facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Better Bagels

Info

De enige ambachtelijke bagel bakkerij van Nederland. Je kan tijdens jouw ontbijt of lunch de bakker aan het werk zien want we hebben een open bakkerij.

Geschiedenis

Ambachtelijk bagelbakkerij met ontbijt- en lunchroom, gespecialiseerd in het maken van BetterBagels. BetterBagels zijn 'New York-Style' bagels gemaakt van de beste ingrediënten en met honing.



"BetterBagels Bakery is an artisan bakery that produces the best BetterBagels you can wish for. With the purest organic ingredients, we create the finest quality products. We use the traditional New York-style process, and we add our own twist, to make even better bagels. In our open bakery, our customers can follow the entire production process. We are specialized in making gourmet BetterBagels. BetterBagels with so much flavor you almost don't need any filling. You'll find our products in our own bakery in Leiden, and in other places that truly value great taste; the better places to eat."
Adres: Lange Mare 96 , Leiden 2312 GT, NL
Telefoonnummer: 071 737 0172
ln.slegabretteb@ofni
Stad: Leiden
Route: Lange Mare 96
Postcode: 2312 GT



op zoek naar gerelateerd: better bagels menu, betterbagels leiden openingstijden, better bagels leiden, bagels and beans, better bagels leiden menu, verse bagels kopen, bagel bakkerij, bagels and beans leiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BetterBagels BetterBagels 4 meter Heerlijk bagels, altijd lastig kiezen maar je kan altijd terugvallen op de lox deluxe...
Bakker Van Maanen Bakker Van Maanen 423 meter
Mamie Gourmande Mamie Gourmande 507 meter Wij hebben een stokbrood met gist Parisienne en 2 croissantjes genomen. Het stokbro...
Bakkerij Meijers Bakkerij Meijers 986 meter Bestel je een doop taart krijg je een geboorte taart en geen oplossing had meer verwa...
Kallenberg Banket Kallenberg Banket 1 km Prima bakker in deze buurt, maar zeker niet het lekkerste brood. Ik vind het meer een...
Recensies
Wat een leuke plek! Heerlijke bagels en bagel dogs heel vriendelijk personeel ook. Vegan en vegetarische opties zijn er zat. Er is een bagel van de maand die nu iets was met kastanje en pecannoten. En elke maand is er dus een nieuwe special. En ze hebben bageldogs! Bagel deeg gewikkeld om een vega worstje. Echt heel erg lekker en bijzonder. Aanrader! Zie foto Het is een rustige plek omdat het net buiten de drukke winkel straat ligt. Daardoor dus goed bereikbaar te voet. Er zijn een paar plekken binnen om je eten op te eten en ze verkopen ook drinken voor bij je bagel. Ik kom hier zeker nog eens terug!
Ik heb twee jaar in Leiden gewoond en woon sinds 2019 in New York en ik kan je verzekeren, in heel Nederland zul je geen andere bagel treffen die in die buurt komt dan die van hier. Om eerlijk te zijn, deze bagels zijn beter. Ontzettend goed.
Heerlijke bagels, goede service en een prima prijs! Zeker een aanrader
Heerlijk bagels, altijd lastig kiezen maar je kan altijd terugvallen op de lox deluxe. Ik kom er graag met m'n vriend. Het bankje voor de deur is ook fijn zodat we de bagel of bageldog voor de deur kunnen opeten :
Hip en trandy leuk om t uit te proberen
Fantastische bagels.Ik kom oorspronkelijk uit New York en miste altijd een goede bagel totdat ik BB ondekte. Ook bijzonder; geen karig beleg zoals in de meeste tenten; hier worden de bagels rijkelijk besmeerd met o.a. heerlijke creamcheese. De koffie is hier ook echt goed net als de vriendelijke bediening. Enige minpuntje: maandag & dinsdag gesloten.
Mijn favoriete glutenvrije lunch zaak. Vaak kom ik hier met mijn vriendin om te genieten van een lekkere bagel. Keer op keer worden wij verrast door de smaken en goede service. Een echte aanrader als je in de buurt bent.
Lekkere bagels die goed belegd zijn. De glutenvrije bagels zijn ook zeer lekker!
Heerlijke bagels! Er is de mogelijkheid om binnen je bagel op te eten of je kunt hem in een papieren zakje to-go mee krijgen. Alle bagels zijn dagelijks vers gemaakt en je kan wanneer je in de zaak zit ook zien hoe ze gemaakt worden. De keuken is gewoon open en dus kun je makkelijk mee kijken. Leuk om te zien hoe de bagels gemaakt worden. Ook de eigenaar is een vriendelijke man die altijd verwelkomt in zijn zaak. Zeker een aanrader!
Vriendelijk personeel, enthousiaste eigenaar en originele kaart! Vaak ook vegan en glutenvrije opties mogelijk zoals bijv soja cappucino en momenteel zelfs vegan creamcheese De winkel/lunchroom is klein maar daardoor heel knus. Ik kom er graag als ik afspreek met een goede vriend om bij te kletsen of als ik gewoon in mijn eentje wat wil lezen tijdens het eten/drinken. Een van mijn lievelings hotspots in Leiden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid