facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Magikmoon

Adres:
Telefoonnummer: +31682846736
Stad: Venray


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Indus Praktijk Indus 476 meter MEE therapeut in opleiding
Cure4life Center Noord-Limburg Cure4life Center Noord-Limburg 484 meter Fit, gezond en slank met blijvend resultaat.
De Eetlijn - Jouw Lijflijn Venray De Eetlijn - Jouw Lijflijn Venray 500 meter Gezond afvallen, individuele begeleiding
IQ Wellness IQ Wellness 926 meter Eerste keer hier, maar zeer deskundig geholpen, vriendelijk personeel, komen hier gra...
MWellness beauty en massage MWellness beauty en massage 1 km Zeer tevreden goede service neemt de plekken goed onderhanden als je aan geeft dat di...
BodyjoyVitaal BodyjoyVitaal 1 km Geef bij het maken van een afspraak altijd even aan naar welke dag(en) en tijd(en) Uw...
Pepworks Pepworks 1 km Compleet ontspannen na een fijne en goed verzorgde massage. Saskia neemt de tijd en l...
Black Pearl Black Pearl 2 km Wenkbrauwen zijn weer mooi bijgewerkt!
Black Pearl Schoonheidssalon & Massagepraktijk Black Pearl Schoonheidssalon & Massageprakti... 2 km Wenkbrauwen zijn weer mooi bijgewerkt!
Beter.Shiatsu Beter.Shiatsu 2 km Heel erg tevreden kom er al jaren!
Recensies
De Puch Tomos Club Tegelen. ALV en feestavond. Tja, hoe maak je van een saaie avond een echte feestavond? Simpel, laat Magic Math komen! Succes verzekerd! We hebben nog nooit zo’n super avond gehad! Goochelwerk op-top! Zó leuk! Iedereen meent dat ie Math’s kunsten doorziet maar niets is minder waar! Je valt van de ene verbazing in de andere! Ongelooflijke kaarttrucs, het geheim van de 3 touwen, eieren uit de hoge hoed en mijn trouwring die verdween maar nu toch weer keurig aan mijn vinger zit! Magie van de bovenste plank! Dank je Math, je bent geweldig!
Wij, Unit 1-2-3-4, vonden jouw show echt super leuk! Wij vonden het mannetje dat je getekend had en ging praten heel erg grappig. Wij vonden het leuk dat er kinderen waren die jou mochten assisteren bij het goochelen. En wat een verrassing toen jij snoep kon toveren. Dat hadden we echt niet verwacht. Het was een spectaculaire show. En we hebben ontzettend genoten. Dank je wel dat jij onze school wilde komen bezoeken Math! Groetjes, Unit 1-2-3-4 b.s. de Kroevert Kronenberg.
Gisteren familiedag gehad… magicmath hadden we ingehuurd om een uurtje te komen goochelen… in een woord geweldig … de kids en de ouderen zaten te genieten en hadden geen idee hoe de trucs tot stand kwamen! Echt een aanrader .. top!! Goed verzorgd en een dikke pluim!!
De Sinterklaasgoochelshow tijdens het bezoek van de Sint aan Waterschap Limburg was magisch. De Goedheiligman en zijn Pieten hebben genoten en last but not least de kinderen en ouders ook !
Was een goede goochelaar. Hij heeft ons goed vermaakt.
Ontzettend gelachen en genoten. Magic M voerde tijdens mijn 50ste verjaardag close-up magic trucs uit aan de diverse tafeltjes waar mijn gasten allemaal volwassenen stonden en zaten. De trucs lijken eenvoudig en tegelijkertijd zijn ze onbegrijpelijk. Iedereen is gefocust om Magic te betrappen op een foutje maar hij weet de aandacht te focussen op zijn trucs. We hadden dit aan het begin van de avond gepland om iedereen een beetje los te krijgen. Dat is fantastisch gelukt. Erg leuk voor een heel schappelijke prijs. Hocuspocus-top.
Met de oud-leden van de folkloristische dansgroep "de Hakkespits" hebben we een verrassend gezellige middag beleefd met de goocheltrucs van MagicM. Het was echt een middagje ontspanning! Wat wilden we graag de trucs ontdekken, maar dat lukte ons niet. We waren het allemaal eens: het was ludiek, ontspannen, gemoedelijk, mede dankzij de inzet van MagicM. Wij kijken zeer voldaan terug op ons samenzijn en er zal nog menige goocheltruc besproken worden. Kortom, we hebben weer even "andere" gespreksstof! MagcM, bedankt.
Vandaag met vrienden wezen eten in horst en deze man tegen het lijf gelopen. Hij heeft ons de hele avond goed vermaakt met zijn trucs en was heel gezellig en spontaan. We hebben nog na zitten praten omdat we er niks van begrepen. We waren heel verrast hierdoor. Ik kan zeggen dat het een avond was die ik niet snel zal vergeten.
Best Magic M, vanwege ons 50 jarig feest hadden wij je ingehuurd. De gasten vonden het erg leuk dat je er was. De acts waren ook erg goed, ze hebben het er nog steeds over. Bedankt en misschien tot een volgende keer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid