facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lot66

Lot66

Info

Welkom bij Lot66. Bij ons vind je karting, bowling, escaperooms, lasergames, solexrijden en vele andere stoere activiteiten onder één dak!

Geschiedenis

Karten, laserschieten, solex rijden, sumo worstelen en een eigen bioscoop..... Naast eten en drinken een kleine greep van de vele activiteiten die je bij Lot66 kan komen doen.

Lot66 is hét leisurecentre van Breda. We hebben alles in huis om uw uitje tot een groot succes te maken! Ons enthousiaste team staat voor u klaar om van uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, kinderfeestje of groepsuitje een memorabele belevenis te maken! Voor individuele bezoekers biedt Lot66 ook genoeg mogelijkheden om lekker even actief uit te zijn!

Ook voor zakelijke bijeenkomsten bieden we interessante ontmoetingsmogelijkheden door onze prachtige vergaderruimtes en onze moderne boardroom!

Bereik ons via www.lot66.nl of 076 543 93 65 en informeer naar de mogelijkheden.

Social media
Facebook: facebook.com/Lot66
Twitter: twitter.com/Lot66
Youtube: youtube.com/Lot66breda
Foursquare venue: 4sq.com/c9hSFi

Activities: GoKart, Laserschieten, Sumo, Klimmen, Shoot, Arcade, Boogschieten, Movies, Quiz, Karaoke, Mini Cars, Stack, Roboxen en Bungee Run.

Outdoor: Segway, Solex, Kano, Buggy, GPS Tocht, Jacht naar de Macht, Motorboot, Paintball, Step.

Workshops: Schermen, Percussie, Salsa, Djembé, Linedance, Zumba, A Lot About Beer, Jongleren.



"Lot66 is inmiddels gegroeid tot een groots indoor activiteitencentrum/leisurecentre waar men naast karten ook kan laserschieten, sumoworstelen, roboxen, klimmen, escape room “The Casino Heist” en nog veel meer. Als nieuwste activiteit komt er binnenkort bowling bij. Lot66 biedt ook outdoor activiteiten aan zoals Solex en Segway tochten. Daarnaast kan er voor zowel kleine als grote groepen uitgebreid worden gedineerd.Voor de businessmarkt biedt Lot66 tevens ruimte en faciliteiten voor meetings en bedrijfsuitjes."
Adres: Mijkenbroek 27, 4824 AA Breda
Telefoonnummer: 076-5439365
Stad: Breda
Route: Mijkenbroek 27
Postcode: 4824 AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Avontuur in Huis Avontuur in Huis 2 km Avontuur in Huis brengt de escaperoom ervaring naar jouw huis! Met onze boekjes en we...
Truescape NL Truescape NL 2 km Inmiddels 5 escaperooms in Breda gespeeld. Dit is veruit de spannendste en leukste es...
Escaping Breda Escaping Breda 3 km Escaping is de leukste groepsactiviteit van Nederland en België. Probeer met 2 tot 7 ...
Escape Room 076 Escape Room 076 3 km We hebben een hele leuke escaperoom gedaan. Met z’n tweetjes echt hard werken maar ze...
Gamesetmats Gamesetmats 4 km Supergoede service bij het ophalen en terugbrengen van de materialen. Leuke spelideeë...
Vier Hoog Breda: Bowling, Lasergame en Escaperooms Vier Hoog Breda: Bowling, Lasergame en Escap... 6 km Gezellige, mooie, goede bowling baan voor jong, oud, pro of hobbyist.
Recensies
Wezen karten met vrienden, leuke kartbaan met goed onderhoude karts. Er loopt vriendelijk personeel en in de mooi versierde bar kan je nog een drankje nuttigen.
Afgelopen zaterdag met een familieuitje hier wezen karten, lasergamen, bowlen en steengrillen. Ik las hier op Google vrij veel negatieve reviews over de karts, maar onze ervaring was juist erg positief. Karts deden het prima en het heeft ook echt wel zo zijn voordelen dat ze elektrisch zijn. Geen herrie, hitte en stank die benzine karts wel geven. De lasergamehal was qua grootte perfect voor een groep van 8 man en leuk ingericht. Niks op aan te merken. Op het bowlen eigenlijk ook niet veel aan te merken. Als ik dan iets zou moeten noemen, misschien wat meer bowlingballen met een laag gewicht en variatie in de grootte van de gaten voor je vingers. De baan zelf gewoon als goed ervaren. Bij de puntentelling ging er wel eens wat mis, maar ik ben nog nooit ergens wezen bowlen waar dat niet gebeurde. Steengrillen was goed geregeld, lekker gegeten! Wat betreft het personeelstekort: Dit was inderdaad wel merkbaar, maar ga daar niet moeilijk over doen. Hier kun je helaas weinig aan doen en is voor het bedrijf zelf ook niet prettig. Begrip daarvoor. Het personeel wat aanwezig was, was erg vriendelijk en behulpzaam! Naast dat de activiteiten dus allemaal leuk waren is het personeel ook een reden om hier nog weer eens terug te komen :
Goeie uitleg, prima baan, leuk uitje samen gehad, hele baan voor ons alleen HALLELUJA
Vanavond een geweldige avond gehad bij LOT66. We zijn met wat vrienden zomaar langs gegaan en we werden heel hartelijk ontvangen. Na het inschrijven voor drie kart heats werden we naar beneden gebracht naar de kartbaan. Wij hadden nog nooit in een electrische kart gereden dus dat was een hele verrassing hoe snel ze zijn. Na de eerste heat even wat gedronken aan de bar en ook een hamburger gegeten die trouwens heel goed te eten was. Na de derde heat kwamen we in gesprek met een medewerkster die ons vertelde dat er ook een bowlingbaan in het pand was en een laser arena. Dus dat staat zeker op de lijst voor de volgende keer. Zeker een aanrader.
Gisteren verjaardagsfeest van onze zoon gevierd met karten Max party. De karts en baan waren ok, maar, de extra's die we verwachten vielen heel erg tegen. Na de 1e heat zou er een finale ronde zijn op basis van tijd. Dit was dus niet zo, er werd gewoon weer op tijd gereden. Uitreiking medailles is nooit gebeurt en het cadeautje voor de jarige was een grabbelton met kleuterspeelgoed. Past niet echt bij een tiener!. Overal moesten we zelf achteraan. Starttijden liepen uit, drankjes bleven duren. Als je dan een kinderfeestje aanbied organiseer dat dan ook en maak er een feestje van. Het is niet wat wij verwacht hadden. Hoe zo staat er een rekening open? Wij hadden geboekt met 2 drankjes per persoon. Meer hebben we ook niet gebruikt!
Hier terecht komen via een bongo belevenis bon, waarbij stond aangegeven twee rondes te mogen karten en daarna tafelgrillen. Het karten zelf was leuk, echter mochten wij maar één ronde karten in tegenstelling tot de twee rondes wat op de bongo site staat aangegeven. Daarnaast moesten wij een halfuur van tevoren aanwezig zijn voor uitleg en instructies. Met de minimale uitleg die wij hebben gekregen hadden dit net zo goed tien minuten kunnen zijn. Na het karten kwamen wij in een grote zaal terecht voor het tafelgrillen. Wat ons hierbij vooral opviel was het serVIES, wat onder de vette vegen zat. Daarnaast viel het vlees, wat volledig bevroren was, flink tegen. De friet en het stokbrood daarentegen waren goed. Al met al een slechte prijs-kwaliteit verhouding.
Vanmiddag met vrienden besloten dat we wat leuks wilden doen, dus even online gezocht en ons oog viel op Lot66. Na een kort belletje met iemand van het personeel was de reservering snel gemaakt! Twee heats karten en nog een kwartier lasergamen, wat een geweldige ervaring hebben wij gehad zeg. De baan is soms wat simpel maar dit staat als plan in de steigers vernamen we. De laserarena is echt een gave arena om tegen elkaar te strijden. Wat hebben we hier genoten! Ietsjes warm maar volgende keer de truien eventjes uit. Tot snel weer!
Een mooie 7. We hadden een arrangement via sociale deal, maar door omstandigheden kon onze deal niet doorgaan en kregen we een alternatief op een andere locatie. 1 uur bowlen en 20 minuten lasergame. We werden vriendelijk ontvangen. Drankje boven besteld en mee naar beneden genomen. Bowling banen en ballen zijn van een mindere kwaliteit. Ik zou hier niet snel gaan bowlen. Dan betaal ik liever iets meer voor een goede baan. Lasergame was echt geweldig. Wat een gave map waar je in kon spelen. De 20 minuten zijn voorbij gevlogen.
Matige bediening die lauw drinken serveerden. De elektrische kart rijden echt bagger en sommige kart presteren structureel slechter dan de rest lees: gaan niet voorruit. Hierdoor is de prestatie vooral afhankelijk van de kart en hoever ze opgeladen zijn. Ook zie je dat bepaalde heats snel of langzaam zijn. Kortom voor het karten moet je hier niet zijn
Zoontje feestje gegeven met bowlen maar ook voor het eerst met karten. Ze vonden het allemaal helemaal geweldig! De duo kart voor degene die nog niet lang genoeg was werkte ook uitstekend. Af en toe wisten we alleen niet precies hoe laat we ergens moesten zijn en hoe alle spullen aangetrokken moesten worden dus iets meer uitleg was fijner geweest maar kwam allemaal tijdig in orde. Verder wisten we niet dat onze groep in twee heats moest dus het feestje duurde veel langer dan verwacht. De bowlingbaan ziet er mooi uit en werkt ook goed. Frietjes en snacks waren ook lekker dus ik verwacht dat ie volgend jaar weer hetzelfde feestje wil!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Lot66 met het openbaar vervoer


Breda, Donk 470 meter
4
Breda, Donk 470 meter
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid