facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MAAY

MAAY

Info

MAAY Design & Media

Geschiedenis

Vormgevers van úw communicatie.

Onze ontwerpstudio bestaat uit jong creatief talent in combinatie met ervaren mensen op het gebied van marketing en grafische technieken. Deze mix biedt u de betaalbare communicatie waar u behoefte aan heeft.

De missie voor ons is dan ook om voor u een passend concept te bedenken en dit door te voeren naar een ruim assortiment aan betaalbare promotionele producten.

De bijna 25 jaar ervaring in druktechnieken en sign artikelen zetten wij om in uw voordeel. Goed advies en slim produceren bespaard u geld waardoor u meer promotionele middelen kan inzetten wat resulteert in meer succes.

En dan is er nog de unieke huis aan huis verspreidservice van Gerritsma reclame. Uw flyer, folder of brochure huis aan huis bezorgt zonder dat u verdwijnt tussen de grote folders van de grote drogisterijen en doe het zelf zaken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom aan voor een kop koffie.





"Wij zijn een hybride drukkerij die offline en online zijn grafische diensten aanbied. Online om snel en voordelig jouw favoriete producten te verzorgen en offline om mee te denken voor de betere oplossing van jouw vraag. We verzorgen logo's, huisstijlen, advertenties en andere grafisch ontwerp producten met veel kennis van verschillende grafische technieken.Producten die we leveren zijn; Printwerk, grootformaat printing, promotioneel drukwerk, handelsdrukwerk, stickers, horeca drukwerk, spandoeken, reclameborden, autobeletteringen, raambelettering, reclame zuilen, gevelreclame en kleding. Door de juiste partners en goede inkoop kunnen we voordelig leveren en door eigen productie kan het zelfs binnen 1 dag. MAAY drukwerk, uw drukwerk."
Adres:
Telefoonnummer: 0485820300
Stad: Boxmeer


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Printer boxmeer, Kleding bedrukken Boxmeer, Drukkerij Cuijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grafisch Huis Boxmeer Grafisch Huis Boxmeer 101 meter Het beste grafische bedrijf uit de regio!
Zomer Op Zaterdag Zomer Op Zaterdag 109 meter Top grafische vormgever
CWB Media CWB Media 778 meter You'll find pieces of our work & upcoming bookings!
Visual Parenting Visual Parenting 892 meter Visual Parenting = gave prints die afspraken met je kids een stuk leuker maken! Denk ...
N-ything Design N-ything Design 1 km Fijn reclamebureau. Originele designs. Mooie websites ondersteund met mooie fotografi...
Corn Reclame Corn Reclame 1 km Corn Reclame helpt ons altijd prima. Zeer goede communicatie, en afspraken worden nag...
Fresh Next Fresh Next 1 km Fresh Next is het reclamebureau van het Land van Cuijk wanneer je op zoek bent naar e...
Visueel Profileren Visueel Profileren 13 km Een strategisch concept neerzetten dat in een aandachtige samenwerking met u tot stan...
Recensies
Gister ochtend een aantal posters besteld en kon ze gelijk dezelfde dag nog ophalen. De kwaliteit van het papier is uitstekend en ook de inkt geeft een mooie gloed over het papier. Verder werd ik in de shop vriendelijk te woord gestaan. Kortom een goede recensie waard.
Al meerdere keren ontwerpen en drukwerk hier laten maken. Er wordt erg goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht. Het ontwerp was telkens verrassend goed, ik ben erg tevreden.
Hartelijk dank voor de flyers. Ze zien er top uit!
Uitstekend drukwerk voor een goede prijs! En heerlijke koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid