facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logeren aan de Rijn

Logeren aan de Rijn

Info

Bed & Breakfast Logeren aan de Rijn

Geschiedenis

Eigenaresse: Tineke Verheul

"Logeren aan de Rijn" is een nieuwe Bed & Breakfast midden in het Groene Hart. Met een prachtige ligging aan de Oude Rijn in Nieuwerbrug krijgt een overnachting na een wandel-, fiets- of motortocht net dat beetje extra om volledig tot rust te komen.

Adres: Weijland 48, 2415 BC Nieuwerbrug
Stad: Nieuwerbrug
Route: Weijland 48
Postcode: 2415 BC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koffietuin Koffietuin 1 km Mooie tuin, lekker gebak, en ga vooral ook even binnen kijken!Eten: 5/5
Recensies
super mooie plek om helemaal tot rust te komen! schoon en fris en een aardige gastvrouw en heerlijk ontbijt.bij mooi weer kan je heerlijk aan het water zitten en kijken naar de watervogels en de boten die langskomen!
Zeer vriendelijke gastvrouw en heer. Een ontbijt tot in de puntjes. Dichtbij de reeuwijkse plassen...een must voor de fietsersKamers: 5/5
Wat een vriendelijk stel, aan alles gedacht en in werking gesteld om ons verblijf en van ons 4-jarig zoontje aangenaam & ontspannen te maken. Heerlijk plekje!
Prachtige plek en een zeer ruime b&b waar alles aanwezig is. Zeer vriendelijke en gastvrije mensen.
Vriendelijke gastvrouw. Mooie kamer, meer een appartement. Aparte slaapkamer.
Heerlijk! Gezellig, goed ontbijt. Super!
Echt een aanrader. Wat een gastvrijheid en een goede zorgen.
Vertaald door Google Verbleef een nacht in het appartement tijdens een weekend fietstocht. Geweldige locatie, uitzonderlijk schoon, vriendelijke eigenaar en heerlijk ontbijt. Volledig aanbevolen! Heerlijk verblijf. Origineel Stayed one night in the apartment during a weekend bike trip. Great location, exceptionally clean, friendly owner and delicious breakfast. Fully recommended! Wonderful stay.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid