facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Makro

"Makro is de groothandel voor ondernemend Nederland. In onze zeventien vestigingen is groots inkopen eenvoudig. Makro is er voor alle ondernemers; van kantoor tot café en van sterrenrestaurant tot detailhandel.Het assortiment is uitgebreid. Bij ons vind je de meest verse vis- en vleessoorten uit binnen- en buitenland. En de beste groenten en fruit uit eigen land én de meest exotische soorten van over de hele wereld. Horecabenodigdheden, keukenapparatuur, kleding en elektronica: Makro is ook ijzersterk in non-food. Voor een uiterst scherpe prijs. Naast ons productaanbod ondersteunen we horecaondernemers met aanvullende services. Hiermee ontzorgen we onze klanten en dragen we bij aan het succes van hun onderneming."
Adres: Schieweg 104, 2627 AR Delft
Telefoonnummer: 0900 - 20 25 300 (NL)
Stad: Delft
Route: Schieweg 104
Postcode: 2627 AR



op zoek naar gerelateerd: Actuele benzineprijs Makro Delft, Makro Delft assortiment, Makro Delft tanken, Makro delft voorraad, Makro Delft folder, Goedkoop tanken Makro Delft, Dieselprijs Makro Delft, Makro Delft telefoonnummer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HANOS Den Haag-Delft HANOS Den Haag-Delft 4 km Horecagroothandel Hanos in Delft is een geweldige plek om te bezoeken voor iedereen d...
Recensies
Grote winkel met restaurant. Gratis parkeren. Tankstation met goede lahe prijs Twee verdiepingen en ruim opgezet. Zowel beneden als boven toiletten. Ooit kwam je hier omdat het écht veel scheelde met de locale middenstand. Dat is verleden tijd. Nu een grote, schone winkel met ruime keuze onder één dak. Ook de aanbiedingen zijn niet écht aanbiedingen, scheelt maar paar cent. Het is meer het gemak van bijna alles onder 1 dak. Wel vriedelijk en behulpzaam personeel
Heerlijk gegeten in het restaurant voor weinig geld! Medewerker die vandaag bij de kassa stond schijnt er nooit te staan, maar was super klantvriendelijk. Lekker kiekeboe-en met mijn dochter en kwam ook nog een snoepje brengen. Meer service dan je in sommige 'normale' restaurants krijgt : .
Misleidend! Ik dacht een aanbieding te kopen met 40% korting op tuinmeubelen. Na het afrekenen zag ik nergens mijn korting op de bon. De klantenservice vertelde me dat de prijs die er op staat, de korting al verwerkt is. Dit staat echter niet bij. Wat de orginele prijs is staat ook niet bij. Bij alle andere produkten bij makro waar korting op zit, staat altijd de orginele prijs "van" en "voor", behalve hierbij niet. En dat was ook de uitleg van de klantenservice. En als het mij niet beviel, dan mocht ik ergens anders mijn aankopen doen.
Tankstation Diesel onder de maat. Veel hoger brandstofverbruik dan bij bijvoorbeeld een Tinq of Texaco. Aanschaf vd diesel laagste... Maar je betaalt in verbruik dus eigenlijk meer... Goedkoop is duurkoop.
Altijd parkeerplekken en al is het druk merk je er weinig van. Vriendelijk personeel en altijd netjes.
Winkel waar je afgezien van de prijspakkers voor veel producten meer betaald dan bij AH of Jumbo. Ook de grootverpakkingen zijn maar zelden prijstechnisch interessant. De Makro zal in de Coronaperode megawinsten hebben geboekt door het schimmige openingsbeleid. Het restaurant heeft wel een goede prijs/kwaliteitsverhouding al zijn de dranken buitensporig duur.
Ik kom er al jaren met enige regelmaat om spullen te kopen voor m’n bedrijf. Helemaal prima. Tevreden over het assortiment en de medewerkers. Ik kom er verder niet voor de gezelligheid. Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan en kan m’n spullen altijd vinden.
Was vroeger gezelliger en werd je aangesproken door het personeel als je iets niet kon vinden.
LET OP!! Deze makro print facturen zonder bedragen erop. Reden: ze hebben een nieuwe printer nodig! De winkel verkoopt printers, maar schijnbaar niet goed genoeg in kwaliteit om ze te vervangen Hun facturen voldoen niet aan de wettelijke regels. Melden bij de KVK als er ook niets op je factuur staat. Je factuur is daarmee waardeloos maar dat kan ze niets schelen. CAREFUL!! This makro prints out invoices without amounts on them! Reason: they need a new printer. The store sells printers. Apparently not good enough to replace their own Their invoice doesn’t follow what is legally required on an invoice. Inform the KVK when this happened to you too. The invoice can not be used but they don’t care!
Weekaanbieding in restaurant, schnitsel met friet en salade. Om 6 uur zijn de schnitsels op! Bij een groothandel! Wie gelooft dat! Incompetentie of laksheid?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid