facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kleurprofiel.com

Kleurprofiel.com

Info

KLEURPROFIEL VOOR UW PRINTER U hebt een goede printer en een doos foto- of artpapier. Toch bent u niet tevreden over de kleur. Tijd voor uw eigen - op maat gemaakte -kleurprofiel!

Geschiedenis

KLEURPROFIEL VOOR UW PRINTER U hebt een goede printer en een doos foto- of artpapier. Toch bent u niet tevreden over de kleur. Tijd voor uw eigen - op maat gemaakte -kleurprofiel!

Adres: Bedrijvenweg 1, 5688XH Oirschot
Telefoonnummer: 0499-377722
Stad: Oirschot
Route: Bedrijvenweg 1
Postcode: 5688XH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Linda Verhoef Fotografie Linda Verhoef Fotografie 710 meter Fotoshoot gehad met Linda en wat een prachtige resultaat. Linda denkt graag mee en zo...
Foto Fluvius Foto Fluvius 2 km Marc heeft prachtige foto's gemaakt voor onze bleanded-website. Met veel geduld en oo...
Recensies
Prima service... Ik had problemen met de instellingen van de printer voor het afdrukken van de testkaarten om een profiel te laten maken voor mijn printer. De man nam mijn scherm over en heeft me heel goed geholpen. Ook nadien nog om alles geinstaleerd te krijgen. Heel tevreden !
Geweldige kwaliteit na het aanmaken van de kleurprofielen. Ook na het aankopen van deze profielen leveren ze GEWELDIGE support! Doe zo verder!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid