facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier van Stegeren

Juwelier van Stegeren

Info

Bij Juwelier van stegeren staan een persoonlijke benadering, kwaliteit en goede service voorop. Bij ons kunt u terecht voor de nieuwste trends in sieraden- en horloges.



"Juwelier"
Adres: Boterhoek 157, 5683 AZ Best
Telefoonnummer: 0499-392789
Stad: Best
Route: Boterhoek 157
Postcode: 5683 AZ



op zoek naar gerelateerd: Meier juwelier Best, Mijn Juwelier online, Juwelier Meijer, Juwelier Winkelcentrum Woensel, Juwelier Hoogezand, Stegeren vakantiepark, Juwelier Eindhoven, Goudsmid Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Meier Juwelier Meier 104 meter Wat een empathie...mijn labrador was overleden en ik wilde heel graag een memory sier...
Lonneke Keuten Goudsmid Lonneke Keuten Goudsmid 236 meter Wij zijn bij Lonneke gekomen na het overlijden van mijn vader. Ik wilde graag een her...
Recensies
Maandwijzertje van vintage horloge laten repareren. Horloge is prima gerepareerd, zelfs alle instellingen van dit complex uurwerk weer correct ingesteld. En dat tegen een schappelijke prijs. Hier is een professionele horlogemaker mee aan de slag geweest!
Top winkel in Best voor al je sieraden. Perfecte service
Geweldige service, vakkundig advies en vriendelijk personeel!
Fijn geholpen mooie sieraden
Slecht behandeld. Nooit verwacht van hun. Ringen besteld vorig jaar maar konden helaas niet optijd geleverd worden. Prijs was vast. Werden we in het nieuwe jaar gebeld dat het maar ff 15 euro per stuk duurder was geworden. Of we dat ff wilden betalen. Mooi niet. Afspraak is afspraak. Dus werd het zomaar gecanceld . Er werd totaal niet op gereageerd. Erg slecht.
Mijn vrouw en ik herkennen de slechte behandeling zeker niet. Komen regelmatig in de winkel ook met onze kleinkinderen. Wij worden ook door deze mevrouw vriendelijk geholpen.
Horloge gekocht. Top geholpen door heel vriendelijke eigenaresse en de 2de maal door een heel goede en heel lieve en aardige verkoopster Leuke prettige zaak met gouden verkoopsters en mooi assortiment Kees Knokke Heist.
Enorm slechte communicatie. Meerdere malen is er niet of onvolledig gecommuniceerd. Daarbij zijn de prijzen schandalig hoog en wordt er geen oplossing gezocht wanneer je aangeeft ontevreden te zijn. Klant is absoluut geen koning bij deze juwelier!
Heel goed. Perfecte service en zeer vriendelijk geholpen. Mijn vrouw haar armband was aan sluiting kapot. Van Stegeren heeft gezorgd vóór een compleet nieuwe armband. SUPER! Dank daarvoor.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Assortiment voor een ieder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid