facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunchroom Lastig

Lunchroom Lastig

Info

Lunchroom en Toko in één! Gelegen in de gezellige Amsterdamse wijk Watergraafsmeer, met koffie van Bocca, Indonesisch eten, zonnig terras en geen poespas.

Geschiedenis

Lunchroom Lastig in de Amsterdamse Watergraafsmeer bestaat sinds februari 2014. De eigenaresse streeft naar een prettige, ontspannen, ongedwongen en huiselijke sfeer waar iedereen van jong tot oud zich altijd thuis moet voelen. Een echte buurtlunchroom die voelt als een woonkamer, met als een van de weinige in de omgeving een terras en een unieke speelkelder voor de wat oudere kids (vanaf 6 jaar). Lunchroom Lastig combineert het beste van 2 werelden. De Nederlandse ontspannen sfeer, openheid en liefde voor het zonnige terras en de Indonesische gastvrijheid en niet te vergeten de heerlijke keuken!

Vanzelfsprekend is Lunchroom Lastig er niet alleen voor ouders en hun kinderen. Iedereen kan hier een plekje vinden. Het unieke interieur, de comfortabele zithoek en gratis Wi-Fi maken Lunchroom Lastig een prima plek om even te werken of een bespreking voor te bereiden.

Lunchroom Lastig heeft nog veel meer in petto! Iedere maand worden er workshops voor kinderen van verschillende leeftijden georganiseerd. Variërend van een workshop ‘Koken voor Kinderen’ tot creatieve workshops zoals een workshop Striptekenen, waar onder begeleiding iets leuks in elkaar wordt geknutseld.

Valt er iets te vieren? Dan kan Lunchroom Lastig in overleg een leuk verjaardags- of feestpakket aanbieden. Contact opnemen kan altijd via het contactformulier of loop even binnen.

Tot ziens bij Lunchroom Lastig!



"Lunchroom Lastig in de Amsterdamse Watergraafsmeer is een buurtlunchroom met ruimte voor iedereen. Of je nou komt voor de huisgemaakte Indonesische kaart of de verse broodjes, je met je laptop een paar uurtjes wilt werken of een goede kop koffie Bocca Coffee Amsterdam Iedereen is hier welkom."
Adres: Christiaan Huygensplein 33 , Amsterdam 1098 RA, NL
Telefoonnummer: 020 354 1676
ln.gitsalmoorhcnul@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Christiaan Huygensplein 33
Postcode: 1098 RA


Openingstijden

Maandag: 08:30-17:00
Dinsdag: 08:30-17:00
Woensdag: 08:30-17:00
Donderdag: 08:30-17:00
Vrijdag: 08:30-20:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: lunchroom lastig vacature, lunchroom amsterdam oost, lunchroom amsterdam, vacature lunchroom amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafetaria 't Hoekje Cafetaria 't Hoekje 89 meter Heerlijke patat, niet vet en niet zout. Aardige mensen. Mooie ruime en schone zaak.
Eetcafe LAGO Eetcafe LAGO 254 meter We hebben in het snackbar gedeelte even snel een hamburger cheese gegeten. Vers lekke...
Le Perron Le Perron 709 meter Le Perron staat voor biologische, authentieke,ambachtelijke en eerlijke (brood)produc...
B&B Lunchroom B&B Lunchroom 1 km Klein lunchroom, gezellig en knus. Lekkere belegde broodjes.
Carmen's Food Corner Carmen's Food Corner 1 km Fijne gezellige sfeer, behulpzame lieve mensen, maar vooral heerlijk eten. Zeker aan ...
East57 East57 1 km Voor locals eigenlijk ene heel verstopt maar verrassend plekje. Het hoort bij het hot...
De Broodzaak De Broodzaak 1 km Net 2 croissants gekocht ze waren droog en hard nauwelijks kunnen eten slechtste croi...
Caffe Milo Caffe Milo 1 km Leuke locatie. Bediening is vriendelijk. Keuken werkt wel traag, terwijl het niet dru...
Divan pastanesi Divan pastanesi 2 km Echt een aanrader, elke dag verse baklava. Ik bestel vaak een groteplaat baklava, een...
NELIS NELIS 2 km
Coffeebru Coffeebru 2 km Leuk en lekker koffietentje op het Beukenplein. Je kunt er prima binnenzitten, maar '...
FEBO Amsteldijk Amsterdam FEBO Amsteldijk Amsterdam 2 km Na 16 km fietsen, is de FEBO altijd een heel goed idee!
Loetje Oost Loetje Oost 2 km Na een mooie wandeling langs de Amsterdam Light Festival lekker gaan eten bij Loetje....
Vascobelo Vascobelo 2 km From breakfast to aperitif. Just for a coffee or a delicious lunch. At the Vascobelo ...
Lunchroom Kruijswijk Lunchroom Kruijswijk 2 km Heerlijk gegeten, mega grote portie patat en de kip burger had een super lekkere lich...
Just Because Just Because 2 km Erg leuk ontbijt/lunch tentje, gezellige huiskamer sfeer binnen en fijne plaatsen bui...
Recensies
Snelle bediening. Beetje nors wel. Speelhoek. Kinderen moeten alleen wel vrij stil zijn wat kinderen dus niet goed kunnen. Beetje paradoxaal dus. Cappuccino’s mooi ondanks de drukte. Producten redelijk. Plussen en minnen dus. Kindvriendelijkheid: Speelhoek. Kinderen moeten alleen wel vrij stil zijn wat kinderen dus niet goed kunnen. Beetje paradoxaal dus.
Helaas kwamen wij aan en is het dus dicht tot 6 maart. Ik helemaal uit Rotterdam, dagje Amsterdam en gekozen voor deze lunchroom. We hebben nog gekeken op de website en Google maar stond open. Erg jammer!
Relaxed tent. Kinderen kunnen lekker spelen. Lunch gerechten Hollands maar ook Indonesisch specialiteiten.
Hele fijne lunchroom. Fijne huiselijke sfeer. Voor gezinnen met kleine kinderen en voor ouderen. Heel klantvriendelijk, zowel voor ouderen als voor kinderen. De koffie is heerlijk en een aanrader zijn de soto ayam soep en het pistoletje rendang. Ook de Indonesische gerechten om mee naar huis te nemen, waren erg lekker. Goede prijs kwaliteit verhouding! Kortom: een aanrader!
Heerlijk gegeten. Fijne bediening en erg lekker eten. Fijne plek voor een hapje en een drankje of uitgebreider eten.
Wat een leuke tent! Niet alledaags en zeker voor in de Watergraafsmeer een bijzondere plek. Indonesisch eten afgewisseld met ‘gewone’ broodjes en goede koffie. Bocca! Als ik een paar negatieve reviews hier lees dan vraag ik me oprecht af òf deze mensen hier überhaupt zijn geweest? Zeker niet te duur Hallo mensen! We zijn hier in Amsterdam en niet in Coevorden oid en het personeel is altijd zeer vriendelijk en attent. Aanrader ook met kids trouwens.
Leuke plek, lekkere koffie en vriendelijke medewerkers. Kinderen kunnen er fijn spelen in de speelhoek of een spelletje mee aan tafel nemen. Volgende keer komen we om de Indonesische gerechten te proeven, die zagen er ook heerlijk uit!
Leuke lunchroom, kindvriendelijk, huiselijke sfeer met een indonesisch menu kaart. Waar je ook belegde broodjes kan bestellen. Maar ik zou lekker een soto soepje bestellen want die is heerlijk!
Wat ben je een geluksvogel als je zo’n tentje, tent eigenlijk, want lekker ruim, in de buurt hebt! Heel goede sfeer, heerlijk rustig, zalige koffie, goede spekkoek, lekkere citroentaart, fijne bediening die er echt zin in heeft. Gister hier aangeland tijdens een wandeling, maar we komen er echt voor uit de stad om hier de soto-soep en de rest te proberen!
De kinderen zijn lekker gaan spelen, en wij aan de koffie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid