facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expo Haarlemmermeer

Expo Haarlemmermeer

Info

Expo Haarlemmermeer is evenementenlocatie. Gelegen in natuurgebied ‘De Groene Weelde’ in de Randstad, is de locatie inspirerend en verrassend tegelijk.



"Verrassend – dat is een woord dat in EXPO Greater Amsterdam vaak valt. Deze exclusieve locatie met een industriële uitstraling nabij Schiphol Airport en Amsterdam is met een vloeroppervlakte van 24.000 m2 geschikt voor alle soorten beurzen en evenementen. Het voorste gedeelte van de locatie is uitermate geschikt voor congressen tot 300 personen en gemakkelijk uit te breiden voor grotere groepen.De onverwachtse rust tussen de bedrijvigheid van de Randstad en de opvallende architectuur laat het gebouw perfect samenvallen met het weelderige groen van het omliggende natuurgebied. Daarnaast laten de glazen wanden de binnenruimte onopgemerkt overgaan in de fraaie buitenruimte en voegt de lichtinval aan elk evenement iets bijzonders."
Adres: Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Stad: Vijfhuizen
Route: Stelling 1
Postcode: 2141 SB



op zoek naar gerelateerd: expo haarlemmermeer parkeren, stoffenmarkt expo haarlemmermeer, expo haarlemmermeer zonnepanelen, expo haarlemmermeer adres, expo haarlemmermeer 2018, expo haarlemmermeer bright day, expo haarlemmermeer boekenfestijn, beurs vijfhuizen 2018
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smoking BBQ Smoking BBQ 384 meter Smoking BBQ is een barbecue cateringbedrijf dat gaat voor uiterst hoge kwaliteit en i...
Lounge & Zo Lounge & Zo 554 meter Wij zijn erg fijn geholpen door Lounge & Zo. Echt onze complimenten voor de goede...
Keltfest Keltfest 1 km Super leuk festival, voor jong en oud voldoende te beleven. Prachtige sfeer
Groene Liede Groene Liede 3 km Op 24-05-2023 onze trouwdag daar gevierd het is echt een aanrader een prachtige locat...
Recensies
Ik was bij het AH beter eten festival en de ruimtes zijn erg ruim opgezet, waardoor je veel dingen kunt plaatsen. Alles was binnen en dat was met het mindere weer erg fijn. De bus stopt ook meteen voor de deur, goed geregeld allemaal.
Goed georganiseerde festival, met veel nieuwe producten en vleesvervangende mogelijkheden. Ruim opgezet voor ieder wat wils. Milieuvriendelijke opzet, omdat artikelen voor een goodybagg gescand moesten worden, door gebruik QR-code. Veel gelegenheid om producten te proeven, alle bekers, bordjes en bestek zijn recyclebaar. Dit is voor herhaling vatbaar.
Leuke beurs om ideeën op te doen als je een nieuw huis hebt gekocht of als je een bestaande woning een andere look wil geven. Mooie kunst!!!!!
Wij hebben een fantastische beurs gedraaid en veel positieve reacties mogen ontvangen. Volgende editie staan wij er weer.
We waren hier i.v.m World of Dinosauriërs, leuke dag gehad was veel te doen in de kidzzone, Horeca was ook aanwezig
Grote Pasar Malam, aduh, wel mahal alles. Vooral die €10 parkeren.
Infrastructuur is ontoereikend, dus lang in de file. Binnen ontzettend warm en ook daar overal 'file' . Evenement is erg leuk, niet alleen voor kinderen.
Wat een goede omgeving om de VT-wonen beurs te organiseren!
We kwamen voor inspiratie voor keuken en badkamer. En gingen met een bank naar huis ;
Naar world of dinos geweest. Had er eerlijk gezegd iets meer van verwacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid