facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Blauwendaal

Blauwendaal

Geschiedenis

Blauwendaal Poortugaal is de Peugeot dealer voor Poortugaal. In Poortugaal kunt u terecht voor nieuwe Peugeot personen- en bedrijfswagens. Naast een nieuwe Peugeot, kunt u hier ook terecht voor een groot aanbod occasions, maar ook voor onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan uw Peugeot.

Adres: Ambachtsstraat 1, 3176 PR Poortugaal
Telefoonnummer: +31103130064
Stad: Poortugaal
Route: Ambachtsstraat 1
Postcode: 3176 PR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Louwman Dealerbedrijven Louwman Dealerbedrijven 8 meter Mijn auto gekocht bij Louwman in Breda maar omdat Louwman Poortugaal voor mij de dich...
Autobedrijf Bos Autobedrijf Bos 668 meter Top garage!!! Wordt er al jaren goed geholpen en leveren ouderwetse goede service!!!
Recensies
Ik had een afspraak voor een proefrit. Echter er was niemand die ons ontving en de overige personeelsleden zeiden in het voorbij gaan zelfs niet eens goedendag. Na 20 minuten wachten maar eens iemand aangesproken in een kamertje, dat we om 12:00 een afspraak hadden voor een proefrit. Zijn reactie was dat er zo iemand bij ons zou komen. Echter na tien minuten nog steeds niemand... Mijn vrouw ging nogmaals vragen of er niemand was om ons te helpen. Het antwoord was dat hij bezig was met een klant en met wie ik een afspraak had. Hier gaat het een en ander mis. A. Ik ben ook een klant. B. Ik mag er toch vanuit gaan dat mijn proefrit in de agenda staat, zodat ik ontvangen wordt. C. Als je het op dat moment dan druk hebt met een andere klant, excuseer deze dan even en geef ons een kopje koffie en een plaats waar we even kunnen wachten en als het dan langer duurt geef ons dan alvast te sleutels van de auto zodat wij de proefrit kunnen maken. Dit kost misschien twee minuten de tijd.
1 ster teveel telefonisch niet bereikbaar eerst bandje en na aantal minuten wordt verbinding verbroken. Blauwendaal per email hier tel. op gewezen maar nooit iets vernomen ...
Goede service de afgelopen 2 jaar
Vanaf het moment dat ik binnen liep bij Peugeot Blauwendaal was het gevoel goed. Goede ontvangst, er wordt tijd voor je genomen en de service is goed. Voor iedereen die een auto wil kopen raad ik Peugeot Blauwendaal aan.
Kom hier voor onderhoud van mijn auto. Sinds DAVO er niet meer is, ben en word hier altijd netjes en correct geholpen. Vriendelijk personeel.
Vergeleken met mijn vorige garage ben ik hier beter als klant behandeld. Veel betere service en kortere wachttijden. Een aanrader.
Fijne garage, heel vriendelijk personeel, prima wachtruimte en je wordt snel geholpen :
Goed en netjes geholpen. Gaan wel in de toekomst van locatie veranderen.
Gekeken voor een andere auto, ruime sortering met vriendelijk personeel
Word er altijd netjes geholpen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid