facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HANOS Den Haag-Delft

Info

Een ontmoetingsplek voor de horecaprofessionals in Zuid Holland, waar sfeer, kwaliteit en vakmanschap de boventoon voeren



"Op 9 november 2015 opende HANOS zijn groothandel in Den Haag-Delft. HANOS Den Haag-Delft is dé groothandel van de toekomst. Het pand is volledig nieuw gebouwd en bestaat uit twee verdiepingen van samen ruim 30.000 m2, met een gemoderniseerde formule en uitstraling."
Adres: Kleveringweg 57, 2616 LZ Delft
Telefoonnummer: 0158000400
Stad: Delft
Route: Kleveringweg 57
Postcode: 2616 LZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:00
Dinsdag: 07:00 - 18:00
Woensdag: 07:00 - 18:00
Donderdag: 07:00 - 20:00
Vrijdag: 07:00 - 20:00
Zaterdag: 07:00 - 13:00
Zondag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: hanos den haag delft openingstijden, sligro den haag, hanos delft vacatures, hanos openingstijden, hanos delft pas aanvragen, hanos delft aanbiedingen, hanos vestigingen, hanos online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hanos Hanos 167 meter Wauw wat een mooi assortiment aan mooie en heerlijke produkten voor alle type keuken...
Attentives Marketing Solutions Attentives Marketing Solutions 3 km Wij hebben 59 bomen besteld via ons Dreamteam van de TU Delft voor onze partners bij ...
Zwaard IJzerhandel Zwaard IJzerhandel 4 km Goed geholpen
Makro Makro 4 km Grote winkel met restaurant. Gratis parkeren. Tankstation met goede lahe prijs Twee ...
Bouwmaat Bouwmaat 5 km Hebben alles voor de bouw en anders zo besteld
Tayumo Tayumo 5 km Tayumo is a professional and experienced trading partner specialized in producing and...
Recensies
Horecagroothandel Hanos in Delft is een geweldige plek om te bezoeken voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Deze horecagroothandel heeft een enorm assortiment aan verse producten, zoals vlees, kaas, groente, wild en gevogelte en vis. De versafdelingen zijn ruim opgezet en overzichtelijk ingedeeld. Je kunt er alles vinden wat je nodig hebt en vaak ingrediënten die niet in de ‘gewone’ supermarkt verkrijgbaar zijn. Bovendien is er altijd vakbekwaam personeel aanwezig die je kan helpen met advies, tips. Naast de versafdelingen heeft Hanos in Delft ook een indrukwekkende wijnafdeling. Hier vind je een breed assortiment aan wijnen uit alle windstreken. Van klassieke Franse wijnen tot exotische Zuid-Amerikaanse wijnen. Je kunt er ook terecht voor andere dranken, zoals bier, sterke drank en frisdrank. De wijnafdeling is sfeervol ingericht en nodigt uit tot proeven en ontdekken. Hanos in Delft is meer dan alleen een groothandel. Het is ook een bron van inspiratie voor de culinaire liefhebber. Op de bovenverdieping van de groothandel vind je Studio Senses, een experience center waar je allerlei workshops, masterclasses en demonstraties kunt volgen. Hier vind je ook alles betreft inrichting en keukenapparaten, glaswerk, keuken materiaal en borden en bestek. Kortom, Hanos in Delft is een walhalla voor de culinaire liefhebber. Het is een plek waar je uren kunt rondstruinen, proeven, en kopen. Een hele grote verzameling van speciaalzaken onder één dak.
Nette, ruime zaak! We hebben hier ook geluncht en dat was heerlijk. Broodje carpaccio en hotdog smaakte erg goed! Aardig personeel.
Deze groothandel is echt super. Hier is alles te krijgen op culinair gebied. De paden zien breed en alles is goed aangegeven qua product, materiaal of land. Heel fijn om hier te winkelen, mits je een kaart hebt natuurlijk.
Onze favoriete horeca groothandel. Enorm groot assortiment en bijna alles is altijd op voorraad, wel zo prettig. Buiten food artikelen heeft dit filiaal ook een hele grote non food afdeling. Schitterende winkel, zeer kundig personeel. Voor iedereen die in de horeca werkt zeker een bezoek waard.
Een top winkel voor horeca en hobbykok. Fantastisch assortiment voor de echte kookliefhebber food en non food. Uitschieters zijn de wijn- kaas-, vis- en vleesafdeling waar de top produkten vers en ruim beschikbaar zijn. Allemaal met kundig personeel voor advies.
Wauw wat een mooi assortiment aan mooie en heerlijke produkten voor alle type keukens. Verse produkten in overvloed en jazeker ook de exclusieve producten zijn goed vertegenwoordigt. Echt heel goed. Je gaat zeker niet weg met een leeg boodschappenkar. Vergeet niet na het inkopen, een kopje koffie te nemen en je laten verwennen.
Meer keuze in vlees, vis en groenten dan goed voor mijn bankrekening is. Hier shoppen is een feest, alles wat je maar kunt bedenken en wat je zelf niet hebt kunnen bedenken, is hier te vinden.
Overzichtelijk en ruim opgezette locatie. Altijd goed en passend advies vanuit de medewerkers.
Zeer fijne winkel vriendelijk personeel en grote keus uit kwaliteitsproducten, vooral voor de HORECA. Prima bar/lunch/eetcafé trouwens.
Hanis is een prettige winkel, zeer overzichtelijk, lekker veel licht en uitgebreid assortiment. Soms zijn de prijzen wel een tikkeltje aan de hoge kant. Als je privé boodschappen doet, dan kan je wel eens duurder uitkomen dan in een supermarkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid