facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Choices Damesmode Voorburg

Info

Damesmode, Accessoires en lifestyle.

Geschiedenis

In onze winkel vind je damesmode, accessoires en lifestyle artikelen. Voor elke leeftijd en voor iedere portemonnee kan je bij ons terecht. Voor jezelf maar ook voor leuke cadeau's. Kom langs en ervaar de ruime keuze die wij te bieden hebben. JOSH V, Rinascimento, Glamorous,Jacky Luxury, Esqualo, MET injeans, FiveUnits, Chiarico, R. Rossi, ARMA Leder, DIVA, OUI, Articles, Donna Dura, Merel By Frederiek tassen en sjaals, Sieraden van ZAG Bijoux, BIBA en Karin Ravelli, Mees&Co horloges. En nog veel meer aan kleding, accessoires en lifestyle voor leuke kado's.

Adres: Franse kerkstraat 11, 2271CM Voorburg
Telefoonnummer: +31612965216
Stad: Voorburg
Route: Franse kerkstraat 11
Postcode: 2271CM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fortunella Fortunella 93 meter Mijn favoriete winkel ,altijd leuke kleding en betaalbaar. Claudia geeft altijd eerli...
GRAYS by mel GRAYS by mel 122 meter Dameskledingzaak
Signia Grote Maten Signia Grote Maten 148 meter Leuke moderne kleding voor grote maten zeer vriendelijk personeel
100% LINDA 100% LINDA 180 meter Op de valreep dit aardige, fris ogende zaakje in pittoresk stukje Voorburg bezocht: l...
Easyholster Easyholster 251 meter Product word niet geleverd zoals aangegeven
Diciassette/Undici Diciassette/Undici 261 meter Diciassette en Undici zijn persoonlijk, innovatief, authentiek en creatief.
Marielle Mode & Danielle Exclusief, Voorburg Marielle Mode & Danielle Exclusief, Voorburg 1 km Vandaag geslaagd voor de bruiloft van mijn dochter. Was wel een beetje laat met uit z...
Recensies
Winkelen bij Choices Voorburg is altijd een uitje opzich. Vriendelijk en enthousiast als Sandra is, heb ik mooie kledingstukken kunnen toevoegen aan m'n garderobe. Ze heeft de gave om eerdere aankopen te onthouden waardoor ze haar advies nog beter kan afstellen op haar klanten. Zeker een aanrader!
Ik kom al een tijd bij Sandra/Choices, altijd goede adviezen en de kleding is van prachtige kwaliteit. Sandra geeft de beste adviezen. Daarbij staan service en kwaliteit staat in een hoog vaandel bij Choices. Zeker een aanrader!
Vandaag voor het eerst in de winkel geweest om een setje op te halen wat via fb voormij apart was gelegd. Super vriendelijk en fijn geholpen, is zeker niet de laatste keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid