facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mariëlle's Kapsalon

Mariëlle's Kapsalon

Geschiedenis

Mariëlle's Kapsalon gevestigd in Lexmond. Met de gezellige en gemoedelijke sfeer voelt u zicht hier snel thuis. Door de kleine omvang van de kapsalon krijgt u altijd de persoonlijke aandacht en zorg voor uw haar die u wilt. Of het nu gaat om knippen, kleuren, vlechten of een permanent het is hier niet snel te gek. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom in de kapsalon.

Adres: nieuwe rijksweg 70, 4128BN Lexmond
Telefoonnummer: 0627364906
Stad: Lexmond
Route: nieuwe rijksweg 70
Postcode: 4128BN


Recensies
Super kapster, kan heel goed knippen en luistert goed naar de wensen van de cliënt.
Super goede kapster! Gezellige sfeer en altijd tevreden!!!
Leuke kapsalon!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mariëlle's Kapsalon.

Lexmond kapper

openingstijden, locatie, vervoer. nieuwe rijksweg 70 lexmond kapsalon kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Mariëlle's Kapsalon adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mariëlle's Kapsalon. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mariëlle's Kapsalon delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid