facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Louwman Toyota Arnhem

Louwman Toyota Arnhem
Adres: Meander 123, 6825 MB Arnhem, Nederland
Telefoonnummer: 026 364 4655
Staat: Gelderland
District: Arnhem
Stad: Arnhem
Route: Meander
Huisnummer: 123
Postcode: 6825 MB


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–18:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Herwers Hyundai Arnhem Herwers Hyundai Arnhem 422 meter Ook na de aankoop nog de nodige aandacht. Ik heb vaak een miskoop gehad met het aansc...
Wensink Ford Arnhem Wensink Ford Arnhem 456 meter De Accu moest op de laatste dag van onze vakantie worden vervangen. Dat was snel gere...
Recensies
De garage heeft tijdens het laatste onderhoud marterschade hersteld. Dit aangevraagd bij de leasemaatschappij en verzuimd mij hierover te informeren. Ruim een maand later kan ik pas beschermende actie nemen. Slechte beurt voor Louwman Arnhem.
Ter plekke vriendelijk geholpen en een dure jonge occasion gekocht. Na aflevering bleek de afleverbeurt zeer gebrekkig uitgevoerd. Olieteller was niet gereset, ruitenwisservloeistof niet bijgevuld beide laten herstellen bij een andere dealer, banden rondom niet op de juiste spanning, poetsbeurt... mag geen naam hebben. De auto zag er precies uit zoals bij de proefrit, met her en der witte poetsvegen die er nog zaten. Geen onderhoudsboekje, geen handleiding. Die zijn op mijn verzoek beide nagestuurd, maar de handleiding bleek vervolgens van een ouder model Toyota. Dit was de druppel, dus per mail laten weten wat ik van de service vond. Geen reactie meer gekregen. Later nog een kleine schade ontdekt op een lastig zichtbare plek waar ze me gewoon op hadden moeten wijzen. Kortom: Toyota's zijn mooie auto's, maar dit bedrijf ziet mij nooit meer. Als je betaald hebt houdt de interesse op.
Ik bezocht 3-6-2024 de showroom voor info nieuwe Toyota .nWerd ontvangen door Ruben Loenders, junior verkoper.nKreeg veel info,ondanks dat ik had gezegd dat ik hem in mijn eigen woonplaats wilde kopen,i.v.m service etc.nDat was geen probleem.nAlleraardigst en goed onderlegd heeft deze jongeman mij uitstekend geholpen.nDank je wel Ruben ,jouw baas kan blij zijn met zo n nieuwe kracht.
Slechte service en nazorg! Lease-auto besteld in Oktober en deze werd beloofd om eind januari binnen te komen. Ik ben alleen gebeld bij het ontvangen van de order. Ik zou tussentijds op de hoogte gehouden worden, maar ik hoor niks.nnNa meermaals contact zoeken via de e-mail, omdat telefonisch niet wordt geantwoord krijg je te horen dat zodra er meer informatie is ze contact met je zoeken.nnInmiddels is het al eind januari en nog steeds geen “aanvullende informatie” vervolgens meermaals gebeld, verkoper kon mij niks vertellen en zou zorgen dat ik teruggebeld werd door iemand. Dat is niet gebeurd.nnVervolgens zelf weer gebeld, maar deze collega kon mij ook niet helpen. E-mail naar zijn collega gestuurd om contact met mij te zoeken, maar ook nu weer niks vernomen.
Lexus en Toyota hebben beiden in één pand met meerdere ingangen, ietswat lastig….. Aardig personeel, maar de waarde die toegekend word aan je tweedehands auto is compleet waardeloos, en gebeurd extern zodat de aanwezige verkoper en niks over te zeggen heeft…. Op deze gang van zaken ben ik afgeknapt…… Jammer, een andere garage die mij beter gezind is gaat mijn geld krijgen…..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid