facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lonneke Keuten Goudsmid

Lonneke Keuten Goudsmid

Info

Lonneke Keuten Goudsmid

Geschiedenis

Lonneke Keuten heeft haar opleiding gedaan in Schoonhoven en is sinds 1996 goudsmid.
In haar goudsmederij, Atelier Oranjestraat in Best, kunt u terecht voor reparaties en trouwringen, maar ook voor herinnerings-sieraden met een vingerafdruk of gravure. Ze kan oud goud verwerken tot een sieraad met een mooie historie of kunt u samen het ontwerp voor een nieuw sieraad bedenken, met uw unieke verhaal. U bent welkom om inspiratie op te doen voor een sieraad op maat. Uitsluitend geopend op afspraak. Geen voorraad, alleen werk in opdracht.



"Goudsmid voor maatwerk. Oud goud omsmelten in nieuwe sieraden. Lonneke maakt een sieraad persoonlijk en neemt je mee in het complete proces. Edelstenen en diamant. Herdenking Verloving geboorte of bruiloft. Kado Voor jezelf of als verrassing. Kom eens kennismaken in het Atelier in Best aan de Oranjestraat. Parkeren kan bijna altijd voor de deur en vlakbij Eindhoven Tilburg en ‘s- Hertogenbosch. Goudsmederij voor persoonlijk maatwerk met alle mogelijkheden in het gebruik van moderne 3 D technieken gecombineerd met de kennis, kunde en ervaring in het ambachtelijke goudsmeden. Maak wel even een afspraak!!"
Adres: Oranjestraat 15, 5682CA Best
Telefoonnummer: 06-22514741
Stad: Best
Route: Oranjestraat 15
Postcode: 5682CA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Meier Juwelier Meier 163 meter Wat een empathie...mijn labrador was overleden en ik wilde heel graag een memory sier...
Juwelier van Stegeren Juwelier van Stegeren 236 meter Maandwijzertje van vintage horloge laten repareren. Horloge is prima gerepareerd, zel...
Recensies
Wij zijn bij Lonneke gekomen na het overlijden van mijn vader. Ik wilde graag een herinnerings sieraad met de vingerafdrukken van zowel mijn vaders als moeders afdruk. Lonneke had hele mooie ideeën. Ze heeft ons zo fijn geholpen, en een prachtige ring gemaakt. Wat een mooi beroep heb je toch Lonneke, je hebt mij zo gelukkig gemaakt met dit mooie aandenken aan mijn ouders. Daarom heb ik ook mijn 42 jarige verlovingsring/ trouwring in een nieuw jasje laten steken. Ook een super mooi idee van Lonneke. Lonneke echt heel erg bedankt, tot het volgende project
Een prachtig avontuur was het om samen met Lonneke de ringen te maken waar we heel blij mee zijn!
Voor onze bruiloft op 3-3-23 wilde wij graag unieke ringen gemaakt van oude sieraden. Lonneke heeft deze voor ons gemaakt en hoe: met zoveel liefde, enthousiasme, vakmanschap en een fantastisch eindresultaat.
Lonneke heeft van mijn gedachte en gevoel van trots iets unieks voor mijn Vriendin gemaakt .Dit heeft ze prachtig en krachtig in het sieraad geplaatst,erg bedankt!
Lonneke heeft de gouden schakelarmband van mijn moeder omgetoverd tot een prachtige ring Super goede uitleg en luisterend oor geboden wat ik wel en niet wilde. Deze armband had veel emotionele waarde,welke nu in mijn ring zit. Ook heeft Lonneke er een filmpje van gemaakt,zodat je het begin tot het eindresultaat kan zien. Ik ben er erg blij mee,raad deze goudsmid iedereen aan,geweldig. Nogmaals dank je wel. Hannie.
Betrokken, enthousiast, meedenkend, kundig, gedreven, lief, hartelijk... Lonneke heeft ons op een geweldige manier geholpen om na t overlijden van mijn moeder een geweldige ring te maken van de trouwringen van mijn moeder en vader, met zoveel passie en liefde, zoveel respect. Niks dan lof. Een warme vrouw met liefde voor haar vak.
Lonneke is een fijne vrouw met zichtbare passie voor haar ambacht. Ze luistert goed naar je wensen en denkt graag mee over mogelijkheden. Mijn 1e ervaring was toen ik haar benaderde voor een herdenkingsdienst voor mijn moeder. Hier heeft ze een prachtige ketting met hanger voor gemaakt. Onlangs zijn mijn man en ik getrouwd en we wilden graag een bijzondere trouwring, je draagt deze tenslotte voor de rest van je leven. We kwamen al snel bij Lonneke uit. En ze heeft 2 prachtige ringen gemaakt. Zoals mijn man het prachtig omschreef toen we ze ophaalden: het zijn 2 unieke ringen, en samen een prachtige match; net als wij.
Heel blij met mijn vingerafdruk hanger. Krijg veel leuke reacties! Mooie dierbare herinnering aan mijn ouders Nogmaals hartelijk dank daarvoor Lonneke!
Wauw! Lonneke heeft ons in korte tijd geweldig fijn geholpen! Onze wensen werden samen gevoegd in twee prachtige trouwringen. Ze worden iedere dag met veel plezier gedragen. Dankjewel Lonneke!
Hele fijne ervaring bij Lonneke gehad. Lonneke heeft echt de tijd genomen voor mij en is op zoek gegaan naar de juiste steentjes voor in een ring. Ben heel blij met het resultaat en heb door de video die Lonneke heeft gemaakt van het hele recycleproces ook echt een mooie herinnering! Bedankt Lonneke!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid