facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Marant Recreatie

Marant Recreatie

Info

-BlotevoetenZeebodemPad/- Pioniersmuseum/
- Garra Rufa FootSpa

www.marantrecreatie.nl

Geschiedenis

Bij Marant Recreatie kunt u terecht voor dagrecreatie.
Het bedrijf is landelijke gelegen tussen de plaatsen Kraggenburg en Vollenhove en bevindt zich op korte afstand van het Voorsterbos, Nationaal Park de Weerribben en Natuurgebied de Wieden.
Er is een bescheiden Pioniersmuseum waar het bijzondere verhaal over de drooglegging van de Noordoostpolder en ''haar'' pioniers verteld wordt. Tevens worden er, ook op locatie, digitale historische presentaties gegeven.
In het Paviljoen, tevens het startpunt voor het Blote Voetenpad kan men genieten van een heerlijk kopje koffie etc., iets kopen in het winkeltje met streek- en lifestyleproducten en gebruik maken van de Garra Rufa FootSpa. Dit unieke concept laat u kennismaken met enkele honderden knabbelvisjes welke uw voeten op heerlijke manier ''verwennen''. Na deze behandeling voelen uw voeten als nooit tevoren!
Graag tot ziens bij Marant Recreatie te Kraggenburg.

Adres: Zwartemeerweg 25, 8317PA Kraggenburg
Telefoonnummer: 0527258417
Stad: Kraggenburg
Route: Zwartemeerweg 25
Postcode: 8317PA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de Wildste Tuin de Wildste Tuin 6 km Met de hele klas de 6e verjaardag gevierd van onze zoon. De kinderen hebben het 3 uur...
Recensies
Fantastische zorg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid