facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor IQ Wellness

IQ Wellness

Info

Iqwellness in Helmond, Venray en Maasbree wordt u op persoonlijke wijze geintroduceerd in de wereld van Chiropractie en Massagetherapie.

Geschiedenis

Haal het maximale uit jezelf!

Haalt u elke dag het maximale uit uzelf? Een bezoek aan IQ Wellness Center helpt u om die vraag te beantwoorden. Veel mensen beschouwen hun lichamelijke en mentale gezondheid als vanzelfsprekend, tot het tegendeel is bewezen…

Een gezond zenuwstelsel is een absolute must voor uw totale welzijn: lichaam en geest zijn volledig afhankelijk van dit vitale systeem. Uw wervelkolom staat echter dag in dag uit bloot aan allerlei fysieke, chemische en emotionele invloeden, die uw zenuwstelsel belemmeren om goed te functioneren. De meeste mensen trekken pas aan de bel als ze pijn voelen. Maar symptomen zijn geen betrouwbare indicator: vaak worden lichaam en geest ongemerkt beperkt door afwijkingen in uw wervelkolom. Met chiropractie wordt de bron van de symptomen aangepakt. Hoe weet u of u het maximale uit uzelf haalt? Bij IQ Wellness Center kunnen we u vertellen hoe het met uw wervelkolom is gesteld. Met behulp van chiropractie worden eventuele afwijkingen gecorrigeerd, zodat uw zenuwstelsel – en dus uw lichaam en geest – weer optimaal kunnen functioneren. Ook kunt u bij IQ Wellness Center terecht voor massagetherapie, voor een echte stimulans van uw totale welzijn. Zodat lichaam en geest weer voor de volle honderd procent functioneren!

Of u het maximale uit uzelf haalt, is eigenlijk geen vraag maar een keuze. Kiezen voor IQ Wellness Center, is bewust kiezen voor gezondheid!

Adres: Langstraat 106, 5801 AG Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31478568833
Stad: Venray
Route: Langstraat 106
Postcode: 5801 AG



op zoek naar gerelateerd: Nek kraken chiropractor, Impuls Chiropractie Venray, Ben Zacherl, Bindweefselmassage Venray
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Magikmoon Magikmoon 926 meter De Puch Tomos Club Tegelen. ALV en feestavond. Tja, hoe maak je van een saaie avond e...
hypnose-therapie stramm hypnose-therapie stramm 1 km Super ervaring
BodyjoyVitaal BodyjoyVitaal 1 km Geef bij het maken van een afspraak altijd even aan naar welke dag(en) en tijd(en) Uw...
MWellness beauty en massage MWellness beauty en massage 2 km Zeer tevreden goede service neemt de plekken goed onderhanden als je aan geeft dat di...
Pepworks Pepworks 2 km Compleet ontspannen na een fijne en goed verzorgde massage. Saskia neemt de tijd en l...
Black Pearl Black Pearl 2 km Wenkbrauwen zijn weer mooi bijgewerkt!
Black Pearl Schoonheidssalon & Massagepraktijk Black Pearl Schoonheidssalon & Massageprakti... 2 km Wenkbrauwen zijn weer mooi bijgewerkt!
Recensies
Eerste keer hier, maar zeer deskundig geholpen, vriendelijk personeel, komen hier graag terug voor een vervolg afspraak
Verpleegsters in een verzorgingstehuis hadden het over een Wonderdokter...okay, aangezien ik niets te verliezen had omdat ik sinds maanden heel erg veel last had van mijn nek en schouder, maakte ik een afspraak. ik had zelfs met spoed op die dag nog een afspraak kunnen krijgen dat vond ik al wonderlijk. Na de eerste behandeling door Dr. Benjamin had ik al enorm verlichting en meer beweeglijkheid, na 2 dagen geleden de derde behandeling te hebben gehad zou ik alweer n potje kunnen tennissen: mijn enkel waar ik last van had, door een val. Is eergisteren "even" meebehandeld en al stukken beter. Thnx for this Therm; Wonderdokter Approved
Ik kom al héél lang bij Dr. Jon & Dr. Ben en zou niet anders willen! Eén keer in de zoveel tijd, moet ik mezelf weer "uitlijnen", zodat alles weer recht staat. Super professioneel met de nieuwste apparatuur. Meerdere locaties, dus als de nood héél hoog is en mijn nek of rug compleet vast zitten? Dan kan ik terecht in Aarle-Rixtel, Venray of Maasbree. Dus zoek je een goeie chiropractor? Zoek niet verder...En breng een bezoekje aan IQ Wellness en laat je helpen! Kán niet beter!
Na 3 jaar en 3 verschillende fysiotherapeuten eindelijk bij iq welness van mijn klachten af, tijdens mijn behandeltraject kreeg ik een Peesontsteking in mijn duim de quervain die werd ook meebehandeld en na een paar behandelingen zo goed als over.
Je hebt vakmensen die gewoon goed zijn in hun vak... en je hebt vakmensen die hun werk doen met bezieling, en met een helder blik op het groter geheel en hoe alles met elkaar verbonden is. Dit laatste is wat ik ervaar bij Dr. Ben van IQ wellness. Je merkt dat hij je oprecht wil helpen om je klachten op te lossen zodat je weer goed voelt. Hij gaat door totdat hij de ware oorzaak vind, en daar is hij echt heel goed in. Het lichaam is zo complex, een klacht kan vele oorzaken hebben. Na 2 behandelingen kon hij al precies de oorzaak vertellen en na 1 specifiek daarop gerichte behandeling voelde ik al een wereld van verschil. Ik ben daar geweest voor hoofdpijn en bekken klachten en beide zijn verbeterd. Ik raad aan om niet na 1 of 2 behandelingen te oordelen of het werkt of niet. Geef je lichaam een kans. Hij verbind je brein weer optimaal met je lichaam. Het is ook heel goed om te blijven gaan voor onderhoud. Ik ga dat zeker doen. Fijn om in zulke goede handen te zijn en weer fit en energiek te voelen. Thank you.
Verachtelijke service van het begin tot het einde… een absolute nachtmerrie, bewees het oude argument dat chiropractie gewoon pseudo-wetenschap is… Ik zou 0 sterren geven als ik kon..
Meteen geholpen met t beste info. En afspraak wordt gemaakt voor behandeling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid