facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creatieve Wieven

Creatieve Wieven

Info

Drie Creatieve Wieven Loes, Manon en Wendy slaan de handen ineen om kunstige marketing voor jouw bedrijf of organisatie te creëren.

Geschiedenis

De Creatieve Wieven is een kunstcollectief. Elk Wief heeft zijn eigen richting. Manon maakt prachtige kunstwerken van stof. Kostuums, bloemen, kussens, tapijten en knuffels. Loes maakt prachtige bloemen en sieraden van vilt. Verder is zij dol op papier, recyclen en beschildert de objecten van Manon. Op dit moment verdiept zij zich ook in de fotografie.
Wendy doet de logistiek en in hun samenwerking zien zij een wisselwerking om de mooiste reclame evenementen voor jouw bedrijf te organiseren ook in de vorm van creatieve workshops voor jong en oud.

Adres: Castricum
Telefoonnummer: +31 6 57 88 71 29
Stad: Castricum



op zoek naar gerelateerd: Cursus keramiek Castricum
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Creatieve Wieven.

Castricum organisatie

openingstijden, locatie, vervoer. Creatieve Wieven adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Creatieve Wieven. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Creatieve Wieven delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loge Branding Vrijmetselaars Castricum Loge Branding Vrijmetselaars Castricum 150 meter Loge Branding is opgericht in 1975 te Castricum, als 258ste loge binnen de Nederlands...
Cognovi Cognovi 427 meter Cognovi, hét huiswerkbegeleidingsinstituut van Castricum. Professionele begeleiding o...
Theater Bonhoeffer Theater Bonhoeffer 806 meter Schooltheater dat niet onder doet voor het echte werk. Een aanrader voor iedereen.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid