facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kokkie Zutphen

Adres: Ruijs de beerenbrouckstraat 63, 7204 ML Zutphen
Telefoonnummer: 0575-525705
Stad: Zutphen
Route: Ruijs de beerenbrouckstraat 63
Postcode: 7204 ML



op zoek naar gerelateerd: Kokkie Kweekweg Snackbar menu, Kokkie Vaassen, Kokkie Ordenplein, Kokkies, Restaurant Kokkie Ajax, Kokkie Harderwijk, Kasteleijntje Zutphen, Menukaart Goldenbelds Zutphen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loket 13 Zutphen BV Loket 13 Zutphen BV 1 km Niet voor niets aardig wat nominaties gehad. Lekkere patat met schil en huisgemaakte ...
Recensies
Ik Had s´avonds eten besteld net als wekelijks kwaliteit is prima. Maar deze avond werd mijn eten na bestellen niet geleverd. Na terug gebeld te hebben was de vrouw erg onvriendelijk: ze legde de schuld bij de klant en nam niet haar verantwoordelijkheid.
Altijd goed. Vriendelijk personeel. Fantastisch ijs! Parkeren: Invalideplaats aan het eind vd mogelijkheid. Ver lopen, maar opzij ook mogelijkheden.
Wat een bedrijf 20 min aan de lijn 2 x weg gedrukt weer terug bellen eerst wachten voor je al 8 min haha
Het eten is erg goed, zeker de broodjes hamburger. Het personeel is vriendelijk, komen de bestelling brengen en kunnen tellen! Ja, dat is helaas een luxe tegenwoordig, dat 7 friet met bestellen, ook 7 friet met krijgen isEten: 5/5
Afgelopen avond hier met een vriendin langs geweest om wat eten te halen. Bij binnenkomst werd er niet naar je omgekeken. Vervolgens bestelling geplaats bij een wat oudere man zoals ik vernomen had de eigenaar. Hij was zeer onvriendelijk naar mij toe. Ook naar de andere klanten. Denigrerende houding. Luisterde niet goed naar wat ik wilde bestellen. Liep al weg toen ik nog aan het bestellen was. Vervolgens heeft hij mij te veel laten afrekenen, waar ik later op terug kwam. ‘Lekker moeilijk ben jij!’ zei hij tegen mij, mega geïrriteerd. Ik heb netjes en duidelijk besteld, kan prima articuleren. Toch werd ik geïntimideerd. Nare en gespannen sfeer in de tent zelf. Vreten was te doen, jammer dat ik geen honger meer had nadat ik als een stuk vuil behandeld werd. Zeker geen aanbeveling. Heel jammer dat dit zo moet. Ballentent.
Al jaren een vertrouwd adres om lekker te eten. Daarnaast een super team! Wij komen er graag. Saté Bonaparte, aanrader. Kindvriendelijkheid: Top, lekkere ijsjes. Parkeren: Parkeren gratis voor de deur. Rolstoeltoegankelijkheid: Prima toegankelijk.
Snelle bediening en heerlijke patat en snacksEten: 5/5
Gewoon de beste snackbar van Zutphen. Vriendelijk personeel. En een toppertje van een eigenaar.
Wat n belabberde klantgerichtheid zeg.. Een frietje eten met je dreumes; een kilo mayo óver de patat, 1 vorkje terwijl aangegeven met zn 2en n frietje te gaan delen, en vooral: GEEN servetje.. dan heb je het echt niet begrepen en dat terwijl deze dame er sinds jaar en dag in de zaak staat. Daarnaast nog duur ook. Bah bah bah.
Ik bestel een xxl frikandel majo pinda , vervolgens krijg ik een drupje majo en drupje pindasaus op mijn xxl frikandel, en dit alleen als de eigenaar man aan het werk is . De dagen dat de dames werken is de kwaliteit veel beter . heel vaak haren in het eten , dit is dan ook de laatste keer dat wij hier eten halen !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid