facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Laurens

Auto Laurens

Info

In en verkoop van automobielen



"Auto Laurens is gevestigd op het Gouwe Park in de gemeente Moordrecht en beschikt over veel kennis en een ruime ervaring in de automobielbranche. Onze klantenkring, die zich tot ruim buiten de randstad uitstrekt, is verzeker van optimale service, kwaliteit en professionaliteit. In de loop van tientallen jaren hebben wij dan ook een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons autobedrijf richt zich met name op de in- en verkoop van auto's maar ook de indicatie en de taxatie van uw auto behoren tot ons pakket."
Adres: Kleine esch 993, 2840 MK Moordrecht
Telefoonnummer: 0182-763749
Stad: Moordrecht
Route: Kleine esch 993
Postcode: 2840 MK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Terlouw Autobedrijf Terlouw 138 meter Absoluut perfecte service, doet wat men zegt!
HCC holland car company HCC holland car company 176 meter Ik ben zelf autofotograaf en er staat bijna altijd wel iets moois.
Maas Autogroep Maas Autogroep 269 meter Wederom weer heel goed geholpen door Erwin. Het contact was vanaf de diagnose vooraf ...
Vakgarage 't Centrum Vakgarage 't Centrum 4 km Keurig ontvangen en uitleg gekregen over wat er precies gaat gebeuren. Alles stond ne...
Recensies
Via Marktplaats in contact gekomen met Auto Laurens, of specifieker, met Rein. Zelden misschien wel nooit? een dergelijk prettig contact onderhouden met een autobedrijf. Buiten het feit dat het een ongelofelijk mooi bedrijf is, word je snel te woord gestaan, word niets als "lastig" of "moeilijk" ervaren en blijkt dat elke belofte door de daad wordt gevolgd eigenlijk zelfs meer dan dat. Vanzelfsprekend ben ik tot koop overgegaan en kan ik iedereen dit bedrijf van ganser harte aanbevelen!!
Professioneel bedrijf. Kennis van zaken, aldaar auto gekocht september 2022. Alles zeer voorspoedig gegaan. Zeker aan te bevelen. Locatie ook prima te bereiken. Nogmaals bedankt! Mvg Steef
Door Ruben keurig geholpen, ook goed geholpen met de zoektocht naar mijn volgende auto Eerlijk, transparant en goede service zijn onder andere de dingen die ik over dit bedrijf kan zeggen. Aanrader!
Prettig proces om huidige auto in te ruilen voor een nieuwe. Eerlijke onderhandelingen, zetten dat extra stapje om zeker te weten dat ze een auto netjes afleveren aan de nieuwe eigenaar. Voor mij een partij waar ik zeker terug kom en aanbeveel aan anderen!
Omdat ik op zoek was een auto voor een klein budget rond gekeken bij wat autohandelaars in de buurt, kwam ik uiteindelijk bij Bij Auto Laurens terecht. Deze handelaar had mooie auto's staanVW up!, Audi's en mini's, echter allemaal buiten mijn budget. Maar hier hield het niet op, na een gesprek met de eigenaar, hebben we mijn wensen besproken en zou hij samen met Immo Groep een oogje in het zeil houden voor mijn wensen. Een week later kreeg ik een telefoontje dat ze waarschijnlijk wat voor me hadden gevonden. En daar stond die dan een mooie Peugeot 106 zag er uit als nieuw, na alles goed bekeken te hebben was er voor mij geen rede om hem niet te nemen, alles werd besproken ook de minder mooie dingen aan de auto wat te verwachten is door mijn budget. De Auto werd ook nog eens met kleine beurt en zou van binnen/buiten gereinigd worden. Ondanks mijn Budget auto en marge werd ik als koning behandeld! Kortom vriendelijke en eerlijke mensen die alles er aan doen om een tevrede klant te krijgen.
Ik heb bij Auto Laurens pas een bmw m135i gekocht met uitstekende service en hulp. Het is zeker een aanrader als je opzoek bent naar een betrouwbare zaak en auto!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid