facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor East57

East57

Info

East57 is een relaxte hotspot waar gasten, locals en studenten samenkomen! Een heerlijke plek om wakker te worden, te werken, achterover te leunen, bij te kletsen of simpelweg te genieten van jouw koffie, lunch, diner of verjaardag!

Geschiedenis

East57 is een relaxte hotspot waar gasten, locals en studenten samenkomen! Een heerlijke plek om wakker te worden, te werken, achterover te leunen, bij te kletsen of simpelweg te genieten van jouw koffie, lunch, diner of verjaardag!

Puur genot voor alle voedselliefhebbers! Of je nu een langslaper, wereldversterker, prinses of dolfijnen trainer bent, zorg ervoor dat je 's ochtends glitters eet. Dan blijf je de rest van de dag stralen!
Kom daarom snel onze nieuwe ontbijt items uitproberen! Mix en match jou favoriete items voor de beste kickstart van de dag!



"EAST is thuiskomen. Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat, de plek die altijd bij jou past. De plek waar je werkt aan grote plannen, geniet van de geur van verse koffie, jouw favoriete maaltijd eet en misschien een borrel teveel drinkt. Niets moet en dromen mag. Want bij EAST ben je thuis, weg van huis."
Adres: Eerste Ringdijkstraat 2 , Amsterdam 1097 BC, NL
Telefoonnummer: 020 207 8078
ln.75tsae@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Eerste Ringdijkstraat 2
Postcode: 1097 BC


Openingstijden

Maandag: 07:00-01:00
Dinsdag: 07:00-01:00
Woensdag: 07:00-01:00
Donderdag: 07:00-01:00
Vrijdag: 07:00-01:00
Zaterdag: 07:00-01:00
Zondag: 07:00-01:00


op zoek naar gerelateerd: east57 amsterdam menu, hopp, east57 oesters, nest amsterdam, hotel casa amsterdam, adres casa amsterdam, east 57 iens, east 57 hotel casa
Recensies
Voor locals eigenlijk ene heel verstopt maar verrassend plekje. Het hoort bij het hotel, maar het voelt niet aan als een typisch hotel restaurant/bar/koffiehuis. Prima geluncht met aardig personeel.
Eten is ook top. Alleen duurde het allemaal erg lang voordat we t kregen. Zelfs het drinken. Voorderest, een top plekje wel.
Heerlijke flexwerk-plek, goed eten, gevarieerd koffie-aanbod en vriendelijk personeel. Internet vrij toegankelijk en de aankleding en sfeer zijn aangenaam.
Een plek met wat uitdagingen. Er wordt gelukkig aan gewerkt! De bediening achter de bar is zeer vriendelijk en doet zijn best om de ruimtelijke handicap en tekort aan bediening op te vangen. De ruimte is groot en door de architectuur onoverzichtelijk. Bedienend personeel is wegens de omzetting niet zichtbaar. Het personeel 'daarachter' er gebeurt meer op deze locatie lijkt minder betrokken en te gestrest over andere zaken. Gelukkig is er glutenvrij brood, vega latte's en fijne muziek.
Eten was wel ok, maar de Opperdoezer aardappel op het menu wordt in mei echt nog niet gegeten en ontbrak aanvankelijk in het geheel op tafel. Vriendelijk behulpzaam personeel. Een aperitief op het geweldige dakterras van café Hopp neem lift naar 8e verdieping met briljant uitzicht over de stad maakt veel goed.
Restaurant East heeft zich van haar beste kant laten zien en ons familieweekend in Amsterdam tot iets onvergetelijks gemaakt. Niet alleen vanwege het heerlijke diner maar vooral ook vanwege de geweldige service en een extra inzet zodat wij ons als echte exclusieve gasten voelden. Heel speciaal. Dank je wel!
Een prima restaurant met heerlijke winkel voor authentieke Amsterdamse producten. Ons voorgerecht en hoofdgerecht werd tegelijk geserveerd, dus de timing kan nog wat verbeterd worden. Heerlijk bier van Brouwerij het IJ
Hele fijne, mooie, lichte plek. Eten is heerlijk. Plankje met combi voorgerechten als voorgerecht en hoofd visplankje. Prima kwaliteit. Relaxte sfeer, service vriendelijk. Grappig concept met het hotel, winkel erbij.
Ik kwam hier om te werken. Ik zou het 5 sterren geven als er bij alle eetgedeeltes stopcontacten waren. Voor de rest qua eten, drinken en rustige, sfeervolle muziek is het top.
Lekkere koffie, maar duurde lang voordat er iemand de bestelling kwam opnemen en bij betalen konden we eerst nog 10 minuten zelf aan de kassa wachten, ondanks dat er maar een iemand voor ons was.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor East57.

Amsterdam wijnbars

openingstijden, locatie, vervoer. Eerste Ringdijkstraat 2 amsterdam cafés kaart stadsplattegrond, satellietweergave. East57 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met East57. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over East57 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Berkhoff De Berkhoff 143 meter Lekker gegeten bij het les-restaurant van Hubertus & Berkhoff. Prima wijnen, goed...
Dauphine Café Dauphine Café 208 meter Lekker op maandag fruits de mer gegeten, duurde even maar dat was het waard. Zeer pr...
House of Watt House of Watt 225 meter Wat een fantastische plek. Het evenement dat we er organiseerden was perfect voorbere...
Weesper Bar & Spijs Weesper Bar & Spijs 380 meter Lunch was prima club sandwich Avond eten was lekker halve kip Parkeren is duur maar d...
De Broodzaak De Broodzaak 406 meter Net 2 croissants gekocht ze waren droog en hard nauwelijks kunnen eten slechtste croi...
Benji's Benji's 454 meter
Café Vrijdag Café Vrijdag 636 meter Wat een heerlijke plek om te lunchen! Lekkere gerechten, goed personeel en makkelijk ...
Blooker Blooker 652 meter lekker rustig. goede lokatie om voor groep te reserveren
Riva Riva 797 meter Café Restaurant Riva kenmerkt zich door een internationale keuken, een uitgebreide wi...
Restaurant Pyramide I Restaurant Pyramide I 823 meter Beste shoarma van heel oost, vriendelijke man. Zeker een aanrader!
Mojo Mojo 838 meter Mojo is dé plek in Amsterdam Oost voor een goede borrel, diner, lunch en heerlijke ko...
TOLBAR TOLBAR 848 meter Wat een gezellig, huiselijke plekje in de Pijp. Een aanrader voor borrels, vergaderin...
The Cottage The Cottage 894 meter Met 4 personen genoten van heerlijke Engelse gerechten. Sweet Potatoe Pie, Shepherds ...
Roost Roost 939 meter Prettig eetcafe, muziek stond niet te hard en was uit de jaren 80 van de vorige eeuw ...
Le Perron Le Perron 948 meter Le Perron staat voor biologische, authentieke,ambachtelijke en eerlijke (brood)produc...
Kees Kees 949 meter Relatief klein restaurant met huiselijke retro sfeer. Persoonlijke aandacht door kok ...
george marina george marina 965 meter Een prachtige locatie met heerlijk eten! Genoten van een uiensoep, garnalencocktail, ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid