facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lincherie Baarn

Lincherie Baarn

Info

Lingerie van A- tot J-cup, badmode, nachtmode & accessoires. Persoonlijk advies in ruime paskamers, verkozen tot beste lingeriezaak van Nederland (Gfk '15)

Geschiedenis

Onze Lingerie Stylistes helpen u als echte personal shoppers bij het vinden van de perfecte lingerie.
Advies op maat, zonder aankoopverplichting.
Comfortabele paskamers, privacy gegarandeerd •
Uitgebreid assortiment aan lingerie, badmode, nachtmode en accessoires •
Van A- tot J-cup •
Ruime keuze aan snitten en modellen: voor elk wat wils
Maak vooraf een afspraak of loop even binnen als het u goed uitkomt.

Adres: Laanstraat 70, 3743 BH Baarn
Telefoonnummer: 0355412272
Stad: Baarn
Route: Laanstraat 70
Postcode: 3743 BH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lincherie contact, Lincherie Groningen, Lincherie cadeaubon, Lincherie Oud-Beijerland, Lindessa webshop, Korting Lincherie, Lincherie Bergen, Hunkemöller logo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeanscorner Jeanscorner 18 meter Geweldige service. Parkeergelegenheid vlak bij.
035vintage 035vintage 134 meter Prachtige Chanel tas gekocht afgelopen weekeind. Alle aangeboden musthaves zijn in pe...
Mick's Mix Mick's Mix 273 meter Mick's Mix al jaren een begrip in Baarn. Laat je inspireren door stylisten.
Allure Styliste Allure Styliste 346 meter Altijd leuk om hier even te kijken voor wat nieuws . Leuke merken en vriendelijk en b...
Junglestories Junglestories 830 meter Woon- en modeaccessoires
Recensies
Doen in de winkel alsof ze service verlenen maar doen dit niet. Geen enkele bh is voorradig in mijn maat. Er zouden er 2 besteld worden die ik dan in de winkel kon komen passen dit was op 1 september. Ik zou gebeld worden als ze binnen waren. Na een week nog niks gehoord dus zelf even gebeld. Er werd gezecht dat het er nog niet was maar dat ze klanten altijd meteen bellen als het binnen is. Na nog week nog steeds niet gebeld. Uiteindelijk de bh's zelf maar besteld en maar goed ook want 1 bh is inmiddels al uitverkocht. Na 2 dagen de bh binnen. Volgens mij ben ik hier niet serieus genomen en zijn de bh's nooit besteld. Erg jammer
Goed hoor! Een prachtig badpak van het merk Maryan Melhorn gescoord; het was 't laatste badpak van dat soort en gelukkig exact mijn maat! Een 'amper-broekie' erbij, niet in de gewenste kleur en daarom voor een andere kleur gekozen, waar ik achteraf heel blij mee ben. Maar..... voor de merknaam moest ik diep in mijn buideltje tasten! Ach ja, dan heb je ook wel wat! Klantvriendelijkheid was er wel, maar het lag er te dik bovenop met hier en daar belerende opmerking. Zat ik niet op te wachten.
Mooie zaak met mooie lingerie, helaas is dat niet voldoende om klanten binnen te halen en aan te zetten tot aankoop. Want zodra je ook maar een kleurtje hebt , word je in deze winkel van top tot teen minachtend aangekeken. Jammer ! Ik besloot dan ook meteen om mijn geld ergens anders uit te geven .. Gelukkig zijn er talloze andere winkels waar men respect heeft voor klanten, ongeacht kleur of afkomst.
Het is als een warme deken, als ik bij Lincherie binnenkom.
Super service!! Customer in the Heart award winnaar, en die hebben ze verdiend. We werden warm verwelkomt met koffie, thee en taart. Ze helpen je echt met de goede maat en een mooie bh zoeken. Ze doen ook absoluut hun best de beste prijs voor je te regelen. Ik woon niet in de buurt, maar ik zie mijzelf nog wel terug komen om hier weer een bh te vinden. Vaak wordt ik als 23jarige niet serieus genomen, maar hier wel. Heerlijke sfeer, het is open maar toch ook privé. Ruime kleedkamers met deo en zitpoef. Super goede plek!
Wow....een 3Dspiegel die perfect je maat meet en deskundig advies van het winkelpersoneel. Kopje thee erbij. Bij deze winkel voel je je als klant nog koning.
Hoe vind je in deze COVID tijd wat je nodig hebt? Alles moet telefonisch maar dat doet Trudy geweldig! Ze is deskundig, denkt mee, appt foto’s en is vol enthousiasme. Ik heb gevonden wat ik zocht. Dank je wel!
Zojuist een bikini gekocht bij deze mooie zaak! Zeer vakkundig en heel vriendelijk geholpen door Trudi waardoor ik me erg op mijn gemak voelde.Bedankt en tot een volgende keer!
Hele mooie zaak en valt heel goed bij de dames
Mooie overzichtelijke luxe winkel met heel veel mooie lingerie verstopt in de lades. Bijzonder hartelijke ontvangst. Waar vind je dat nog?
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Lincherie Baarn met het openbaar vervoer


Baarn, Nieuwstraat 250 meter
272
572
Baarn, Nieuwstraat 250 meter
272
572
Baarn, Plataanlaan 430 meter
272
572
573
Baarn, Plataanlaan 440 meter
272
572
573
Baarn, Station 490 meter
272
572
573

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid