facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loge Branding Vrijmetselaars Castricum

Loge Branding Vrijmetselaars Castricum

Info

Loge Branding is opgericht in 1975 te Castricum, als 258ste loge binnen de Nederlandse vrijmetselarij.

Geschiedenis

Loge Branding is opgericht in 1975 te Castricum, als 258ste loge binnen de Nederlandse vrijmetselarij. Vanaf haar oprichting heeft de loge altijd bestaan uit 20 tot 30 leden. Deze omvang wordt over het algemeen als bijzonder prettig ervaren. Niet te groot, waardoor alle leden elkaar goed kennen en altijd naar elkaar geluisterd wordt. Niet te klein, waardoor de loge gemiddeld vier keer per maand bijeen kan komen.

Als gevolg van de ligging nabij de zee en de duinen werd gekozen voor de naam ‘Branding’. Naast een woelige getijdenstroom is Branding ook synoniem voor iets dat er altijd is geweest en steeds weer terug zal keren. Zo is de loge de afgelopen jaren ook altijd in beweging geweest en blijft daardoor voor velen een steeds weer terugkerende, welkome aanvulling op het dagelijks leven.

Loge Branding is een plek waar zowel jonge als oudere vrijmetselaars zich thuisvoelen. Los van leeftijd, geloof en achtergrond hebben zij in ieder geval één ding met elkaar gemeen: respect voor elkaars opvatting en ieders ‘eigen weg voor het zoeken naar waarheid’. Het gedachtengoed en de gemeenschappelijke werkwijze van de vrijmetselarij vormen hierbij een sterke inspiratiebron.

Adres: Dorpstraat 113, Castricum
Stad: Castricum
Route: Dorpstraat 113


Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Loge Branding Vrijmetselaars Castricum.

Castricum organisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Dorpstraat 113 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Loge Branding Vrijmetselaars Castricum adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Loge Branding Vrijmetselaars Castricum. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Loge Branding Vrijmetselaars Castricum delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creatieve Wieven Creatieve Wieven 150 meter Drie Creatieve Wieven Loes, Manon en Wendy slaan de handen ineen om kunstige marketin...
Cognovi Cognovi 331 meter Cognovi, hét huiswerkbegeleidingsinstituut van Castricum. Professionele begeleiding o...
Theater Bonhoeffer Theater Bonhoeffer 704 meter Schooltheater dat niet onder doet voor het echte werk. Een aanrader voor iedereen.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid