facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loket 13 Zutphen BV

Loket 13 Zutphen BV

Info

Cafetaria centrum Zutphen. Verse ambachtelijke friet en (vega) huisgemaakte snack’s, kwaliteit staat voorop meerder keren landelijk bekroond.



"Vers gesneden friet met ambachtelijke huisgemaakte snack’s. Passie voor kwaliteit en milieu. Wij werken vanuit een biologische inslag. Hebben eigen aardappelvelden en produceren onze eigen friet en snack’s. U kunt bij ons afhalen en we bezorgen ook via thuisbezorgd. Proef het verschil!"
Adres: Beukerstraat 36, 7201LE Zutphen
Telefoonnummer: 0575769042
Stad: Zutphen
Route: Beukerstraat 36
Postcode: 7201LE


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Dinsdag: 12:00 - 20:00
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 16:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kokkie Zutphen Kokkie Zutphen 1 km Ik Had s´avonds eten besteld net als wekelijks kwaliteit is prima. Maar deze avond we...
Recensies
Niet voor niets aardig wat nominaties gehad. Lekkere patat met schil en huisgemaakte snacks. Uiteraard de standaard snacks ook..
Hier eet je de lekkerste friet van het westelijk halfrond Haal hier regelmatig een heerlijk zelfgesneden frietje. Niet zo'n fabrieksfriet van McCain of Aviko.
Als je mijn snack aan iemand anders mee geeft, geef me dan ook weer warme friet ipv dat koud te laten worden als je mijn snack opnieuw maakt. En jullie ook een fijne avond ipv mijn tasje neer te gooien op de balie!
Lekkere eigen gemaakte friet. Je houdt ervan ......of niet. Vriendelijke bediening
Superlekker Vlaamse frieten gegeten als snack tussendoor. Je mist de zout niet, omdat het patat zo goed gebakken is, met schil. De kleinste portie was genoeg voor ons zoontje en mij. En hij is normaal erg moeilijk qua hoe patat eruit ziet. Natuurlijk is de locatie top, zo in het centrum.
Super lekker friet, misschien wel het lekkerste in een straal van 100 km Bedrijf heeft meerdere prijzen gewonnen. Er hangt een oorkonde dat het de 4 de lekkerste friet heeft, en voorgaande jaren soms wel de derde.
Altijd lekkere patat en veel keuze in snacks! Vriendelijke bediening. Wel bijzonder om te zien in hoeveel reviews staat 'We waren altijd fan, maar...' 'We kwamen hier graag, maar...' Pas als er dus wat te klagen valt neemt men de moeite een review te schrijven... beetje jammer.
Het eten is heerlijk! , vriendelijk personeel en goede service. De vega bamischijf is mijn favoriet!
Slechtste bezorging ooit! Het duurt 2,5 uur voor dat mogelijk je eten hebt. Na een paar keer bellen was me eten al een paar keer bijna klaar. Er wordt ook niks doorgegeven en via thuisbezorgd is het al 1,5 uur bijna aan de deur.
Regelmatig geweest en altijd geweldige patat gegeten!! Aandacht voor duurzaamheid en biologisch vlees. Laatste keer viel een beetje tegen; niet goed doorbakken waardoor nog wat rauwig van smaak. Hopelijk eenmalige tegenvaller
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid