegevoegd. Het eten hier smaakt heerlijk! Geef evt allergieën op. Of bel.
In Klaaswaal aan het Henry Dunantplein is het Chinese afhaalcentrum Ho-May gevestigd. Het is uitsluitend een afhaal gelegenheid, je kan er dus niets gebruiken. Wel bieden zij de mogelijkheid tot catering bij u thuis, bij festiviteiten enz. Er is ook een website waarop de menukaart, zodat u niet afhankelijk bent van de folder of prijslijst die u niet meer vinden kan. Als specialiteit wordt genoemd Kung Po, maar King Do is ook erg lekker. Het is iets van de kok zelf, je ziet het dus bijna nergens. Maar verder zijn allerhande chinese gerechten en kleine gerechten c.q. bijgerechten verkrijgbaar. De afhaalruimte is schoon en netjes, je wordt er snel en vriendelijk geholpen. Voor het wachten staan er wat stoelen en bankjes. In de zgn. Cromstrijenhoek zijn er twee louter afhaalpunten, in Klaaswaal en in Numansdorp. Uiteraard ook bestemd voor de omliggende buurtschappen en Zuid-Beijerland waar geen Chinees meer is.
Wij halen hier vaak, eten altijd goed. Wensen/voorkeuren kan je doorgeven en daar wordt altijd rekening mee gehouden. Erg klantvriendelijk.
Aardige mensen,maar babi pangang was dik en droog. Kip ketjap vonden we ook niet echt lekker. Was t eigenlijk net niet.
Wij hebben op advies van de chef Kung Po kipfilet met cashewnoten afgehaald. Deze was lekker mild pittig en goed op smaak. Ook de kipsate met pindasaus is zeer goed bevallen!
Heerlijk vers gemaakt. Je kijkt zo in de open keuken en kan kijken hoe je eigen maaltijd wordt bereid. Vooral de verse loempia's zijn een aanrader!!
Wij vonden het eten niet lekker. Zit bijna geen smaak aan. Wij vinden de kant en klare chinees van de albertheijn lekkerder. Jammer!!
Niet klantvriendelijk. Heb één vraag gestuurd via WhatsApp. Kort antwoord onduidelijk antwoord gehad en daarom nog een bericht gestuurd voor meer informatie over bezorging of opening krijg je geen antwoord meer. Paar berichten gestuurd maar nog steeds niets. We wilden Ho-May ook eens proberen hier in H.I. Ambacht maar op deze manier heb ik zoiets van Laat Maar. Jammer, raad daarom dit bedrijf niet aan.
Wij hadden vooraf gebeld. Ons eten stond iets te lang te wachten. Eten was slap. Heel jammer want dit zijn wij niet gewend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid