facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lounge & Zo

Lounge & Zo

Info

Lounge & Zo is een jong en creatief bedrijf dat is gespecialiseerd de verhuur van exclusief design meubilair ten behoeve van beurzen en evenementen.

Geschiedenis

Lounge & Zo is een jong en creatief bedrijf dat is gespecialiseerd de verhuur van exclusief design meubilair.

Van moderne (LED verlichte) statafels, barren, buffetten en ontvangstbalies tot klassieke Chesterfield zetels, lederen lounge poefen, banken, design stoelen en trendy krukken.

Lounge & Zo verhuurt uitsluitend originele elementen van gerenomeerde merken als: Moree, Vondom, Slide Design, Enea, Myyour en Siesta.

Bovendien speelt Lounge & Zo continu in op de allernieuwste trends waardoor uw evenement er niet alleen adembenemend mooi maar ook zeker exclusief uit zal zien!

Verder kunt u bij Lounge & Zo niet alleen terecht voor de inhuur van meubilair maar tevens voor alle overige zaken rondom uw evenement, van tenten tot licht/geluid en van bloemwerk tot catering.

Adres: Hellemeerstraat 22, 2141 XE Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: +31634880789
Stad: Vijfhuizen
Route: Hellemeerstraat 22
Postcode: 2141 XE



op zoek naar gerelateerd: Beursmeubilair huren, Loungeset huren, SOFA huren, Desk Huren, Fauteuil huren, Balie huren, Standinrichting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smoking BBQ Smoking BBQ 234 meter Smoking BBQ is een barbecue cateringbedrijf dat gaat voor uiterst hoge kwaliteit en i...
Expo Haarlemmermeer Expo Haarlemmermeer 554 meter Ik was bij het AH beter eten festival en de ruimtes zijn erg ruim opgezet, waardoor j...
Keltfest Keltfest 2 km Super leuk festival, voor jong en oud voldoende te beleven. Prachtige sfeer
Groene Liede Groene Liede 3 km Op 24-05-2023 onze trouwdag daar gevierd het is echt een aanrader een prachtige locat...
Recensies
Wij zijn erg fijn geholpen door Lounge & Zo. Echt onze complimenten voor de goede service. Jeroen denkt mee, is zeer flexibel, persoonlijk en attent. Hij gaat zorgvuldig om met zijn spullen, waardoor de spullen er zeer verzorgd uit zien. Een aanrader om mee samen te werken.
Zeer goed geholpen. Alles was mogelijk. hele goede ervaring en zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid