facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Corn Reclame

Corn Reclame

Info

cornreclame, een allround reclamebureau

Geschiedenis

Met de hakken stevig in de vette klei van de Maasheggen hebben wij ons in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een vertrouwd adres met alle disciplines in huis of binnen ons netwerk.

Klantgericht, samenwerkend en service verlenend zo willen wij graag bijdragen aan het succes van een onderneming. We vinden het belangrijk om in een samenwerking te streven naar een combinatie hiervan. Onze opdrachtgevers zien we graag als bekenden en onze communicatie is informeel ...een persoonlijke aanpak dus, met resultaat. Jarenlange samenwerkingen getuigen hiervan, sommigen al meer dan 15 jaar…

Hier is de klant koning, keizer, admiraal. Een reclamebureau zonder poespas en gekwaak. Voelt u zich door deze visie en aanpak aangesproken, maak dan een geheel vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar!

wat doen we...
...of liever gezegd, wat kunnen wij voor u doen? Grafisch ontwerp, social media, drukwerk, campagneplan, startersbegeleiding, reclamemateriaal, logo, huisstijl, verpakking, website, visitekaartje, tekstschrijven, folder, brochure, briefpapier, fotobewerking, envelop, flyer, advertentie, nieuwsbrief, spandoek, display, vlag, banier, reclamebord, makelaarsbord, autobelettering, reclamezuil, sticker, fotobewerking u zegt het maar.

Concept
Het begin van een succes is goed luisteren, we horen graag wat uw wensen zijn. Vervolgens bedenken we een plan en bespreken de omvang van de opdracht. Dat zou bijvoorbeeld een bijzondere campagne kunnen zijn, een nieuw logo, de teksten voor uw website of een advertentie in de bladen.
Wij kunnen uw boodschap huis aan huis verspreiden door heel Nederland.

Grafisch ontwerp
Een goed design maakt de juiste eerste indruk. De vorm waarin een idee gegoten wordt zorgt ervoor dat het verhaal een kans krijgt, het spreekt de taal van de doelgroep. Wij maken geen huisstijl maar geven u een identiteit.

Internet
Technologie is geen drempel maar opent nieuwe mogelijkheden voor onze klanten. Samen met onze partner Cybox combineren wij slimme technologieën om bijvoorbeeld een merk of product tot leven te laten komen. Wij kleuren met alle denkbare middelen tussen, onder en boven de lijnen. Kijk ook eens op Reclamekracht.

Reclamemateriaal
Elk goed verhaal verdient een podium en daarvoor verzorgen wij de middelen. Soms in het klein en soms héél groot en we vinden het prima als u mee wilt denken. De middelen die we kunnen verzorgen zijn o.a. spandoeken, displays, vlaggen, banieren, reclameborden, makelaarsborden, autobelettering, reclamezuilen, stickers enz.



"“geen gehannes”Een website levert vaak gehannes op. Je wilt een pagina toevoegen? Dat past niet in het concept. Een nieuwe foto? Onze ontwerper is op vakantie. Even bellen? Er zijn nog twaalf wachtenden voor u. Wij zijn niet van gedoe. Je kunt ons altijd persoonlijk bellen of appen. Heb je een vraag dan krijg je vrijwel meteen antwoord en is er een probleem dan lossen we dat direct op. Geen gehannes, want daar houdt niemand van."
Adres: Het Zand 27, 5831 HG Boxmeer
Telefoonnummer: 0620444514
Stad: Boxmeer
Route: Het Zand 27
Postcode: 5831 HG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visual Parenting Visual Parenting 335 meter Visual Parenting = gave prints die afspraken met je kids een stuk leuker maken! Denk ...
CWB Media CWB Media 770 meter You'll find pieces of our work & upcoming bookings!
N-ything Design N-ything Design 891 meter Fijn reclamebureau. Originele designs. Mooie websites ondersteund met mooie fotografi...
MAAY MAAY 1 km Gister ochtend een aantal posters besteld en kon ze gelijk dezelfde dag nog ophalen. ...
Grafisch Huis Boxmeer Grafisch Huis Boxmeer 1 km Het beste grafische bedrijf uit de regio!
Zomer Op Zaterdag Zomer Op Zaterdag 1 km Top grafische vormgever
Fresh Next Fresh Next 2 km Fresh Next is het reclamebureau van het Land van Cuijk wanneer je op zoek bent naar e...
Visueel Profileren Visueel Profileren 14 km Een strategisch concept neerzetten dat in een aandachtige samenwerking met u tot stan...
Recensies
Corn Reclame helpt ons altijd prima. Zeer goede communicatie, en afspraken worden nagekomen. Ontwerpen van de, door ons gevraagde items, zijn qua lay-out, bijzonder mooi, origineel en zijn creatieve vondsten.
Corn Reclame heeft ons altijd prima geholpen met de ontwikkeling van diverse websites. Ze zijn betrokken, deskundig, werken snel, zijn goed bereikbaar en heel prettig in de omgang.
Meerdere opdrachten zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd; Corn is origineel, snel en altijd betrouwbaar in afspraken! Namens het Clean Beach Pirates Team
Snel, flexibel, modern, denkt met je mee, profesioneel. Interculturele communicatie- top. Klein maar super fijn, kan allerlei production voor je bedrijf leveren. Alles in een. Grazie
Snelle en deskundige afwikkeling van een aanpassing van ons bedrijfslogo. Corn denkt mee en heeft veel creativiteit en flexibiliteit.
Een echt creatief bureau dat supersnel kan schakelen. Zowel op vlak van websites als drukwerk ben ik altijd goed geholpen.
Fijn bedrijf om mee samen te werken, ze begrijpen meteen wat ik bedoel en zetten dat snel om in een campagne.
Een vakman die weet waar hij het over heeft. En echte aanrader op alles wat met reclame te maken heeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid