facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mamie Gourmande

Mamie Gourmande

Info

Mamie Gourmande is een echte Franse ambachtelijke bakkerij in Leiden. Vanuit onze eigen oven en met echt Frans meel.

Geschiedenis

Mamie Gourmande is een echte Franse ambachtelijke bakkerij in Leiden. Vanuit eigen oven en echt Frans meel hebben we een breed scala aan heerlijk Frans brood.



"Mamie Gourmande is een ambachtelijke Franse bakkerij in Leiden. Zes dagen per week bakken we heerlijke Franse broden en andere lekkernijen in onze eigen oven. Bourgondisch genieten!"
Adres: Gangetje 14 , Leiden 2311 ER, NL
Telefoonnummer: 071 532 6198
ln.ednamruog-eimam@tcatnoc
Stad: Leiden
Route: Gangetje 14
Postcode: 2311 ER


Openingstijden

Maandag: 10:00-19:00
Dinsdag: 07:00-19:00
Woensdag: 07:00-19:00
Donderdag: 07:00-19:00
Vrijdag: 07:00-19:00
Zaterdag: 07:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: mamie gourmande hogewoerd, franse bakker leiden hogewoerd, mamie gourmande vacature, bakkerij leiden, instagram mamie gourmande, bakker leiden zondag open, bakker leiden, hogewoerd 128 leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BetterBagels BetterBagels 504 meter Heerlijk bagels, altijd lastig kiezen maar je kan altijd terugvallen op de lox deluxe...
Better Bagels Better Bagels 507 meter Wat een leuke plek! Heerlijke bagels en bagel dogs heel vriendelijk personeel ook. Ve...
Kallenberg Banket Kallenberg Banket 858 meter Prima bakker in deze buurt, maar zeker niet het lekkerste brood. Ik vind het meer een...
Bakkerij Meijers Bakkerij Meijers 1 km Bestel je een doop taart krijg je een geboorte taart en geen oplossing had meer verwa...
Recensies
Wij hebben een stokbrood met gist Parisienne en 2 croissantjes genomen. Het stokbrood was prima maar niet super. De croissantjes hadden een opmerkelijk gele kleur, dit heb ik nooit gezien. Wij hebben meerdere Franse bakkers in Nederland bezocht en deze springt er helaas niet uit. Het stokbrood en de croissantjes geef ik een 6,5 :. De medewerker achter de toonbank was erg aardig!
Op aanraden van diverse mensen onlangs de amandelcroissants geprobeerd. Om maar eens een Franse uitdrukking te gebruiken... excellent! Behoorlijke prijzen, maar daar krijg je wel excellente kwaliteit voor. Zal binnenkort in de rij aansluiten om het brood te proeven.
Heerlijke Franse bakker in hartje Leiden. Hun amandelcroissant is een aanrader. Hoe vroeger je komt, hoe korter de rij maar het wachten waard.
Elke zaterdag, de tocht van Den Haag naar Leiden, juist voor Mamie Gourmande. Met een straatlengte het lekkerste brood, de boules, de baguettes en de verdere zoete en hartige heerlijkheden. Met Pasen nog veel meer speciaals. Kortom, geweldig! "Addictive"
Geweldig lekker zwaar brood, heerlijke croissants en andere broodjes. Alles wat je hier kan halen is super smaakvol!
De lekkerste amandelcroissant die ik ooit gegeten heb!
Al jaren onze favoriete plek voor het halen van een amandelcroissant in het weekend! Super lekkere croissants! We hebben over de jaren de prijs langzaam zien stijgen van 1,95 2019 naar nu €2,40, deels natuurlijk door de inflatie. Het bleef het waard, maar het afgelopen halfjaar is de kwaliteit helaas veranderd. De croissants zijn vaker droog, of juist wat nat/plakkerig; waarschijnlijk doordat ze warm op elkaar gestapeld worden. De amandelcroissants uit Den Haag bakker Bartine winnen het sindsdien!
Ik kom zo eens per twee à drie weken hier mijn lunch halen. Sandwich met ham & kaas is mijn favoriet. Heerlijk brood, en royaal met goede kwaliteit ham en lekkere kaas belegd. Mijn collega's kijken dan altijd wat jaloers al gaan ze soms zelfs ook. Heel soms want hoewel de prijs/kwaliteitverhouding meer dan prima is, zijn ze best duur neem ik nog iets extra's mee. Eigenlijk is alles in de winkel lekker trouwens ook bij de buren, hun traiteur.
Helemaal uit Arnhem gekomen om deze Franse bakker te bezoeken aangezien er geen in de buurt zijn. Zuurdesem stokbrood was heerlijk smaakt niks naar supermarkt stokbrood en amandel choco croissant ding was ook super yummy! We hadden ook een Berliner bolletje genomen, omdat we niet konden kiezen had de vriendelijke jonge dame een extra bolletje voor ons er bij gedaan.
Erg lekker brood valt te halen bij deze bakkerij en niet al te duur!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid