facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Herwers Hyundai Arnhem

Herwers Hyundai Arnhem
Adres: Ringoven 19, 6826 TP Arnhem, Nederland
Telefoonnummer: 026 362 8080
Staat: Gelderland
District: Arnhem
Stad: Arnhem
Route: Ringoven
Huisnummer: 19
Postcode: 6826 TP


Openingstijden

maandag: 08:00–18:00
dinsdag: 08:00–18:00
woensdag: 08:00–18:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–18:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wensink Ford Arnhem Wensink Ford Arnhem 40 meter De Accu moest op de laatste dag van onze vakantie worden vervangen. Dat was snel gere...
Louwman Toyota Arnhem Louwman Toyota Arnhem 422 meter De garage heeft tijdens het laatste onderhoud marterschade hersteld. Dit aangevraagd ...
Recensies
Ook na de aankoop nog de nodige aandacht. Ik heb vaak een miskoop gehad met het aanschaffen van een andere auto maar mijn vertrouwen was snel gewonnen door een fijne benadering en goed advies van Martijn. Alle afspraken zijn nagekomen.
Vriendelijk personeel en ook de aftersales is meer dan prima. Heb nog wat problemen gehad met mijn banden maar dit werd mee onderzocht en ook iedere keer netjes opgelost.nPrima dealer om zaken mee te doen!!
Ondanks ik de keuze niet hier heb gemaakt voor een auto toch super geholpen door verkoper Andy.nHij heeft alles uitgelegd een goede offerte gemaakt voor en nadelen naast elkaar gelegd. Prima eerlijke zaak. Geen advertenties van 15000 euro voor een auto en dan als je er komt nog even 995 euro voor afleverkosten zoals sommige autobedrijven in de regio. Gewoon netjes behandeld. Kan het iedereen aanraden.
Ik ben heel erg tevreden over de professionaliteit, service en vriendelijkheid van de mensen die hier werken. Ik kreeg goede voorlichting en, ook toen ik de auto al had, uitgebreide hulp. De Kona is fantastisch en ik ben echt heel blij.
Adviesgesprek gehad met Martijn Oostenenk. Zo veel nuttige informatie en meedenken met ons hebben we niet vaak meegemaakt. Een heel prettige verkoper met kennis van zaken. We kwamen voor een offerte en onze eigen auto had net schade opgelopen aan de nummerplaat/voorzijde van de auto. Dit was provisorisch met tape gerepareerd in afwachting van herstel. Na taxatie van de auto voor inruil kwam Martijns collega Bas Vogelzang terug met de melding dat hij kosteloos een nieuwe bevestigingsplaat had gemonteerd voor het nummerbord zodat het er tijdelijk weer fatsoenlijk uitziet. Echt topservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid