facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Manifesta Studiofitness Tilburg

Manifesta Studiofitness Tilburg

Info

Manifesta studiofitness creëert balans in jouw beweegroutine door middel van yoga, Pilates en allround shape.
Een mooie combi van kracht & zacht, in een groep of individueel.



"Manifesta Tilburg biedt persoonlijke trajecten en online small group trainingen aan op het gebied van inspanning en ontspanning."
Adres: Bredaseweg 568, 5038NB Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 06-46731054
Stad: Tilburg
Route: Bredaseweg 568
Postcode: 5038NB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PilatesYogi PilatesYogi 6 km Een zeer ervaren en deskundig docent. Een Yogi in hart en ziel. Ze heeft veel kennis ...
Recensies
Sporten bij Tamara is werkelijk waar een feestje!! Vol energie geeft ze haar lessen en iedere les is anders waardoor het nooit saai is. Daarnaast heeft ze ontzettend veel kennis van het lichaam, niet alleen fysiek, maar ook geestelijk geeft ze haar volledige aandacht waardoor het niet voelt als sporten, maar als een heerlijk moment voor jezelf en samenzijn met anderen! Heerlijk om bij haar te mogen sporten!
Tamara is een super fijne trainer. Kan goed aanvoelen wat je nodig hebt en wat bij je past. En kan je ook heel goed motiveren. Daarnaast kan je ook gezellig met haar kletsen. Heel tevreden dus!
Ik heb veel gehad aan de positieve coaching van Tamara. Ze pakt dingen mee aan en kijkt naar het totaal plaatje. Met de coaching van Manifesta Tilburg kom je ècht ergens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid