facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loetje

Loetje

Info

Bij Loetje eet je al 40 jaar de lekkerste biefstuk met witbrood, friet en sla! Vanzelfsprekend geserveerd in een heerlijk laagje jus.

Adres: Zevenend 23, 1251 RK Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 035-621 87 74
moc.ejteol@eitacinummoc
Stad: Laren
Route: Zevenend 23
Postcode: 1251 RK



op zoek naar gerelateerd: loetje vestigingen, loetje amsterdam, loetje menu, loetje breda, loetje reserveren, loetje biefstuk, loetje breukelen, loetje zuidas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loetje Laren Loetje Laren 4 meter Vanmiddag gelunched bij Loetje. Bij het lunchgerecht wordt “landbrood” geserveerd. Di...
Café Loetje Café Loetje 21 meter Dat ene missende sterretje bij het eten is omdat ik de jus bij de biefstuk te vet vin...
Spareribpunt Spareribpunt 257 meter U kunt bij ons in laren de lekkerste Spareribs afhalen. Wij bereiden al onze vlees p...
Recensies
Dat ene missende sterretje bij het eten is omdat ik de jus bij de biefstuk te vet vind en er achteraf liever in een juskommetje er naast had gehad. Op het moment dat wij er waren 1500-1600 was het gezellig maar niet te druk of luidruchtig. De temperatuur lekker niet te warm of te koud. En de verlichting aangenaam gedimd. Algehele indruk 5 sterren! Vegetarische menuopties: Ja die heb ik op de kaart zien staan. Parkeren: In de buurt zijn voldoende parkeerplaatsen, bijvoorbeeld het marktterrein. Rolstoeltoegankelijkheid: Ik heb geen drempels gezien bij de entree. Speciale dieetwensen: Speciale dieetwensen kunnen in overleg gerealiseerd worden. Ik weet niet of er hiervoor een speciale kaart is.
Lekker gegeten op het zonnige terras. Goed eten zoals je dat van Loetje mag verwachten. Hele leuke en vriendelijke bediening. Gelukkig konden wij hier nog terecht nadat wij bij een 'tegenovergelegen' restaurant niet terecht konden "vanwege personeelstekort". Dit terwijl het terras verre van vol was. Sneu voor hen op zo'n mooie dag! Maar hierdoor zijn we wel bij Loetje terecht gekomen en hebben ons daar prima vermaakt!
Als je van Biefstuk houdt dan moet je Loetje kennen. De jus is heerlijk en ook de biefstuk is fantastisch. Lekker dippen met brood of patat erbij. Mijn voorkeur gaat uit naar de normale versie maar de knoflook is zeker ook een aanrader. Verder heb je ook nog Bali en de Rodewaard. Die vinden veel mensen ook erg goed. Vriendelijk personeel en ik kom hier graag in Laren. Reserveren is wel aan te raden in het weekend het kan namelijk goed druk zijn. Ben je gek van Biefstuk ga hier dan heen!
We zochten iets in de buurt van ons hotel en kwamen hier uit. Mijn vrouw is vegetarisch dus daar was onze keuze op gebaseerd. We kwamen uit bij Loetje en dat bleek een goede keuze, goede sfeer, gezellig en heerlijk eten.
Ik zie dat de meningen verdeeld zijn, maar ik kan als privéchauffeur vrijwel altijd terecht! Ja ik kom op veel plekken en meestal alleen. De bediening is hier altijd vriendelijk geweest, soms hebben ze het gewoon druk. Moest deze wel even plaatsen, beste desert ooit! Oreo cheesecake met vanilla ijs.
Heerlijk gegeten bij Loetje Laren. Goede en vlotte bediening door Jelle die ook leuke grapjes tussendoor maakt. Niet zo stijfjes gewoon gemoedelijk daar! De biefstuk is zo geweldig! Vraag mij af hoe ze toch die jus zo zalig krijgen, maar dat is het geheim van de kok! Het witbrood, de salade en frietjes erbij was erg lekker en haast te veel voor ons tweetjes. De wijn ook lekker al hadden ze een duurdere gerekend. Die op de kaart stond hadden ze niet meer maar ons dat niet verteld. Dat ik toch 5 sterren geef komt omdat ik bij thuiskomst de rekening nog eens terug keek en met de klantenservice ging mailen. De 6 euro werd met excuses binnen een week terug gestort. Wederom klasse! Wij komen zeker nog eens terug maar dan Gorssel, is bij ons dichter in de buurt. Kan het iedereen aanraden hier eens te gaan eten.
Een lekkere biefstuk eten doe je bij Loetje in Laren. Volop parkeerplaats voor de deur en honden zijn welkom en een groot terras zodat buiten in de zon zitten ook mogelijk is. Eerlijk is eerlijk de biefstuk was erg lekker en de sticky fingers ook. Het toilet was schoon en rook ook fris. Ben je in de buurt dan gewoon proberen of er plaats is. De moeite waard.
Heerlijk gegeten. Mooi restaurant zeer vriendelijk personeel. Prijzen zijn wel wat aan de hoge kant. Parkeren: Perfect parkeren voor de deur. In het weekend gratis.
Lekkere biefstuk. Goede dikke bugers! Jammer dat er geen gebakken ei bij de burger zat
Personeel is erg aardig. Biefstukjes zoals altijd topkwaliteit. Heerlijke jus die het afmaakt, broodjes erin deppen - wat wil je nog meer?
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Loetje met het openbaar vervoer


Laren, Kermisterrein 30 meter
108
Laren, Kermisterrein 40 meter
108
Laren, Brink/Centrum 320 meter
108
109
Laren, Brink/Centrum 350 meter
108
109
Laren, Lantentijmen 370 meter
108

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid