facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor 035vintage

035vintage

Info

035VINTAGE.NL /designer vintage shop / in- en verkoop designer vintage /luxury brands /second life designer clothing /autentic designer marktplace to by

Geschiedenis

035VINTAGE in- en verkoopt tweedehands merk & designer kleding, schoenen, tassen en accessoires.
De items die wij in- en verkopen voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
Wij verstaan onder tweedehands merk & designer kleding labels uit het hogere segment waaronder andere: Diane von Furstenberg, Yohji Yamamoto, Louboutin, Chloé, DNA, Marlene Birger, Atos Lombardini, en vele anderen.

Heb jij ook een overvolle kast, te grote of te kleine kleding die je eigenlijk nooit draagt? Dan kun je bij ons je kleding maar ook schoenen en accessoires inleveren en wij bieden deze te koop aan via onze webshop. Op deze manier krijg je geld terug voor nauwelijks gedragen kleding en maak je een ander blij met merk of designerkleding voor een betaalbare prijs!

Als je een selectie hebt gemaakt van de kleding die je wilt verkopen neem dan contact op met ons om een afspraak te maken. Ben je woonachtig in de regio 035 dan halen we desgewenst de kleding bij je op, zodat voor jou alle moeite bespaart blijft om je kleding te verkopen. Uiteraard kun je de kleding ook zelf bij ons inleveren of toesturen via postNL (track & trace).
We checken de kleding zorgvuldig op kwaliteit en selecteren de beste en bruikbare items. In overleg bepalen we samen met jou de verkoopprijs, fotograferen de items waarna ze vervolgens worden aangeboden in onze webshop. Uiteraard maken we een persoonlijk account voor je aan waarin alle items en gegevens verwerkt worden. Indien een item is verkocht ontvang je 50% van de verkoopprijs.

Indien je kleding, schoenen en/of accessoires in onze webshop koopt ben je gegarandeert van kwaliteit.
De initiatiefneemster van 035VINTAGE, An, heeft haar sporen ruimschoots verdiend in de mode en zij herkent als geen ander de beste stukken.
035VINTAGE streeft ernaar om kwaliteit, merk & design stukken te leveren. Ieder item wordt gecontroleerd op echtheid.

Heb je een item gekocht maar ben je na ontvangst toch niet helemaal tevreden of past het niet? Uiteraard kun je het item, indien het niet gedragen en/of beschadigd is retourneren. Ben je woonachtig in de regio 035 dan brengen we desgewenst gekochte items bij je langs. Je kunt de stukken dan meteen bekijken en eventueel passen. Voldoet het niet aan je verwachtingen dan nemen we de items weer direct terug in onze webshop.

035VINTAGE is het modeplatform voor de vrouw die haar overbodige kleding verkoop, via onze webshop, aan de vrouw die voor een betaalbare prijs merk & designer kleding wil aanschaffen.

Label

Luxury marktplace to by end sale designer vintage pices . SECOND LIFE TO DESIGNER CLOTHING . High end designer luxury brends.

Adres: Alleen op afspraak, Baarn
Telefoonnummer: 0031 6 55536629
ln.egatniv530@ofni
Stad: Baarn
Route: Alleen op afspraak



op zoek naar gerelateerd: designer vintage amsterdam, 035 vintage gucci, designer vintage online, rebelle, designer vintage chanel, vintage designer bags, tweedehands designer kleding heren, designer vintage monica geuze
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeanscorner Jeanscorner 116 meter Geweldige service. Parkeergelegenheid vlak bij.
Lincherie Baarn Lincherie Baarn 134 meter Doen in de winkel alsof ze service verlenen maar doen dit niet. Geen enkele bh is voo...
Mick's Mix Mick's Mix 400 meter Mick's Mix al jaren een begrip in Baarn. Laat je inspireren door stylisten.
Allure Styliste Allure Styliste 479 meter Altijd leuk om hier even te kijken voor wat nieuws . Leuke merken en vriendelijk en b...
Junglestories Junglestories 763 meter Woon- en modeaccessoires
Recensies
Prachtige Chanel tas gekocht afgelopen weekeind. Alle aangeboden musthaves zijn in perfecte staat en mevrouw heeft duidelijk verstand van zaken. Super blij met mijn aankoop en hou 035vintage zeker in de gaten voor mijn volgende item op de wishlist.
Mijn eerste Chanel tas gekocht hier! Super personeel met zo veel kennis! Valt zeer aan te raden.
Geweldige service! De collectie is waanzinnig mooi en altijd enorm blij met de kennis, gastvriendelijkheid en expertise van de eigenaresse! Zeker het aanbevelen waard!
Voor mooiste parels in vintage land moet je hier zijn. Authenticiteit en professionaliteit staan hier hoog in het vaandel.
Vriendelijke bediening,eerlijke prijzen en de kwaliteit van de producten wordt betrouwbaar beoordeeld. En nieuwe producten zijn ook echt nieuw.
Vertaald door Google Koper let op! Ik hoop/veronderstel/denk dat de aangeboden producten allemaal legitiem zijn en geen vervalsingen. Met een aankoop een paar jaar geleden had ik geen problemen. Daarom ben ik teruggekomen als klant. Ik heb daar spijt van. Ik raad ten zeerste aan om niets in de online winkel te bestellen of de ondernemer in welke vorm dan ook te steunen. Twee dagen nadat ik een online bestelling had geplaatst en betaald EN een bevestiging ! voor die bestelling had ontvangen, veranderde de winkeleigenaar van gedachten en liet me terloops weten en ik citeer "Ik verkoop de tas gewoon voor veel meer in de winkel". Dat is contractbreuk en gebrek aan klasse of goede manieren. Nou, karma is een beetje ** en hebzucht is een zonde. Origineel Buyer beware! I hope/assume/think that the offered products are all legit and not fakes. With a purchase a couple years ago I had no issues. That's why I came back as a customer. I regret that. I highly recommend to not order anything from the online shop or support the business owner in any form. Two days after I placed and paid for an online order AND received a confirmation ! for that order the shop owner changed her mind and let me casually know and I quote "I just sell the bag for much more in the shop". That's a breach of contract and lacks of any class or good manners. Well, karma is a bit** and greed is a sin.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar 035vintage met het openbaar vervoer


Baarn, Nieuwstraat 140 meter
272
572
Baarn, Nieuwstraat 140 meter
272
572
Baarn, Plataanlaan 420 meter
272
572
573
Baarn, Station 430 meter
272
572
573
Baarn, Plataanlaan 440 meter
272
572
573

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid