facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ligtrink2Wielers

Ligtrink2Wielers

Info

Bij Ligtrink2wielers vindt u de nieuwe of gebruikte fiets die past bij uw wensen en uw budget. Van trendy omafiets tot comfortabele elektrische fiets. Van praktische moederfiets tot degelijke stads. En van snelle racefiets tot sterke kinderfiets.

Adres: Garderenseweg 5, 3882 AH Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-740020
Stad: Putten
Route: Garderenseweg 5
Postcode: 3882 AH



op zoek naar gerelateerd: Stream Bikes Putten, Kleijer Fietsen, Tweedehands fietsen Harderwijk, Fietsenwinkel Handel, Fietsenwinkel Tiel, Tweedehands fietsen Hilversum, Tweedehands fiets Nijkerk, Fietsenwinkel Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BCE Bikes BCE Bikes 320 meter Deskundige mensen. Veel voorraad. Goed geholpen. Aanrader om hier uw fiets te kopen.
Geurts Tweewielers Geurts Tweewielers 933 meter Zeer prettige ervaring, fiets week gepland en na 3 km lekke band, wiel gedemonteerd e...
Brian Bikes Bromfietsen en Scooters Brian Bikes Bromfietsen en Scooters 8 km Goede, vriendelijke en zeer vakkundige monteur / eigenaar. Absoluut aan te raden.
Recensies
Ik had vorige week een afspraak gemaakt om onderhoud aan mijn qwic ma8 fiets te laten doen en tevens een leenfiets aangevraagd om weer terug te kunnen komen op de camping. ben hier nu op vakantie Na eerdere ervaring met deze winkel , leek mij dit een prima adres , temeer omdat zij ook Premium qwic dealer zijn. De fiets was wegens drukte ietsje later klaar dan dat het de bedoeling was .. maar dat gaf helemaal niets . Ik had namelijk een prima leenfiets meegekregen , waarop het prima vertoeven was. De volgende dag de fiets opgehaald .. en alles was prima in orde ..sterker nog .. m,n fiets was zelfs gepoetst !! Gezien zij aldaar ook een mooie collectie mooie fietstassen hebben de mijne was al aardig versleten en ietwat onhandig heb ik gelijk maar een mooie fietstas gekocht , die er ook gelijk maar even opgezet werd. Kortom .. een prima fietsen winkel met hele fijne en enthousiaste mensen .. prima service .. en zeer schappelijke kosten. Deze winkel is een aanrader met nog ouderwetse service in een modern jasje Smid den haag
Na een zoektocht voor nieuwe fietsen goed geslaagd bij Ligtrink2wielers. Wat een mooi opgezette zaak met veel keuze. Daarnaast prima geholpen en geadviseerd. Kundig en zeer vriendelijk personeel en goede prijs/ kwaliteitverhouding maken dit tot n aanrader!
Team Ligterink heeft ons gedurende onze vakantie geweldig geholpen. Mijn elektrische fiets gaf de geest, gelukkig konden zei direct een fiets leveren. Hierdoor ging ons fiets plezier niet verloren. Beveel hun service en inzet dan ook bij iedereen aan.
Dit was nu weer eens een zaak die er uitspringt. 2 E-bikes gehuurd met een service erbij die eigenlijk normaal moet zijn. Met andere woorden ze laten je pas gaan als alles past en je dus goed op de fiets zit. Je hoeft dus niet zelf te klooien en de fietsen waren TOP!! Geen bouwpakketten of fietsen die er net mee door kunnen maar bikes waar je thuis ook mee zou kunnen rijden,prima fietsen waar we dus heerlijk mee getoerd hebben. Voor ons dus een Topper, bedankt !!
Heel goed. We hebben 2 uitstekende electrische fietsen meegekregen en onze auto konden we op hun eigen parkeer- terrein laten staan. Wel zo handig.
Gewoon hele goede service... Direct geholpen en voorzien van tips en trucks... Vervangen van remblokjes en gelijk de remschijven grondig ontvet op een goede manier... super!
Twee qwic fietsen gekocht bij de winkel. We zijn super geholpen, mocht een fiets een dag meenemen om te proberen was geen probleem. Harrie deed er echt alles aan om van ons tevreden klanten te maken en dat is ruimschoots gelukt. Zeer tevreden met de fietsen en zeer tevreden hoe we zijn geholpen. Echt een aanrader om daar je fiets te kopen.
Zeer tevreden over de behulpzaamheid van het personeel, leenfiets bij reparaties. Heel klantvriendelijk.
Zadelpen meteen erop gezet, volgende dag een spiegel en ander zadel en weer geen probleem. Zo fijn, top service!
Mooie ebike gekocht. Ketting was wat los gaan zitten na een paar keer fietsen. Is aangedraaid. Vriendelijk personeel en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid