facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Linda Verhoef Fotografie

Linda Verhoef Fotografie
"Mijn hart maakt iedere keer weer een sprongetje wanneer ik waardevolle herinneringen mag vastleggen. Ik hou van echte, pure emoties. Verwacht bij mij niet het perfect geposeerde plaatje en in scène gezette situaties, maar juist die momenten tussendoor die in een oogwenk weer voorbij en daardoor juist wel perfect zijn. Samen wil ik tastbare herinneringen creëren. Een aandenken zoals je echt bent; puur en ongedwongen. Ben je nieuwsgierig naar mijn stijl of wil je meer informatie over een fotoshoot. Bezoek mijn website of neem rechtstreeks contact met mij op. Liefs Linda"
Adres:
Telefoonnummer: +31633933021
Stad: Oirschot


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kleurprofiel.com Kleurprofiel.com 710 meter Prima service... Ik had problemen met de instellingen van de printer voor het afdrukk...
Foto Fluvius Foto Fluvius 853 meter Marc heeft prachtige foto's gemaakt voor onze bleanded-website. Met veel geduld en oo...
Recensies
Fotoshoot gehad met Linda en wat een prachtige resultaat. Linda denkt graag mee en zorgt ervoor dat jij en jouw gezin zich goed voelen tijdens de shoot. Dankjewel Linda!
De foto’s zeggen eigenlijk al voldoende! Voor de bruiloft heeft Linda mij 2 keer gebeld om kennis te maken en alles te bespreken. Via whatsapp kon ik mijn Pinterest doorsturen en een tijdlijn. Linda is heel erg vriendelijk, geduldig en gezellig! Ze was op de bruiloft echt een toevoeging! Dit hadden wij nooit willen missen. Enorm dankbaar voor de keuze en wat een talent heeft Linda. Ze heeft echt mooi werk geleverd. Na 2 dagen al de eerste foto’s ontvangen en na 1 week zelfs alles al! De mooiste dag ooit is helemaal vastgelegd.
Wij hebben Linda heel toevallig ontmoet bij een BoerenBed camping. Zij liep daar rond om foto's te maken om de camping te promoten. Wij waren daar met onze kinderen en kleinkinderen. Toen wij aan de praat raakten heb ik haar gevraagd of zij ook een foto wilde maken van onze 4 kleinkids. Dat heeft zij geheel spontaan gedaan. Erg leuke foto en ook nog van onze 2 honden. Ben heel bij met deze foto's dus ik kan haar zeker aanbevelen.
Leuke fotoshoot gehad met mijn pas geboren dochtertje en 1,5 jarig zoontje wat zijn het leuke foto's geworden. En de foto's waren heel snel klaar. Wij zijn zeker van plan om nog vaker foto's te laten maken. Door Linda.
We hebben een super leuke zwangerschapsshoot gehad! Omdat het enorm slecht weer was op de dag van de shoot, was de flexibiliteit van Linda super fijn! Een dag later mochten we alsnog op de foto. Yes! Toch waten we wat ongemakkelijk voor de lens, maar Linda wist ons meteen op ons gemak te stellen. Zelfs ons zoontje van 2, die er geen zin in had, wist ze perfect op de foto te zetten met zijn allergrootste lach. En het resultaat is om van te genieten! Iedereen aan wie we de foto’s laten zien, is enthousiast. Zowel over onze spontaniteit wat Linda vanaf minuut 1 wist te triggeren als de mooie kleurencombi, naar aanleiding van het perfecte kledingadvies!
Naar uitgekeken om de fotoshoot te hebben bij Linda Verhoef. Ze heeft speciaal nog foto's gemaakt van mijn dochter die 2 jaar werd met alle leuke toebehoren erbij. Deze foto's leverde ze al binnen 2 dagen. Ze stelt je op het gemak en kijkt vooral naar hoe je bent en wat bij ons als gezin past voor op de foto. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals bedankt
Prachtige portretfoto’s van onze dochters laten maken. Eén van mijn dochters is erg verlegen, maar Linda is het gelukt om haar mooi, leuk en spontaan op de foto te zetten. Linda is een lieve en fijne fotograaf een we kregen een warm welkom in haar studio. Ik raad haar zeker aan.
Leuke shoot. Vooraf jurken uit haar collectie mogen passen. Gekeken en gematcht bij mijn partner en zoons kleding. Contact via whatsapp en telefoon fijne hulp. Vriendelijk. Mijn zoontje liep alle kanten op waar de fotograaf niet was, riep veel nee nee nee, Linda probeerde op allerlei manieren zijn aandacht te krijgen, gaf ons tips wat te doen qua poses e.d. Ik dacht oh oh dit word wat. Als er een leuke foto tussen zit ben ik al blij. Maaaaaar wauw we hadden super veel super mooie fotos. Zo blij. Zo mooi. De kleuren zijn mooi. Het licht was mooi. Zo blij met het eind resultaat. Mega tof. Het is het zo waard om fotos te laten maken ze worden zo snel groot. Thnx.
Al 2x hele mooie foto's mogen ontvangen van Linda. Geen statige maar spontane foto's met een mooie sfeer. Linda is ook heel geduldig met kleine kinderen, echt een aanrader!
Het was een waanzinnige ervaring om voor de camera van Linda te staan. Ze verstaat haar vak uitstekend. Tijdens de shoot droeg ik een van haar bijzondere jurken, wat een feestje! We zijn zo blij met het eindresultaat! Hoog zwanger op de foto, een mooie herinnering aan deze bijzondere tijd. Bedankt Linda, voor de leuke fotoshoot en de mooie foto’s!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid