facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loetje Laren

Loetje Laren
Adres: Zevenend 23, 1251 RK Laren, Nederland
Telefoonnummer: 035 621 8774
Staat: Noord-Holland
District: Laren
Stad: Laren
Route: Zevenend
Huisnummer: 23
Postcode: 1251 RK


Openingstijden

maandag: 10:00–22:00
dinsdag: 10:00–22:00
woensdag: 10:00–22:30
donderdag: 10:00–22:30
vrijdag: 10:00–22:30
zaterdag: 10:00–22:30
zondag: 10:00–22:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loetje Loetje 4 meter Dat ene missende sterretje bij het eten is omdat ik de jus bij de biefstuk te vet vin...
Café Loetje Café Loetje 17 meter Dat ene missende sterretje bij het eten is omdat ik de jus bij de biefstuk te vet vin...
Spareribpunt Spareribpunt 253 meter U kunt bij ons in laren de lekkerste Spareribs afhalen. Wij bereiden al onze vlees p...
Recensies
Vanmiddag gelunched bij Loetje. Bij het lunchgerecht wordt “landbrood” geserveerd. Dit betrof 2 bruine zachte slappe dunne boterhammen.Volgens de ober is het Landbrood. Landbrood is volgens mij een stevig compact brood met een knapperige harde korst. Dus een gerecht met landbrood zoals Loetje dit noemt is niet voor herhaling vatbaar. Het ambachtelijke broodje was lekker. Knapperig broodje met zaden. Niks mis mee.
Gezellig restaurant met een goede sfeer. Veel lekkere gerechten op de kaart.nZe zijn natuurlijk top met de biefstukken, maar ook sandwiches en andere lunchgerechten zijn top.nBeetje bekakte bediening, maar dat zal er wel bijhoren in deze streek.
Lekker eten, maar de service laat te wensen over. Hierin is merkbaar verschil tussen het jongere personeel en het meer ervaren personeel. Op het moment dat er lege glazen op tafel staan, word hiernaar gekeken, maar loopt het personeel meerdere malen door. Uiteindelijk zelf moeten vragen om nieuw drinken. Ook liepen ze meerdere malen voorbij, zonder netjes af te ruimen terwijl ze geen handelingen aan het uitvoeren waren. Overigens werden andere tafels wel afgeruimd nadat deze uitgegeten waren. Hier werd tevens ook gevraagd of het smaakt door het jongere personeel. Bij ons kwam uiteindelijk het meer ervaren personeel, wat niet het personeel was die ons bediende, vragen of het smaakte. Deze vrouw in kwestie was heel beleefd en ruimde onze tafel netjes af.
Gezellige tent; qua drukte en interieur.nnDe zaak is een geoliede machine! In basis complimenten daarvoor!nnEchter, dat merk je ook wel als gast. Het is bijna fastfood in plaats van lekker uiteten. Binnen het uur stonden we weer buiten. Bediening rent; weinig ruimte voor contact, sfeer, verbinding.nnEten is lekker. Terwijl ik niet 1 biefstuk kreeg, maar twee kleine stukjes. Daarvan krijg ik dan toch een beetje het idee dat op moest; soort restjes. Friet lag in een bodem van mayo. Zou je even in een apart bakje kunnen doen.nnConcept is losse additieven; dat maakt het oa een dure snelle inloop voor ons. 45 min en 100 euro verder. Luxe fastfood, voor mij niet snel weer.
Iets nieuws op deze zonnige dag in Laren, vandaag voor het eerst haai gegeten, er was ook een hele schattige grappig man. Die wilde aan een tafel van 4 personen zitten maar werd gewezen naar een tafel voor 2 personen, naar mening een te kleine tafel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid