facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Room 076

Escape Room 076

Info

Escape Room 076 is meer dan een paar puzzels… Probeer in deze unieke reallife- game de gedachten van de verdwenen heer Siegmund te volgen.

Geschiedenis

In 1989 verdween een medewerker op onverklaarbare wijze. Het gerucht ging dat hij zeer belastend materiaal had verzameld tegen de directie en hoge functionarissen van de toenmalige PTT. De heer F. Siegmund is op 13 februari 1989 spoorloos verdwenen. Ondanks uitvoerig politieonderzoek is nooit meer iets van hem vernomen. Het vermoede bestaat dat er destijds spionage praktijken, omkopingen en banden met de internationale maffia bestonden binnen de hoge gelederen van de PTT.

In het kantoor aan de Oude Vest werkte toen ca. 400 medewerkers. Het was het centrum van alle communicatie in Nederland.

Ruim 26 jaar na de vermissing van de PTT medewerker is zijn kantoor ontdekt door een groep studenten. In de ruimte zijn allerlei aanwijzingen gevonden die de geruchten rond zijn verdwijning meer dan bevestigen. Het is mogelijk het oude kantoor van de medewerker te betreden, echter geheel op eigen risico.



"2 tot 42 personen.3 thema's, ieder thema 2 identieke kamers, battlen mogelijk vanaf 8 personen..Een geweldige ervaring vol spanning en avontuur. Ideaal als groepsuitje met vrienden, familie en collega’s. Door middel van raadsels en opdrachten komt de ontsnapping uit de ruimte steeds dichterbij. Geen viezigheid of enge ervaringen; maar voor iedereen reuze spannend! De escape rooms zijn bedoeld voor personen vanaf 16 jaar. Kinderen tussen 12 en 16 onder begeleiding van volwassenen."
Adres: Karnemelkstraat 1, 4811 KJ Breda
Telefoonnummer: 076-3690564
Stad: Breda
Route: Karnemelkstraat 1
Postcode: 4811 KJ



op zoek naar gerelateerd: Leukste escape room Breda, Escape room Breda 10 personen, Escape room Breda 2 personen, Escape Room Roosendaal, Escape room Breda Alice in Wonderland, Escape room Breda centrum, Escape room Breda, Escape Room 076 review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escaping Breda Escaping Breda 764 meter Escaping is de leukste groepsactiviteit van Nederland en België. Probeer met 2 tot 7 ...
Avontuur in Huis Avontuur in Huis 903 meter Avontuur in Huis brengt de escaperoom ervaring naar jouw huis! Met onze boekjes en we...
Lot66 Lot66 3 km Wezen karten met vrienden, leuke kartbaan met goed onderhoude karts. Er loopt vriende...
Vier Hoog Breda: Bowling, Lasergame en Escaperooms Vier Hoog Breda: Bowling, Lasergame en Escap... 4 km Gezellige, mooie, goede bowling baan voor jong, oud, pro of hobbyist.
Truescape NL Truescape NL 4 km Inmiddels 5 escaperooms in Breda gespeeld. Dit is veruit de spannendste en leukste es...
Recensies
We hebben een hele leuke escaperoom gedaan. Met z’n tweetjes echt hard werken maar zeker te doen met een beetje hulp af en toe. Daarnaast ook echt heel leuk, aardig en oprecht personeel. Een leuke escaperoom maar ook een plek waar je je welkom voelt om achteraf even te blijven plakken voor een drankje.
Ik ben vanavond met mijn ouders en zusje bij de Vaudeville ecaperoom geweest. Die bestaat uit meerdere ruimtes, dat is altijd leuk. Uitdagend, maar zonder dat het onmogelijk leek. Ook een hele leuke, enthousiaste "spelbegeleider" Mark, denk ik dat die heet die ons achteraf nog een paar aanraders heeft gegeven voor andere escaperooms in Breda en omgeving. Hele leuke puzzel en top personeel, zeker een aanrader dus! Groeten van de Kleine Eters momenteel nummer 4 op het scorebord voor Vaudeville.
Onze eerste escaperoom. Als derde geeindigd van die maand. De Postkamer is beslist niet de moeilijkste kamer. Maar perfect voor beginners als wij. Wij waren met 14 personen en per 7 personen in één postkamer. Ze hebben nl 2 identieke kamers, zodat je tegen elkaar kunt strijden. Je kunt een drankje drinken met z'n allen nadien als je wilt. Wij vonden het erg leuk.
Leuke escaperoom! Wat super tof is dat als je met een grote groep bent, je met twee groepen dezelfde kamer kunt spelen. Als wedstrijdje of gewoon om achteraf lekker met z'n alle over dezelfde kamer te kunnen nakletsen. Top! En ook erg vriendelijk personeel!
Super leuke escape room! Wij hebben de ‘Camera 4’ gespeeld en deze zat erg goed in elkaar, leuke details en een heel interessant verhaal die de kamer echt een leuk maakte. Daarnaast is het personeel top, super lieve mensen die toevoegen aan de gehele beleving. Echte aanrader!
Wij hebben een super leuke middag gehad. De escape room was spannend, de puzzels niet te ingewikkeld en qua lengte precies goed. Het personeel was ook erg enthousiast.
Hele gave escaperoom! Wij hebben de Vaudeville kamer gedaan. Het zat goed in elkaar. Leuke, gevarieerde puzzels en ook een enthousiaste host. Gaf precies genoeg hints.
Ondertussen alle drie de kamers gedaan en alledrie de kamers zijn echt leuk! Waarbij we Vaudeville echt wel heel origineel in elkaar vonden zitten! Aanrader!
Leuk maar wel moeilijk, veel tijd verloren omdat het niet duidelijk is waar te starten. Een hint in het begin zou welkom zijn. Helaas net niet gehaald.
Erg vriendelijk personeel en coole escaperoom vaudeville
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid