facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture

Marie-José Swolfs Bruidsmode & Couture

Info

Marie-José Swolfs Bruidsmode

Geschiedenis

Persoonlijk! Betrokken! Creatief!
Toonaangevende Bruidsmode, perfect op maat gemaakt in eigen atelier

Adres: Nassauplein 9A, 5046 PA Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 013-5440704
Stad: Tilburg
Route: Nassauplein 9A
Postcode: 5046 PA


Recensies
Gisteren had ik mijn pasafspraak bij Bruidsboutique Sjiek. Vanuit België was het een uurtje rijden. Het was de rit helemaal waard! Janine gaf ons een heel warm en aangenaam ontvangst. En wat een gezellig zaakje is het. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ze legde duidelijk uit hoe ze werken en even later konden we samen de rekken induiken. Heel nauwgezet en rustig zorgde ze ervoor dat de jurk mooi zat voor ik uit het pashokje kwam. Bij “de” jurk werd het al stil in het pashokje en kwamen er traantjes toen ik mezelf in de spiegel zag. Wat een heerlijk gevoel. We gaven andere jurken nog een kans, maar natuurlijk koos ik uiteindelijk voor “de” jurk! Dankjewel Janine voor je aangename en warme persoonlijkheid, voor je subtiele aanwezigheid, voor je kennis, voor de details,… ik geniet vandaag nog steeds na. Tot snel voor de volgende afspraak.
Op 9 juni was het voor mij zover… het uitzoeken van mijn trouwjurk. Met kriebels in mijn buik stapte ik bruidsboutique Sjiek binnen. Dunja wist deze spanning meteen weg te nemen, stap voor stap gingen we op zoek naar dé jurk. Door het werken met verschillende rondes raak je als bruid niet overspoeld door alle indrukken en neemt Dunja de regie zodat jij als bruid je volledig kunt focussen op wat je van de jurk vindt en je gezelschap. Dunja zorgt voor een ongedwongen, gezellige en laagdrempelige sfeer; daardoor voelde ik mij volledig op mijn gemak. Ik vind Dunja een echte vakvrouw, ze voelt precies aan waar je wensen liggen en stelt de bruid voorop. Dunja geeft haar mening wanneer nodig maar volgt altijd de wensen van de bruid, daardoor voelde ik mij gehoord en gezien en heb ik mij de hele middag ontzettend speciaal gevoeld. Mijn verwachtingen zijn overtroffen en ik kijk heel fijn terug op deze dag.
Janine en Dunja hebben mij heel fijn geholpen. Ik wist 100% zeker dat ik me niet prettig zou voelen in een jurk en nou ga ik over een paar dagen trouwen in de allermooiste jurk waar ik me super mooi in voel! Dankjewel
Afgelopen zaterdag heb ik dé jurk gevonden bij Bruidsboutique Sjiek! Ik vond het een super leuke ervaring en ik heb een ontzettend leuke dag gehad, mede door Janine. Janine heeft mij super goed geholpen en door haar heb ik op een ontspannen manier de keuze kunnen maken. Ik voelde mij als aanstaande bruid erg in mijn waarde gelaten en serieus genomen in mijn keuzeproces. Bij Bruidsboutique Sjiek kun je gegarandeerd uitgaan van een persoonlijke aanpak en een beleving waar je zelf daarna ook nog fijne herinneringen aan hebt. Ik kan niet wachten om weer terug te gaan voor het volgende pasmoment!
Gisteravond heb ik mijn droomjurk gevonden bij de boutique. Dunja is een ontzettend lieve, gastvrije, enthousiaste en eerlijke gastvrouw. Dunja ziet de bruid en denkt mee vanuit de blik van de bruid. Ze was ontzettend goed voorbereid op mijn komst en had al een aantal jurken klaarhangen toen ik binnenkwam. Haar advies om een moodboard van te voren door te sturen had ik gevolgd en ze had zelfs een sample jurk over laten komen die op mijn moodboard stond die ik graag wilde passen! De boutique is door de grootte heel erg persoonlijk en ze hebben een ontzettend divers aanbod. Ik zou iedereen aanraden om hier eens een kijkje te gaan nemen!
Hele fijne zaak en super fijn personeel. Mijn zus is hier heel goed geholpen. Ze was echt overtuigd dat niets haar mooi zou staan en is hier toch, door hulp van de eigenaresse, met een bruidsjurk waar ze zich fijn in voelt naar huis gegaan. Nu kan ze met plezier aan de rest van de bruiloftsvoorbereidingen verder.
Na het zoeken op “trouwjurk omgeving Tilburg” was bruidsboutique chique al een van mijn favorieten. De warme uitstraling van de website en instagram sprak me erg aan. Toen ik Dunja vervolgens ontmoette op de open trouwroute wist ik het zeker, dit werd mijn bruidszaak. Ze is een lieve spontane vrouw die je erg op je gemak stelt. Gister was het dan eindelijk zover en het was alles waar ik van droomde. Een winkel aan huis, romantisch ingericht en alles op het gemak. Je bent de enige in de winkel en je wordt heel persoonlijk behandeld. Ook de uitspraak “drink eerst rustig je thee op” maakte dat ik de ruimte voelde om eerst rustig binnen te komen. Dunja is erg deskundig en had veel jurken die ik had opgeslagen daadwerkelijk of iets soortgelijks hangen. Bij de derde of vierde jurk schoot ik vol, dat was mijn jurk. Toch hees Dunja mij daarna moeiteloos in nog 10 jurken om mijn zekerheid en vertrouwen te laten groeien. Janine regelde ondertussen dat de jurk bestelt werd en de champagne klaarstond. Ook na afloop was er ruimte om na te praten. We werden niet de winkel uit gebonjourd maar konden nog nagenieten. Ik raad iedereen aan om hiernaartoe te gaan!
Begin deze maand had ik mijn eerste afspraak bij Sjiek. Als bride to be werd ik door een kennis op deze zaak gewezen en wat ben ik blij dat ik naar die tip heb geluisterd. Dunja nam alle tijd tijdens het passen en liet me lekker mijn gang gaan. Of ik ook nog even een heel ander type jurk mocht passen omdat mijn vriendinnen dat graag wilden zien? Voor Dunja geen probleem. Dat maakte ook dat ik me ontzettend op mijn gemak voelde. De werkwijze met twee rondes vond ik heel fijn, want daardoor heb je minder een gehaast gevoel en kun je rustig nog een keer terugkomen bij een jurk die je eerder aan hebt gehad om goed te kunnen vergelijken. Daardoor weet ik ook dat ik 10000% achter mijn keuze sta. Nu al zin in de afspraak voor de eerste pas en al helemaal om te stralen op mijn dag in de perfecte jurk!
Twee maanden geleden was ik bij Bruidsboutique Sjiek. Het was een ontzettend leuke en bijzondere ervaring. De winkel is heel mooi en sfeervol en ik ben ontzettend goed geholpen. Het is heel fijn dat ze hier jurken ook zelf kunnen vermaken en aanpassen. Als ik bij een jurk bv. de rug of een ander detail minder mooi vond kreeg ik meteen opties en adviezen over kleine aanpassingen. Ik heb mijn jurk hier gevonden en ik zou iedereen die een jurk zoekt ook zeker aanraden om hier eens te gaan kijken!
Wat heb ik genoten bij bruidsboutique Sjiek! Ik werd ontzettend fijn geholpen. We waren helemaal alleen in de winkel wat echt heel fijn was. Ik mocht zoveel jurken passen als ik wilde en uiteindelijk was daar mijn droomjurk! Super fijn dat ze de jurk in de winkel aan kunnen passen. Top! Ik heb veel zin in mijn 1ste pasbeurt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid