facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BCE Bikes

BCE Bikes

Info

BCE Bikes-Fietsspeciaalzaak-Putten-Fietsreparatie alle merken-Fietsmetingen-Haal&Breng Service-Gratis leenfiets-Het adres voor grenzeloos fietsplezier!

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van BCE Bikes Putten.

BCE Bikes is een fietsspeciaalzaak in de gemeente Putten Gelderland met een breed assortiment fietsen en onderdelen, accessoires en fietskleding.

Op onze site maakt u kennis met alles waar wij voor staan.
Het team van BCE Bikes bestaat uit 3 vaste krachten en 2 parttimers.

We richten ons op de mountainbikes, racefietsen met daarbij de stadsfietser en toerfietser (ook elektrisch) zeker niet uit het oog te verliezen.

Motto:
Hèt adres in Putten en regio voor al uw fietsplezier, waar Kwaliteit, Service en Vakmanschap bovenaan staan!

Wij helpen u graag met veel enthousiasme en hebben alle kennis op het gebied van fietsen, en alles wat met fietsen te maken heeft, in huis. Op onze website proberen we een duidelijk beeld te creëren van wat u zoal bij ons vinden kunt.
Vanaf Augustus 2014 is het mogelijk om in onze webshop te bestellen. U kunt uw bestelling klaar laten leggen in de winkel of thuis laten bezorgen.

In onze professionele werkplaats kunt u terecht voor het plakken van een lekke band tot het laten reviseren van uw verende voorvork. Wij streven ernaar uw fiets diezelfde dag alweer gerepareerd te hebben.

Om u wegwijs te maken in het grote aanbod van fietsen en fietsproducten nodigen wij u graag uit in onze winkel. Wij geven u uitleg over de producten die het beste bij u passen, zodat u met het voor u juiste product én een goed gevoel naar huis toe gaat.

Kortom, we helpen u graag en heten u van harte welkom in onze winkel en op onze website. Webshop os in ontwikkeling, wel is het al mogelijk om in onze web shop te bestellen. Dagelijks zetten wij nieuwe producten in onze webshop.

Met sportieve groet,

Erik Geurtsen.

BCE Bikes

Adres: Papiermakerstraat 9, 3881 BK Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341351595
Stad: Putten
Route: Papiermakerstraat 9
Postcode: 3881 BK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ligtrink2Wielers Ligtrink2Wielers 320 meter Ik had vorige week een afspraak gemaakt om onderhoud aan mijn qwic ma8 fiets te laten...
Geurts Tweewielers Geurts Tweewielers 615 meter Zeer prettige ervaring, fiets week gepland en na 3 km lekke band, wiel gedemonteerd e...
Brian Bikes Bromfietsen en Scooters Brian Bikes Bromfietsen en Scooters 8 km Goede, vriendelijke en zeer vakkundige monteur / eigenaar. Absoluut aan te raden.
Recensies
Deskundige mensen. Veel voorraad. Goed geholpen. Aanrader om hier uw fiets te kopen.
De display van mijn e-bike had het begeven. BCE Bike gebeld en met Nikey gesproken. Had er een op voorraad en was bereid hem er direct op te zetten. Wat een service, hij heeft onze week vakantie gered, top
Netjes geholpen. Hij wist wat ik bedoelde met nieuwe banden. Moet goed zijn voor de elektrische fiets niet dat je meteen lekke band hebt. Super geholpen en lekker snel
Nu bijna 2 maanden geleden de Giant tcr advanced pro 1 disc voor wedstrijden gekocht waar ik speciaal voor uit Zwolle ben gekomen. Ben goed geholpen en enorm goed op de fiets gezet wat voor mij een vereiste was. Super blij met mijn aankoop en de fantastische service.
We kwamen voor een onderhoudsbeurt van onze oude fietsen, maar hebben twee schitterende nieuwe fietsen gekocht.
We kwamen voor info elektrische fietsen. We zijn goed voorgelicht en hebben voor thuis een brochure meegekregen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid