facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koffietuin

Info

B&B De Koffietuin

Geschiedenis

De Koffietuin heeft een schitterende, vrijstaande B&B. Heerlijk buiten ontbijten bij mooi weer. Genieten van de uilen die 's nachts romantisch elkaar roepen.
Reserveren via [email protected]. Geschikt voor 2 personen, eigen badkamer, eigen toilet, 72 m2 groot, vloerverwarming 's winters. Prijs euro per nacht incl. ontbijt.



"Theetuin de Koffietuin is geopend op zaterdag en zondag van mei t/m september vanaf 11.00 uur.het is gelegen aan de Weijpoort maar de ingang is aan de Weiweg. De koffie komt uit eigen koffiebranderij en de thee is van Hofleverancier Wijs en Zonen die op dit adres gevestigd is. Er is home made gebak, lunch met o.a.streekkaasjes en veel produkten van eigen erf zoals appelsap, cider, notenolie. De historische naam is Heerlijkheid Oostvliet en de boerderij met gebouwen zijn “ hoog gewaardeerd cultureel erfgoed”. Het is gelegen naast vogelreservaat “ put van Broekhoven”,een kwetsbaar natuurgebied. Komt U ook genieten van de rust en de biologische produkten?"
Adres: Weijpoort 12, 2415BV Nieuwerbrug
Telefoonnummer: +31348688090
Stad: Nieuwerbrug
Route: Weijpoort 12
Postcode: 2415BV



op zoek naar gerelateerd: Theetuin
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logeren aan de Rijn Logeren aan de Rijn 1 km super mooie plek om helemaal tot rust te komen! schoon en fris en een aardige gastvro...
Recensies
Mooie tuin, lekker gebak, en ga vooral ook even binnen kijken!Eten: 5/5
Leuke theetuin, ruim opgezet, heerlijke koffie, met keuze uit drie lekkernijen. En winkeltje met producten die je er kan kopen.Eten: 4/5
Super fijne plek. De kipjes lopen vrij rond : het heeft echt een boerderij gevoel. Ons kindje vond het prachtig.
Onlangs ben ik voor het eerst in Nieuwerbrug aan de Rijn geweest en daar heb ik een bezoek gebracht aan de koffietuin. Wat een prachtige plek! De koffietuin is gevestigd in een knus, oud en mooi onderhouden boerderij. De mensen zijn ontzettend vriendelijk en als koffieliefhebber is het ontzettend leuk om allerlei soorten koffie-maak-tools te zien. Helaas ben ik niet in de gelegenheid geweest om een broodje te proberen maar de koffie is werkelijk waar héérlijk. Zelf ben ik niet zo'n thee liefhebber dus daar kan ik helaas niets over zeggen. Het viel me wel op hoeveel verschillende soorten ze hier van hebben. In mijn ogen dus het vermelden waard. De combinatie van de mooie omgeving, de uitzonderlijke stilte en de heerlijke koffie zijn hét recept om lekker te ontspannen en aan het drukke stedelijke bestaan te ontsnappen. Ik kom ongetwijfeld nog vaker terug!
Heerlijke tuin met plekken zowel de schaduw als ïn de zon. Genoten in het zonnetje met een lekker taartje en glaasje rosé.Eten: 4/5
lekker rustige omgeving tussen rijn en plas om een pauze te houden tijdens een fietstocht 't weer moet natuurlijk wel meewerkenService: 4/5
De gastvrijheid, de ontspannende sfeer, de smaak van de lekkernijen is niet te beschrijven. Daarom moet je echt zelf even langsgaan bij de Koffietuin!
Heerlijk plekje, even een vakantie gevoel in eigen land. De taart allemaal zelf gebakken, fijn dat er vegan opties zijn bij de lunch!
Heerlijk gezeten voor lunch op een unieke plek. Nostalgisch. Boerderij die me deed denken aan mijn jeugd. Heel lekkere vlierbessenlimonade. Beter dan groene Icetea . Warme broodjes met lokale kaasjes. Pannenkoeken met appel. Home made pruimentaart. Pruimen en appels uit eigen tuin. Waar vind je nog zo'n plek. Helemaal vakantie- gevoel.
Beste koffie die er is en een heerlijk rustig boerderij sfeertje. Heerlijke broodjes belegd met streekproducten, boerenkaas is een aanrader. Ook lekkere zelfgemaakte limonade.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid