facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marielle Mode & Danielle Exclusief, Voorburg

Marielle Mode & Danielle Exclusief, Voorburg

Info

Elegante en stijlvolle mode voor elke vrouw

Geschiedenis

AL BIJNA 60 JAAR EEN BEGRIP IN DE REGIO

Mariëlle Mode en Daniëlle Exclusief bevinden zich naast elkaar, gelegen op de rand van Voorburg en Den Haag. Samen vertegenwoordigen wij een brede collectie van zeer exclusieve damesmode. U kunt bij ons terecht voor feestelijke gelegenheidskleding (zoals bruidsmoedermode), een casual outfit of zakelijke kleding. Een gepassioneerd en deskundig team staat voor u klaar met eerlijk advies en ruime keuze uit de beste merken van Europa en daarbuiten. Onze aanpak is professioneel, maar vooral ook persoonlijk en gezellig. Winkelen moet tenslotte een feestje zijn!

Instagram: https://instagram.com/mariellemode_danielleexclusief/



"Mariëlle Mode biedt al bijna 60 jaar elegante en stijlvolle mode aan voor iedere vrouw. We houden onze goede reputatie in ere door elk seizoen opnieuw de beste selectie te maken van de meest exclusieve damesmode. Onze ruime collectie bestaat uit merken als Betty Barclay, MOQ, Joseph Ribkoff, Caroline Biss en vele anderen. Of u nu op zoek bent naar een zakelijke outfit of goed gekleed naar een feestelijke gelegenheid moet, door de exclusiviteit van onze collectie bent u verzekerd van een unieke en stijlvolle uitstraling. Ons team van deskundige mode-adviseuses helpt u graag bij het maken van de perfecte keuze, eventueel onder het genot van een kopje koffie. Want persoonlijk advies en goede service staan bij ons hoog in het vaandel."
Adres: Koningin Julianalaan 102-104, 2274 JM Voorburg
Telefoonnummer: +31(0)70 3875800
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 102-104
Postcode: 2274 JM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dameskleding Voorburg, Shop Mariëlle Mode, Damesmode Den Haag, Damesmode Voorburg Herenstraat, Exclusieve damesmode Den Haag, Betere damesmode, Exclusieve Damesmode Rotterdam, Damesmode Den Haag centrum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Choices Damesmode Voorburg Choices Damesmode Voorburg 1 km Winkelen bij Choices Voorburg is altijd een uitje opzich. Vriendelijk en enthousiast ...
Diciassette/Undici Diciassette/Undici 1 km Diciassette en Undici zijn persoonlijk, innovatief, authentiek en creatief.
GRAYS by mel GRAYS by mel 1 km Dameskledingzaak
Fortunella Fortunella 1 km Mijn favoriete winkel ,altijd leuke kleding en betaalbaar. Claudia geeft altijd eerli...
Signia Grote Maten Signia Grote Maten 1 km Leuke moderne kleding voor grote maten zeer vriendelijk personeel
Recensies
Vandaag geslaagd voor de bruiloft van mijn dochter. Was wel een beetje laat met uit zoeken haha ik weet het. Super goed geholpen door Sina. Hele mooie twinset met pantalon en zelfs geslaagd voor schoenen en een tasje ook bij marielle mode. Ik ben een blij mens.
Wat een prachtige winkel is Daniëlle exclusief met veel keuze. Ik ben er zeer goed geslaagd . Werd heel fijn geholpen door Daniëlle. Wat een vakvrouw is zij. Zij luistert goed naar wat je aangeeft waar je naar op zoek bent. Uiteindelijk helemaal compleet met jurk schoenen tas en sieraden de winkel uitgegaan. Kan niet wachten tot mijn dochter gaat trouwen en ik deze mooie kleding aan kan hebben. Het zal een mooie dag worden.
Geweldige winkel. Ik vind altijd iets leuks. Aardige dames die je willen helpen, maar ook goed wanneer je zelf wat rondkijkt
Afgelopen zaterdag Daniëlle exclusief bezocht samen met mijn dochter die in september gaat trouwen. Ik ben er goed geslaagd met een mooie jurk van MOQ. Omdat de jurk een wat zakelijk karakter heeft heeft de verkoopadviseuse mij goede suggesties gedaan om het geheel feestelijker te maken door de mooie inktblauwe jurk te combineren met een paar prachtige fuchsia roze schoenen en clutch van Peter Kaiser. Het geheel werd gecombineerd met een mooie transparante zijden organza sjaal in exact dezelfde kleur als schoenen en clutch. Al met al een zeer goed advies en combinatie van accessoires. Met dank aan de dame die mij geadviseerd heeft.
We werden heel vriendelijk ontvangen. Het personeel was heel behulpzaam en totaal niet opdringerig, iets wat ik heel erg waardeer. Mooie kleding, veel keus. Een echte aanrader!
Heel fijn geholpen, mooie stijlvolle kleding en ook casual
Ontzettend lief geholpen, personeel is zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Mijn moeder zal er fantastisch uit zien tijdens mijn huwelijk. Ontzettend bedankt.
Met mijn schoonmoeder gaan wij hier altijd winkelen. Prima hulp bij het uitzoeken van kleding. Zeer vriendelijk en bekwaam personeel.
Mooie collectie,zeer prettige medewerksters ,en uitstekende service ,kenmerken deze kledingzaak die o.a. zeer geschikt is voor de aanschaf van bruidsmoederkleding.
Prijzig maar hele mooie dames kleding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid