facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Louwman Dealerbedrijven

Louwman Dealerbedrijven
Adres: Ambachtsstraat 1, 3176 PR Poortugaal
Telefoonnummer: +31105015088
Stad: Poortugaal
Route: Ambachtsstraat 1
Postcode: 3176 PR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Louwman Amersfoort, Louwman occasions, Louwman Amsterdam, Louwman vestigingen, Louwman Toyota, Louwman Ridderkerk, Louwman Rotterdam, Louwman Raamsdonksveer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blauwendaal Blauwendaal 8 meter Ik had een afspraak voor een proefrit. Echter er was niemand die ons ontving en de ov...
Autobedrijf Bos Autobedrijf Bos 667 meter Top garage!!! Wordt er al jaren goed geholpen en leveren ouderwetse goede service!!!
Recensies
Mijn auto gekocht bij Louwman in Breda maar omdat Louwman Poortugaal voor mij de dichtstbijzijnde dealer is, heb ik hier aangeklopt voor een paar garantiedingetjes. Bijzonder goed en vriendelijk geholpen! Helaas duurde het elke keer wel erg lang voordat ik weer kon vertrekken, dat is dan wel een minpuntje. Uiteindelijk kon ik toch nog een 2e én een 3e keer voor hetzelfde probleem terug. Omdat dit een nogal zeldzame kwaal was kan ik het ze niet direct aanrekenen. De 3e keer dat ik terug kon was door een hele domme leesfout van een der monteurs maar ook dit is keurig hersteld! Ook heb ik mijn navigatie laten updaten naar later bleek met een alweer verouderde kaart, ook dit is later netjes hersteld maar ik moest er wel weer heen én 1.5 uur wachten. Wel heel jammer dat je bij garantieklussen geen vervangend vervoer krijgt, iets dat volgens mij wel in de Bovag voorwaarden staat. Uiteindelijk heb ik een hele mooie en luxe CH-R meegekregen die in eerste instantie 25 Euro p/d zou kosten. Aan het einde van de rit is er mij niets in rekening gebracht wat ik dan ook bijzonder waardeerde. Opvallend is dat er bij deze dealer 's morgens allerlei lekkernijen voor bij de koffie neer worden gezet, dat was erg welkom gezien de toch vrij lange wachttijd. De klantgerichtheid van de afdeling werkplaats is helemaal top! Over de afdeling verkoop ben ik iets minder te spreken, had niet echt het gevoel welkom te zijn als klant toen ik mezelf op had gegeven voor de Hybrid Challenge met de nieuwe Rav4. Een ietwat chagrijnige jonge verkoper die nog net niet 'wat mot je' zei, geen koffie….niks! Een Rav4 die nog niet in orde was voor deze actie, stijf bevroren ramen die ik zelf met mijn eigen krabber ijsvrij kon maken en dat terwijl ik daags van tevoren nog gebeld had of mijn afspraak doorgekomen was, wat wel het geval was. Erg jammer, het was het allemaal nét niet…mocht ik die dure Rav4 willen kopen dan had ik waarschijnlijk naar een andere dealer gegaan, dit kost klanten en gaat ten koste van de naam die de werkplaats hooghoudt.
Heb hier mijn auto niet eens een Toyota/Peugeot ondertussen 6 jaar in onderhoud. Prijs valt nooit tegen en je krijgt voordat de beurt wordt uitgevoerd een prijsindicatie. Mochten ze iets tegenkomen wat vervangen moet worden dan bellen ze altijd even van te voren over het hoe en wat.
Zeer professioneel geholpen en de kennis + service van de verkoopadviseur was ver boven gemiddeld! Aflevering van mijn nieuwe auto was tot in de details geregeld en zelfs de nazorg na aflevering deed mij versteld staan. Ik kan iedereen Louwman Portugaal aanraden!
Topdealer. Uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. Nette showroom, keurige verkoopadviseurs met veel kennis van zaken. Boven verwachting goed. Wij kunnen een ieder aanraden om de extra kilometers te rijden om hier een auto te bezichtigen/kopen. Hulde!
Wat een slechte garage. Ik kwam langs op afspraak voor een proefrit, werd niet eens geholpen bij binnenkomst, de auto werd niet uitgelegd en een bakje koffie kon er niet af. Er werd niet op of om gekeken. Toch apart als je een nieuwe auto wil kopen. Geen aanrader, mooi naar een andere dealer toe. Slecht slecht slecht
Als je een auto wilt kopen wil je informatie en niet alleen een folder met het verzoek kom.later maar terug het is druk. Er was 1 andere klant Droevig was vroeger prima zaak Dus hebben we wat anders gekocht.
Eerder heb ik een minder goede recentie gegeven. Maar na vandaag kan ik niet anders zeggen dan dat ik tevreden ben. Er is echt moeite gedaan om mij als klant weer vertrouwen te geven.
Sinds de samenvoeging met Peugeot is de service achter uit gegaan. De mannen van Toyota doen Hun best maar je merkt dat het niet reeël is om beide goed te laten lopen.
Lang gewacht bij de Toyota liep een bellende verkoper door de zaak die niet even de moeite nam later kwam er iemand van de werkpkaats die mij vriendelijk te woord stond en dat ik bij de Peugeot moest zihn om mijn Toyota onderdeel te halen lekker logisch wachttijd 30 minuten waarvan 20 bij de Toyota
Teleurstelling! Geen onderhoudsboekje afgetekend na aflever/servicebeurt. Lastig telefonisch contact te krijgen met verkoper om factuur en details van onderhoud te kunnen krijgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid