facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Maas Autogroep

Maas Autogroep
Adres: Grote Esch 60, Moordrecht
Telefoonnummer: +31880207100
Stad: Moordrecht
Route: Grote Esch 60


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Maas Autogroep voorraad, Maas Autogroep Woerden, Audi Maas Uithoorn, Maas Autogroep review, Audi Moordrecht, Auto Maas Aalsmeer, Maas Autogroep vacatures, Maas Autogroep Nieuwkoop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HCC holland car company HCC holland car company 100 meter Ik ben zelf autofotograaf en er staat bijna altijd wel iets moois.
Autobedrijf Terlouw Autobedrijf Terlouw 131 meter Absoluut perfecte service, doet wat men zegt!
Auto Laurens Auto Laurens 269 meter Via Marktplaats in contact gekomen met Auto Laurens, of specifieker, met Rein. Zelden...
Vakgarage 't Centrum Vakgarage 't Centrum 4 km Keurig ontvangen en uitleg gekregen over wat er precies gaat gebeuren. Alles stond ne...
Recensies
Wederom weer heel goed geholpen door Erwin. Het contact was vanaf de diagnose vooraf tot aflevering erg prettig. Hij ook nog even snel de batterij van mijn autosleutel vervangen, en heb mijn auto gewassen teruggekregen. Maas Autogroep en met name Erwin krijgt van mij 5 sterren!
Professionele en sympathieke medewerkers, zowel bij de receptie als in de garage. Niet te beroerd om even tijd voor je te maken, ook al zit hun werktijd er eigenlijk op. Top, vanaf heden mijn AUDI dealer...
Van dealer gewisseld, omdat we niet tevreden waren met de oude dealer. Goede keuze geweest. Vandaag uitstekend geholpen door Erwin van Maas Audi uit Moordrecht. Hij is vriendelijk,, in voor een grapje, denkt met je mee, maar vooral: lost eventuele problemen pro actief op. Bij de dealer al mijn complimenten aan hem gemaakt, maar bij deze nogmaals. Goed gedaan Maas en tot een volgende keer!
Deze week mijn auto opgehaald. Een prachtige q2 van een jaar oud. Vanaf de eerste proefrit in mei tot aan nu uitstekend geholpen door Lucas. De aflevering was top evenals de uitleg van alle mogelijkheden die de auto biedt. Bedankt!
Standaard Top service door Erwin en Ramon! Altijd bereidt om je te helpen en met je mee te denken, niets is teveel, super fijn! Denise
Vandaag mijn A1 opgehaald!! Wat een feestje heeft Ramon er van gemaakt. Van begin tot einde van het aankoop traject ben ik zeer goed geholpen. Duidelijk en eerlijk!!
Onze Q2 kwam onverwacht 4 mnd eerder binnen! Wat een feestje maken ze hiervan! Betere verkoopadviseur dan Ramon vd Weerd kan je niet hebben! Erg fijn, vriendelijk en betrokken contact! Deze garage is niet bij ons in de buurt maar dat hebben wij er echt wel voor over!!
Zeer onaardige werknemer, arrogant, niet behulpzaam, het leek alsof de werknemer geïrriteerd was dat wij daar waren. Geen kans gekregen om vragen te stellen over een andere model dat wij geïnteresseerd waren terwijl wij dat wouden.
Vorige week mijn auto afgeleverd gekregen. Een niet alledaagse auto, ook niet voor Maas. Maar perfect geholpen door verkoper Ramon van de Weerd. Alles tot in de puntjes geregeld. Zeer prettig zaken doen.
Deze week een aanvraag gedaan welke ze aanbieden. Kreeg eerst een vriendelijk telefoontje voor wat extra informatie. De volgende dag was haaks op het eerdere gesprek. Het komt er eigenlijk op neer dat men niet echt wil inruilen, ja inruilen op basis van hun aankopen bij de fabriek in Duitsland. dat is dus appels met peren vergelijken. Alleen hieruit blijkt, dat men dus liever zaken doet via de fabriek in Duitsland dan nieuwe auto's leveren via PON, want als je dat doet kun je nooit weer inruilen want je auto is stukken minder waard bij Maas. Ze schermen met prijzen waarvoor hun auto's kopen bij de fabriek en dus eigenlijk zeggen: we hebben wel interesse maar dan moet je wel je auto even heel snel meer dan de helt afwaarderen... Dit was anders in de tijd van "van Beynum" maar goed dat is in alles helaas te merken. Voor ons dus wederom een zeer slechte ervaring met Maas Autogroep.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Maas Autogroep met het openbaar vervoer


Waddinxveen, Noord Ringdijk 440 meter
175
386

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid