facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Wildste Tuin

de Wildste Tuin

Info

de Wildste Tuin, avontuurlijk speellandschap!
Mega NatuurSpeeltuin



"Zwemstrandjes, natuurspeeltuin, bamboejungle, obstacle training parcours en strandpaviljoen, je vindt het allemaal bij Netl de Wildste Tuin.Blijf slapen in de groepshotels en op Camping Kallumaan midden in de natuur.Vier hier je feest, want het park is een prachtig decor voor jullie trouwdag, bedrijfsevenement en familiedag.Honden zijn niet toegestaan."
Adres: Leemringweg 19, 8317RD Kraggenburg
Telefoonnummer: 0527-203043
Stad: Kraggenburg
Route: Leemringweg 19
Postcode: 8317RD



op zoek naar gerelateerd: Camping De Voorst Kraggenburg, Uitchecken Kallumaan, Netl annuleren, Wandelen Netl, Netl de Wildste Tuin plattegrond, Netl Kraggenburg, Netl trouwen, Netl festival
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurkampeerterrein De Stiente Natuurkampeerterrein De Stiente 3 km Dit is echt een rustplekje. Vogelgeluiden voor het slapen gaan en als je weer wakker ...
Marant Recreatie Marant Recreatie 6 km Fantastische zorg!
Recensies
Met de hele klas de 6e verjaardag gevierd van onze zoon. De kinderen hebben het 3 uur lang heel leuk gehad met de glijbanen, boomhutten en de kabelbaan. We wilden een alternatief voor plekken als Monkey Town en Ballorig en zo, het weer zat gelukkig mee. Na dat de kinderen werden afgehaald nog even in het paviljoen gezeten en eten besteld. We hebben met 8 mensen goed gegeten en gedronken voor nog geen 20 euro per persoon, dat is gewoon niet duur. Het horeca personeel van het paviljoen was erg vriendelijk, we hebben een hele fijne dag gehad. In andere reviews komt het horecapersoneel er niet altijd goed vanaf. Misschien hebben ze net een nieuw team, want wij hebben goede service gehad! We komen zeker terug.
Wij hebben geweldige dagen gehad op deze prachtig aangelegde camping! We waren heel erg onder de indruk van hoe mooi, groot en veelzijdig het natuurpark is. We zijn de camping niet af geweest! Modderglijbaan, strandjes, zwemwater, bamboebos, wiebelbruggetjes, oneindig veel ontdekpaadjes, sportveldjes, grote kunstwerken, pluktuin, overal verse kruiden en heel veel speelplekken voor kinderen, gericht op kleuter+ niet voor de allerkleinsten, maar daar is een klein afgebakend speeltuintje voor bij het restaurant. Door alle ruimte heb je niet het idee dat je op een middelgrote camping staat wij stonden op het Heliveld. Rondom het strand hangt een festivalsfeer met muziek in de avond hoogseizoen. Je kunt daar ook sups huren en door mooie watergangetjes 'varen'. De camping richt zich vooral op kinder-speelplezier in de natuur en heeft een beperkt 'animatieprogramma' voor kinderen dat veelal niet gratis is en soms zelfs behoorlijk aan de prijs een graffiti workshop voor 22,50 euro per kind, theater 3 euro per kind. De camping is niet goedkoop en een verbeterpunt voor het Heliveld is meer toiletten, afwasplekken en goede douches. Er zijn nu 2 hele goede douches voor heren en 2 voor dames, aangevuld met een aantal extra douches waar nauwelijks ruimte is om je spullen op te hangen. Er stond vaak een rij bij de douches en afwasplekken. Verder wordt het Heliveld op de website beschreven als een familieveld voor jonge gezinnen, wat verder weg van de reuring. Een verbeterpunt zou zijn om dit nog eens goed te communiceren bij het boeken en wellicht ter plaatste nog eens benadrukken op het veld zelf. Wij stonden nu tussen vakantiegangers die nog tot laat vrij luidruchtig waren incl. muziek en waarschijnlijk beter op het Ufo veld hadden gepast. Wij vonden het zelf geen probleem, maar het voldeed niet aan de indruk die we vooraf van het Heliveld hadden. Er wordt gasten gevraagd na 23u stil te zijn, maar voor een veld speciaal voor jonge gezinnen zou het niet onredelijk zijn deze tijd te vervroegen. De auto mag niet op de kampeerplek blijven staan, maar de parkeerplaats is vlakbij. Het personeel is heel vriendelijk. We kregen zelfs een telefoontje voor aankomst om even te checken of het klopte dat we er nog niet waren en om extra uitleg te geven. Wij zijn heel enthousiast. Als je van gezelligheid, festival, natuur en avontuur houdt is deze camping een grote aanrader!
Zeer fijne camping met een uniek groot divers natuurgebied met vele leuke paadjes en bamboebossen. Alles is verder leuk sfeervol opgebouwd in een eigen stijl. Sanitaire gedeelte is fris en schoon. Personeel is geweldig. Activiteiten in de buurt: Muzikale acts, DJs in de avond zijn fijn. Genoeg leuke activiteiten voor de kleintjes. Omgeving is uberhaupt fantastisch voor de kleintjes en de groteren.
Te gekke camping! We waren echt heel positief verrast door de fijne sfeer, ontzettend toffe locatie en de goede voorzieningen. Echt een parel in de polder. Dat het prachtig weer was hielp ook wel mee overigens. De muggen zijn wel hardcore en deinzen niet terug voor een paar spraytjes deet helaas. Maarja, zo is natoer. Wij komen zeker terug en plakken er dan gewoon nog een nachtje aan. Echt een dikke vette aanrader!
2 jaar geleden in de zomer met het gezin voor het eerst op deze prachtige camping geweest, afgelopen pinksterweekend weer. We hadden een safari tent met sanitair en wat hebben we genoten. Hele mooie camping met veel natuur. De kids 4 & 6 hebben zich wederom helemaal uit kunnen leven. In de zomer komen we weer! Tip: neem een emmer mee voor de ultieme modderbaan ervaring ;
Bijna twee maanden voorafgaand aan de reservering geven we een annulering door. Ondanks dat Netl de plek opnieuw kan verhuren, wordt verwacht dat 75% betaald wordt. Verplaatsen mag niet in het hoogseizoen. Had iets anders van de service verwacht, jammer.Service: 1/5
Prachtige lokatie maar bereikbaar is echt mega slecht. Restaurant boeken naar meerdere pogingen telefonisch en per mail opgegeven. Ook eenmaal daar is de receptie niet bemand en na half uur wachten en alle netl shirtjes aanspreken kon niemand me helpen. Ook noodnummer wordt niet beantwoord. Als reactie op de reactie van netl; het ging om de receptie op de camping zelf die tot 20.00 open was. Maar iemand is later op de avond wel langs ons verblijf gekomen om te checken of ze nog iets voor ons konden beteken. Heel netjes.
Mijn vriend en ik zaten in een luxe tent op de camping. Het was heerlijk! De tent was voorzien van alles wat we nodig hadden. Er zijn allerlei soorten activiteiten verspreid over de hele dag, waardoor het voor jong en oud super leuk is. Het terrein is groot, waardoor je niet veel drukte ervaart. Je kan lekker wandelen over het prachtige terrein, er is van alles te zien en het bamboe bos is prachtig. Over twee weken kom ik weer terug, kijk er nu al naar uit! Activiteiten in de buurt: De camping zit in de buurt van een aantal leuke dorpjes en je kan Emmeloord bezoeken. Eten en drinken: De camping is voorzien van meerdere horeca gelegenheden. Je kan hier lekker eten en drankjes doen. Bijzondere details: Het terrein staat vol met bijzondere kunst en het bamboe bos is prachtig om doorheen te lopen. Tijdens een wandeling over het terrein kom je van alles tegen, de sauna geeft een mooi uitzicht over het strand.
Heel grote, wel mooie camping met mooie plekken, maar zelfs nu het heel weinig bezet is zijn er maar 2 heren en 2 dames douches op het grote achterste terrein! Dan zijn er ook nog eens mensen die dan 15 minuten douchen. Restaurant met summiere kaart. Buitenkacheltjes op de plekken waar je voor slechts 7,75 een klein zakje hout kunt kopen. Om vervolgens iedereen uit te roken ; Hoewel het nu aardig vertoeven is hier kan ik me niet voorstellen dat ik naar de zin zou hebben wanneer de camping vol is.
Net thuis van een onwijs leuk weekendje hier op de camping. Met onze twee kleuters was het top, die hebben er enorm van genoten. Het terrein ziet er prachtig uit en er is meer dan genoeg te doen. Overnachting met caravan is relatief prijzig, maar je krijgt er naar onze mening veel voor terug. Drankjes bij het paviljoen vonden wij wel echt te duur voor het mooie. Voor ons verder absoluut een geslaagd bezoek geweest!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid